כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחליף כרטיס מסך וספק.. למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?? אנשים יקנו כיום כרטיס מסך 7600GS יד שניה וספק 500W ג'נרי?? וסתם בלי קשר כדי לי לשפר את המחשב שלי או שלא כדי עכשיו? מה אתם הייתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך שמים חתימה זה לא נותן בשתי השפות... אני מניח שהיה עדיף שהייתי שולח את הפוסט הזה להנהלה, אבל אני לא מיוחד וגם אני מאמין שיש פה עוד אנשים שלא יודעים איך לשים חתימה, גם אין פורום מיועד לזה. גם לא אהבתי תאיקונים ששמתם ליד כול פורום נותן תחושה של פורום חובבני של מתחילים- תנו למעצב לעצב לכם פיקטוגרמות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשפיתחה ארה"ב את מטוסי הקרב החמקנים שלה, שכחה את ה-IRST, טכנולוגיה פשוטה ויצירתית שהמציאה בעצמה ומאפשרת להפוך חמקנים לפרה עיוורת. הפיתוח אומץ בידי הרוסים, התגלגל לאיראן ועתה מהווה אתגר עבור כל מי שינסה להכות בה במטוסי קרבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 275 צפיות
-
-
המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לא רואה את כל הסמיילים/אייקונים, שינויי גודל כתב/צבע. בקיצור אני לא רואה את כל האפשרויות האלה, אז אם למישהו יש את אותה הבעיה שיכתוב. ואשמח שאחד המנהלים של הפורום התייחס לבעיה(או שהיא ידוע לכם והיא בטיפול). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
גיטרת אויר ילד חכם Multi-Tasking ועוד קטע נחמד.. התוכי שידע יותר מדי ;D
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כי היום האסיפה הראשונה וסתם מעניין לראות אם יהיה שם מישהו מהפורום. SO...? (אני לא עומד לפרט מה זה, מי שיודע יודע ) עריכה: תכתבו באיזה DELEGATION אתם, כדי שאדע לזהות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני עורך איזו עבודה על התפתחות מחירי מוצרים במהלך זמן מסוים, אני צריך מלא מלא מלא מחירונים חדשים וישנים, עדיף של אותן חברות, עדיף שיש בהם את אותו סוג מוצר, לאו דווקא אותו מותג מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחירונים כאלו? תודה
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
http://www.stillfree.com/wmv/Marc_Ecko_Tagging_AirForceOne.wmv
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני אשכרה הלכתי אתמול לסרט עם אחי (אושן 12 היה נחמד) ולא שילמתי אגורה שחוקה על הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-