עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HiperPsY,

תאריך הגיוס שלי הוא 23/07/06 והוא ממש קרוב אחרי סיום הבגרויות (אני כיתה יב') רציתי קצת לנוח אחרי בית הספר, לעשות קצת כסף ועוד כמה דברים. השאלה שלי איך אני יוכל לדחות את תאריך הגיוס..כי אם אני יגיד להם שאני רוצה לדחות את תאריך הגיוס בשביל לנוח אני חושב שהם יצחקו לי בפנים. אז חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך אפשר לעשות את זה...לדחות לפחות ב 3 חודשים...עד אוקטובר יהיה מושלם. :-\

• 16 תגובות
    • 10.2k צפיות
  2. אני חייל וברצוני לבקר אדם קרוב מחר, שמשרת בבסיס. מהי הדרך הקצרה ביותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. Started by Knopix,

אני משתמש ב VPN אבל עדיין רשום לי בגוגל פלי שזה לא זמין... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by mrsph666,

אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. ביום שלישי הקרוב אני הולך לראיון עבודה ראשון במקצוע ובכלל פעם ראשונה בראיון עבודה איכותי. מדובר בתפקיד מנהל חשבונות מתחיל במשרד רואי חשבון גדול בתל אביב. יש לי ניסיון רק בראיונות עבודה "בשביל הפרוטוקול" בכל מיני חברות אבטחה וחנויות למשרות כלליות בשכר מינימום. אני לא יודע איך להתנהל נכון בראיון עבודה. קודם כל ללחוץ את היד של המראיין? ואם מדובר באישה? איך להתמודד עם השאלה "ספר על עצמך?" מה לספר בדיוק? ואיך להתמודד עם שאלת המלכודת "ציפיות שכר"? אני לא מצפה למשכורת פיצוצית בלי ניסיון. לפי טבלאות השכר ב-alljobs מנהל חשבונות עם 0-2 שנים ניסיון מרוויח בין 5,000 - 7,000 בחודש למשרה מלאה. מצד אחד אני לא רוצה לבקש מינימום כי יחשבו שאני לא מעריך את עצמי, מצד שני לא אני רוצה לבקש יות…

• 46 תגובות
    • 9k צפיות
  9. אהלן! חג שמח אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לחפש במנוע החיפוש(גוגל) טקסט שלא גלוי לעין, אלא שמסתתר בתוך קוד המקור של דף האינטרנט? לדוגמה, קישור לאתר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה חדשה אשר בחלקה יש לי שעות לא מעטות ללא עבודה כמעט וגישה למחשב פשוט עם אינטרנט. אז כמובן שאפשר לראות סרטים וסדרות או סתם לשוטט באינטרנט... אבל חשבתי אולי איך לנצל את הזמן הפנוי הזה בצורה יותר מועילה ופורייה וללמוד משהו דרך youtube או לצפות בהרצאות ב TED שכמה שרציתי לא יצא לי עד עכשיו, או אולי לקרוא ספר (אני לא אוהב סיפורים אלה ספרי ידע כמו ספרים פסיכולוגים\כלכליים\מדעיים). אשמח אם תשתפו אותי בדרכים נוספות שאוכל לרכוש ידע דרך אפיקים נוספים או המלצות על הרצאות ב TED, קורסים טובים ב Youtube או ספר טוב... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by שמעורו,

מעוניין באינפורמציה בסיסית עבור הנושא של קידום אתרים, כל עזרה תתקבל בברכה! מחפש דרכים לפרסם בגוגל ולא דרך הקישורים הממומנים, מה עוד עליי לדעת חוץ ממילות קישור והאם יש אתרים מסויימים שיכולים לעזור?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  12. אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by אוריגמיש,

האם יש פתרון (בתשלום) לגיבוי כ 300 ג'יגה בענן? מדובר בהסרטות בייתיות של וידאו HD. מבחינת רוחב הפס, מדובר בחבילת ה 100 מגה (ביט כמובן), כאשר ה Upload הוא בערך 2. בהנחה ואין לי בעיה להמתין ימים רבים לסיום ההעלאה (הראשונית, לאחר מכן ההעלאה תהיה ב Delta), האם יש פתרון/שירות בדומה ל Google Drive/Sky Drive/Drop Box/Flicker וכו', שמאפשר העלאת קבצים בנפחים של מאות ג'יגות?

• 42 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  16. קראתי קצת ברשת על מה זה הדבר הזה ומשהו לא ברור לי. הבנתי מהסברים שונים שמדובר במעין הימור שלי מול הבית כאשר אם אני צודק אני לוקח אחוז נמוך יותר ממה שהבית לוקח כשהוא צודק. מה שלא ברור לי זה כיצד החברה שמנפיקה את אותן האופציות יכולה לאמוד את הסבירות של תנודת המניה ולקחת אחוזים מתאימים. הרי זה לא כמו הטלת מטבע של 50-50. או שאני טועה ויש תנודות מדדים או אסופת מניות שהם דווקא כן צפויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום אנשים, מסתבר שבכביש החוף צילמה אותי ניידת סמויה. עכשיו קיבלתי (חודש וקצת לאחר התאריך המדובר של העבירה) את הקנס על סך 750 שקלים, ו-8 נקודות. הבעיה היא שהנקודות נרשמות על שם אבא שלי שהוא בעל הרכב, ואני רוצה להעביר אותן על שמי. מה הפרוצדורה הכלולה בכך? כמו כן, בתאריך המדובר, עדיין הייתי נהג חדש (שבוע לפני סיום התאריך של הנהג החדש שלי), מה תהייה המשמעות מבחינתי במידה ואעביר את הנקודות לשמי? תודה, Anatoli.

• 38 תגובות
    • 15.4k צפיות
  18. Started by Now,

אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי חברים, בדרך כלל כשמתקשרים אליי ואני לא עונה, לוקח כ30 שניות למתקשר להגיע לתא הקולי שלי. הייתי רוצה לבטל את המשיבון הקולי, ויש לי כמה שאלות: א- האם ביטול המשיבון יביא יותר זמן למתקשר אליי? זאת אומרת,האם השיחה לא תנותק אחרי 30 שניות? ב- כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ולילה טוב חבר'ה ((: עריכה מהירה: אני ברשת סלקום.

• 7 תגובות
    • 40.2k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by raiman1,

אני רוצה לקנות משהו דרך האינטרנט אבל ההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם. יש דרך אחרת בה אני יכול להזמין מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?

24. PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.