עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oba3k,

מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by QQQ,

קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by kfirlion,

שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו? תודה לכל העונה!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by Chevy,

סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Holy,

קצת לא קשור למחשבים אבל בכל זאת יש לי שקע טלפון ישראלי עם 6 חיבורים ממוספרים (2 שורות של 3 חיבורים) מהקיר יוצא לי כבל עם 4 גידים - כחול ולבן וכתום ולבן איך אני אמור לחבר את זה? איזה גיד לאיזה חיבור

• 7 תגובות
    • 57.7k צפיות
  6. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אז ככה אני יעתיק מה שרשום: קודם כל בצד שמאל למעלה רשום צה"ל אחרי זה לשכת גיוס ואז מדור תנועה ואז מספרי טלפון עכשיו לחלק החשוב 1.בתוקף סמכותי לפי סעיף 12 לחוק שרות וביטחון נוסח משולב בלה בלה בלה... הנני קורא לך בזאת להתייצב לשרות חובה לתקופה של 36 חודשים :-\ עוד בלה בלה בלה בלה למרות שכושרך תרם נקבע... ואז רשום עוד שטויות קיצר קיבלתי את זה מרס"ן כהן סיגל רמ"ד תנועה מה זה?? אני יהיה במשטרת תנועה או משהו כזה?? קיצר זיין אני הולך מחר אני אומר להם שאני לא משרת או משרת במשטרה כחולה וכמובן אני יצא ביציאה כמו חבר שלי תנו לי 2000 ש"ח לחודש ואני משרת והם לא הסכימו לזה והוא קיבל פטור מהצבא חחחח :hat:

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  8. :AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by moonjib,

אז קראתי את התגובה הזאת ב-ynet, ותהיתי לעצמי "האם יש עוד אלטרנטיבות לויקיפדיה?". * אישית אני אוהב את ויקיפדיה, אני מוצא שם כמעט הכל והמידע נוח ומפורט. רק בשביל ידע כללי. התגובה: 18. שקרים ורמאויות מבית גוגל - כנסו! האם ויקפדיה היא האנציקלופדיה היחידה באינטרנט בעולם? התשובה היא לא, יש עוד עשרות אנציקלופדיות! אז למה ויקפדיה כמעט תמיד בראש תוצאות החיפוש בגוגל? התשובה פשוטה מאד - כסף, והרבה מאד כסף. ויקפדיה כידוע ניזונה "מתרומות", אלה ש 50% מסך התרומות מועבר לגוגל משום מה. קידום בגוגל! והיכן האנציקלופדיות האחרות, שלא עשו דיל עם גוגל - אי שם בתוצאות החיפוש, או לא מופיעות בכלל! גוגל לא מציגים שום תוצאה אובייקטיבית, יד אדם מכוונת את תוצאות החיפוש באופן יזום. …

10. Started by shlomom,

האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by Decktor,

היום בבוקר במקרה שמעתי את הסיפור של איך אבא שלי ניצל בשואה והחלטתי שבטח יש פה מלא אנשים שיש להם סיפורים מדהימים במשפחה אבל המשפחה לא מדברת על זה יותר מדיי וכו'. בכל מקרה הנה יש לכם תירוץ לשאול או סתם לספר לאחרים מה קרה במשפחה שלכם, אני אתחיל: אבא שלי בתור ילד קטן גר בליטא והיה לו יום הולדת באותו יום כמו לדוד שלו. אמא שלו התכוונה לנסוע לדודים לכבוד היום הולדת של הדוד ולהשאיר אותו אצל סבא וסבתא, הדודים התווכחו איתה שהיא לא יכולה להשאיר את הילד ככה ביום הולדת שלו ושהם כבר קנו מתנה והיא חייבת להביא אותו איתה. אחרי הרבה ויכוחים היא בסוף לקחה אותו איתה, ביום אחרי זה סבא וסבתא שלו כבר נרצחו. ת'רד זה מוקדש לזכר כל היהודים שנרצחו ע"י בני עוולה על לא עוול בכפם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב ולמצלמת אינטרנט. יש לי מחשב חזק ומצלמה מצוינת (לצורך העניין, מצלמה Logitech QuickCam Pro 9000). אני עוד חודש נוסע ליוון והבית יהיה ריק לגמרי וברצוני להפוך את המחשב והמצלמה למן "אבטחה במעגל סגור". יש אפשרות כזאת? שאני יוכל מיוון לדוגמה לראות מה הולך בבית מהמצלמת אינטרנט הפשוטה? אשמח לעזרה ומצטער אם זה לא לפורום הזה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Yehudaa,

http://www.tms.co.il גם אצלכם לא עולה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rk666,

מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.polish-pass.com/ קיבלתי ממנו איזשהו ספאם במייל (סימן לא טוב), אבל הוא מציע בערך מה שאני צריך... מישהו נתקל בו, או יודע מה רמת האמינות שלו?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by captaincaveman,

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/WinXP.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by matanv,

שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idofr,

הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Aurora Borealis,

היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. חבר מתכנן להשקיע בבורסה ולהרוויח כסף ממניות אבל אין לו מושג בדברים האלה והוא לא יודע אם זה משתלם בסופו של דבר, אז הוא פנה אליי לשאול חברים לגבי מכללות או קורסים מומלצים ומהירים שהוא יכול לעבור ולדעת הרבה מישהו מכיר מוסדות או מרצים ספציפיים או שיטות לימוד (ספרים?) מומלצים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  22. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by Kurt,

חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by oded15,

אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.