כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
סינדרלה הייתה כבר בת 75. אחרי חיים מספקים, ולאחר שהנסיך מת, היא ישבהעל כיסא הנדנדה שלה, התבוננה בעולם מהמרפסת שלה, כשהחתול שלה, אלן, מנמנםעל רגליה. אחר הצהרים שטוף שמש אחד, משום מקום, הופיעה לפתע פתאום מולההפיה הטובה. שאלה אותה סינדרלה: "פיה טובה? מה את עושה פה אחרי כל השנים האלו?" "ובכן סינדרלה", ענתה לה הפיה, "מכיוון שחיית חיים טובים ובריאים מאזשנפגשנו, החלטתי להעניק לך שלוש משאלות. האם יש עוד משהו שלבך חושק בו?" סינדרלה נשענה לאחור, ולאחר מחשבות רבות קמה ואמרה: "הייתי רוצה להיות עשירה יותר מכל אחד אחר". מיד נהפך כיסא הנדנדה שלה לזהב טהור. סינדרלה הייתה המומה. החתול הזקןשלה, אלן, קפץ בבהלה וברח אל המרפסת. "תודה לך, פיה טובה", אמרה סינדרלה. הפיה השיבה: "לפחות את זה אני ע…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לעוד מישהו יש בעייה בהצגת התמונות שמאוכסנות באתר PICTOR.CO.IL? במקום התמונה מופיע איקס אדום.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון עם זה... כי קניתי משהו לפני יותר משלושה שבועות ואין לי חיוב עדיין... דרך PAYPAL כמובן..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיאפשר לי לסרוק בלי להוריד. למשל יש קובץ באינטרנט ששוקל 5 ג'יגה ,אז אני רוצה לוודא שהוא בלי וירוסים לפני שאני מוריד אותו. האם יש אתר כזה?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic
-
- 58 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הקליפ הוא של AVRIL והוא ממש קליפ לפאקצות כולם מכירים אותו בטוח http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כבר נתקלתי מספר פעמים במחירים שגויים באתרים. עד עכשיו לא הכותבים תמכו בזכות של החנות לא למכור מוצר במחיר הפסד גם אם המוצר הוזמן ויש בידי הלקוח הזמנה תקפה מכיוון שהלקוח אמור לדעת שהמחיר לא סביר. ובכן, מהפך!!!, ע"פ הכתבה המצורפת נפסק שאתרים לא יוכלו לחזור בהם ממחיר שצויין בהזמנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html[br]פורסם בתאריך: 22.11.2007 בשעה 13:04:06 טעות במשפט הראשון - התכוונתי לכתוב שרוב המגיבים בפורומים תמכו בעבר בחנויות. המילה לא לפני המילה כותבים היא טעות, מצטער!!!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך לקנות זכרון RDRAM דחוף כי ה 128MB זיכרון שיש לי לא מספיק, אני רוצה להוסיף 2 Sticks של 64 ובינתיים מצאתי את המחיר הכי זול בחנות Pc hardware, האם משהו קנה משם ויכול להגיד לי אם המשלוח מהיר ואיך האחריות ואיזה שירות יש להם, אני גר בירושליים והחנות היא ברמת גן ואני רוצה לדעת אם זה בעייה בגלל המרחק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
סיפור מטורף: אישה רצחה את חבר שלה באמצעות מכות של הiPod לראש
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
אם כן ספרו לי מה כמה ומתי
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ספרים בנושאי צבא, מוסד בסגנון - כצל ציפור, המתנדב. או ספרים שעוסקים בזוגיות בסגנון - חוכמת הבייגלה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
חברים אני יודע שחוקי הפורום אוסרים על תוכן מיני בוטה, אבל אין דרך לתאר את המראה של הזונדה רודסטר. היא אמנם חלשה מעט מה-F והרודסטר בעלת 555 כוחות סוס שמגיעים ב4900 סל"ד (אחרי הכל לא תרצו להרוס את התסרוקת :ylsuper: * למרות שהתמונות לא פורסמו ברשת היום לא מצאתי תיעוד קודם לסיקור הרכב ט.ל.ח ! קרדיט: פאגאני איטליה http://paganiautomobili.it עקומת הכח מי יפה שלי ?! למכירה דירת 4.5 חדרים בראשל"צ : א-מאאאאאאאאאא 8O ברנש בר מזל גג קרבון במשקל 5 ק"ג, לא הכי מועיל כשגשם מפתיע אותך לפתע, נו מילא אל תגידו שנמאס! בלונדינית אוחזת בהגה ע"מ להדביק כסא לשמשה טרם תחילת נסיעה, ככה עושים מבחן ריסוק באיטליה ואיך אפשר לא לתת כבוד לAMG על המנוע המופתי שלהם! חב…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במיוחד שהן צודקות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137637,00.html
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אקס בוקס גרסת PAL וחשבתי על האפשרות לשלוח מאירופה לארהב ואז להביא את זה משם אין לי בעיה .. ועל הדרך להביא 8800GT ... קיצר מישהו מכיר חנות אמינה כזאת באירופה ? תודה ... וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שרת ה IRC למעלה, מצטער, ריסטרטו לי את השרת ושכחתי להריץ אותו אמור להיות בסדר מעכשיו שסק
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-