עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by Fighter,

של booth babes כמובן מה נראה לכם, של החומרה?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  3. תודה מראש!.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by Delapro,

שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by card,

כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by overload,

אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  9. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם למרות כל הרשום כולל חוקי הפורום, לדעתי צריך להיות דיון בוגר בנושא. לא יודע אם זה חלק מהתרבות בארץ או שזה הפך להיות נוהג, אבל השירות לקוחות בארץ טעון שיפור לי אישית נמאס מהיחס שמקבל הצרכן הישראלי והגיע הזמן לארגן את העניין הרעיון שלי הוא לאגד את הניסיון של החברים בפורום לגבי רכישות בארץ - לחיוב ולשלילה ובאופן מבוקר, בונה ומקצועי כך שאנשים יוכלו לקבל חוות דעת. מה דעתכם?

12. Started by uzi_sch,

צפייה מהנה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/263784.html

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  13. האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  14. 2 דלתות יצאו מכיוון. לא משנה איך אני מנסה לכוון אותם זה פשוט לא יוצא. או שדלת חוסמת דלת, או שהדלת משתפשפת למטה או למעלה... :character0009:

• 7 תגובות
    • 15k צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Bug2000,

אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  19. יש מישהו שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך. עכשיו הוא גר די רחוק ממני אני לא אשלח לו כסף בלי לראות את הכרטיס, והוא לא ישלח לי את הכרטיס בלי לראות כסף, אז אנחנו די תקועים... מה אתם עושים במצב כזה? יש איזה שירות בדואר שיאפשר לי לסדר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by Vega,

להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  22. מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by matteo,

שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אישי555,

גם אתם קיבלתם את המייל הזה? אם זה אכן אמיתי - מה במילים פשוטות הם רוצים להודיע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.