כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני מתכוון לקנות מskypc את המפרט הבא: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=D3737DD4-C067-41B6-A77A-7198992235F9 האם המחיר הוא למזומן? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לגלות כתובת של אדם מסויים. יש לי: מס' טלפון בבית. מס' פלאפון. שם מלא. עיר. ניסיתי את הפונקציית חיפוש אנשים של b144 אבל הוא לא מופיע במאגר שלהם.. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למישהו היה ספק בכלל? אני מקווה שעכשיו לא נראה אף אחד משניהם על מרקם הטלוויזיה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2885342,00.html
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
3 חודשים לקח לי לבנות את מערכת הפורומים שלי תוכנת ב ASP קלסי http://www.melonportal.co.il/Default.asp מבקש ממכם ביקורת על המערכת תודה.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
במסגרת איזשהו פרוייקט אני צריך להעביר "קורס טיס" לכ30 ילדים, איך לתפעל מטוס והכל. מידע פרופר יש לי, אם יש אתר עם הפעלות או משהו... אשמח לקבל לינק
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הרגע (יום ראשון, שעה 20:44) שודרה כתבה בערוץ 2 על אתר רשות המיסים (אאל"ט) שבו קיים מידע על כל הדירות שנקנו (יד שניה בלבד). המידע כולל את המיקום של הדירה, פרטי הדירה, שם הבעלים, גובה המשכנתא שנלקחה ועוד. מישהו מצא דרך לגשת למידע הזה? נאמר בכתבה שהוא זמין לכל, אך לא מצאתי משהו באתר רשות המיסים. מצד שני, לא חיפשתי יותר מדי. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר מכיר את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד. מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי חושב על לסגור את המרפסת שלנו בגודל של שני חדרים בערך. כשהחלק העליון של הפרגולה יהיה עשוי מפאנלים סולאריים חצי שקופים. מישהו יודע איך מארגנים כזה דבר? באילו אישורים מדובר? סתם דברים שכדאי לדעת בנושא?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
כולנו שונאים את ג. יפית! היא פשוט מעצבנת.. כנסו לפה ולחצו על הכפתור http://www2.mta.ac.il:8080/~arnonzil/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כרגע לפי פורום מפרטים המחשב הכי משתלם מבוסס על מעבד E8400, שזה מעבד כבר ישן(יחסית) מתי אתם צופים שיתחיל להיות משתלם לקנות מעבדי מרובע ליבות(מבחינות עלות-תועלת), נגיד עוד חצי שנה,שנה,שנה וחצי?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
החרא הזה בקושי נכנס לראש למישהו עזרה השיטה של לשמוע את המילים בMP3 בזמן השינה או שזה בולשיט?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אנשים. השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת. הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? --> ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים מרץ- 137 שעות = 19 ימים אפריל- 150 שעות = 20 ימים מאי- 184 שעות = 25 ימים יוני - 139 שעות = 17 ימים יולי- 154 שעות = 19 ימים אוגוסט- 201.90 שעו…
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-