כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
פשוט אני מוריד מ wnet והאמת הלינקים לא הכי טובים. יש לכם הצעות?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום חברים זהו נושא דיון על עבמים וחייזרים ! אני אישית אוהב מדע בדיוני , וגם יש לי חומר על הנושא , אתם מוזמנים להגיב , כמו כן יש גם סרט וידאו שצולם ע"י המשפחה שאני מחפש על אותה משפחה שנקלעה למפגש עם חללית ומתוכה יצאו שלושה חייזרים , הסרט הזה נמצא ברשת . אם משהו שמע על זה ? זה סרט מצמרר שיכול לשנות כל דיעה של בן אדם סקפטי לגבי עבמים וחייזירים . דני
-
- 46 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מכיוון שאין פורום "משוב" אני אכתוב את זה פה. שמתי לב שהרבה אנשים פותחים אשכולות בפורום תמיכה טכנית שקשורים לתוכנה,כי הם לא מבינים את ההבדל. כמו האשכול ההזוי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250385.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250480.0 (שעלה על זה שהוא לא במקום הנכון מאוחר מדי) קיצר אולי כדאי לשים את פורום תוכנה מתחת לחומרה וככה אנשים יראו שיש הבדל בין השניים
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לקחתי סוג אחר של כדורים והם לא השפיעו עלי,היא אמרה (הרופאה) שיש אנשים שזה לא משפיע עליהם,אז ביקשתי רקוטן. עשיתי בדיקת דם ואני צריך ללכת לבקש מרשם,אבל יש לי כמה שאלות: 1. זה עוזר? כמה זמן צריך לקחת את זה? 2. מה התופעות לוואי? הן חמורות? 3. כל כמה זמן צריך בדיקת דם? ואם יש לכם דברים להוסיף... תודה
-
- 34 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שאלום חברים היום יום ההולדת ה-22 לחברינו היקר - Guarding angel!!! :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :jump1: :jump1: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggringift: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :beerchug: :biggthumpup: :biggthumpup: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :la…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאימייל שם אבל הוא כותב לי שהדף לא נמצא ("THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED"), אני צריך לקלבל לשם אימייל חשוב, ואני צריך לדעת אם זה המחשב שלי שעושה בעיות (כי עושה את זה מלא גם עם האתר הזה), או שזה אצל כולם. תדוה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש. משתלם ? שימושים: אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים. כדאי כל הרעיון הזה ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יום שלישי יש לי מתכונת ועכשיו כשאני מתכונן הבנתי ששכחתי מה זה אם קריאה ואיך מזהים אותה אז עם מישהו יכול לעזור לי ... אודה לו מאוד!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מישהו? יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
-
יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלחו לי חבילה לרחוב ל"MITZPE HABITA" במקום לMITZPE HABIRA העיר המיקוד והמדינה בסדר, גם המספר בסדר אתם חושבים שתיהיה בעייה בגלל שזה ביתה ולא בירה ? או שהממיין המקומי ידע במה מדובר ?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר חתיכת או חבורת #@!^& גנבו לי את הטלפון (אנדרואיד), המשטרה אומרים שאין להם מה לעשות, נגנב-נגנב, חברת הסלולר אומרים שאיכון המכשיר אמור להיות בידי המשטרה והם לא יכולים לעשות כלום למעט חסימה של הסים (ואיזשהי חסימה של המכשיר דרך האתר)... אילו אפשרויות יש לי ומה הנוהל במקרים כאלו? תודה רבה. נ.ב יש לי הרגשה שהנציגה של חברת הסלולר לא כל כך מבינה, כאשר שאלתי מה בדיוק מבצעת חסימה של המכשיר דרך האתר שלהם היא אמרה שהמכשיר ננעל ולא ניתן להשתמש בו בכלל, מה שלא נראה לי כל כך הגיוני, איך הם יכולים לשלוט במכשיר (ללא שימוש בהתקפה של הזרקת קוד)? יכול להיות שמדובר בחסימת IMEI ואז כל מה שהגנבים צריכים לעשות זה למכור את המכשיר בחו"ל/רשות פלסטינית והמכשיר יעבוד כמו גדול?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש איזה תמונה מצחיקה שמתארת את המסלול של גבר בהשוואה למסלול של אישה כשהם צריכים ללכת לחנות בקניון... למישו יש מושג על מה אני מדבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר לחברה אחת - עכשיו, בניתי את האתר, אז מה? מה לבדוק בדיוק עם ספק המקום? איזה נתונים לבדוק (מלבד אם הוא תומך בדפים שבניתי אם הם PHP/ASP)? עצות, טיפים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.donpixel.com/play/en/060425120954 score : 386
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא משהו ארוך , רק מי שרוצה לספר בקצרה - גיל , איפה את/ה גר , בתיכון/צבא/אחרי צבא. כמה זמן אתם משקיעים מול המחשב ??? כמה השקעתם במחשב ומסביב לו (זמן וכסף) ??? האם אתם נכנסים למונחים או רק מכירים את המילים (SATA , CAS , BUFFER וכו') THE FERRET - שזה בעצם משהו בין סמור לבונה (החיות הקטנות שנראות כמו סנאי) מחווה למנוע החיפוש הישן. בן 24 מנתניה , עובד בחברה וגם כטכנאי מהצד. מתעניין במחשבים , אלק' ו-GADGETS. מחשב חדש לאחר 3 שנים - P4 2.4C + GIGABYTE8KNXP + 2X256 GEIL 433 GOLDEN DRAGON + RADEON 9800PRO + WD RAPTOR 36.7 10K SATA + SEAGATE 120GB SATA.
-
- 38 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום אי-מייל מפנדורה שבו טענו שמעכשיו בודקים זיהוי באמצעות איי-פי ולא מכניסים מי שמחוץ לארה"ב. זה ממש חבל כי זה היה אחד האתרים האהובים עלי שבאמצעותו הכרתי מוזיקה שלא היכרתי לפני כן. אחרי יותר משנה שאני משתמש באתר, זה ממש עצוב לשמוע שאני כבר לא יוכל להשתמש בו. התקווה היחידה שאולי יש לי היא פרוקסי. אם מישהו מכיר פרוקסי טוב שמתמש בכתובת של ארה"ב, אני אשמח לשמוע. למי שמתעניין, הנה האי-מייל שקיבלתי: Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outsi…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
גוגל משיקה את המתחרה שלה ל-Twitch, שמורכבת מאתר YouTube מעודכן ואפליקציות ייעודיות לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-לקרב-אתר-ה-youtube-gaming-הושק-רשמית/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-