עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

עריכה: באקספלורר פשוט מריצים במנוע החיפוש הרצוי את המליה TEST ואז מעתיקים את הכתובת, נותנים שם למנו חיפוש ומוסיפים, בפיירפוקס יש מלא מדריכים וסיבוכים, יש איזה "דרך קיצור" כדי לפתוח מנוע חיפוש בלי לקרוא את כל המדריכים האלה? תודה.

4. Started by Bug2000,

שלום חבר'ה החלטתי שאני רוצה להזמין כמה חלקים מארצות הברית. (או ממקום אחר זול יותר ביחס לישראל) 1.לפי מה שהבנתי המקום הכי זול להזמין בו חומרה זה EBAY ?(תקנו אותי) אבל לא הבנתי מה הולך שם באתר הזה ... יש שם מכירות פומביות או משהו ? שמישהו יסביר לי מה הולך באתר הזה ... 2. האם לאחר פתיחת החשבון ב PayPal יש צורך בתשלום חודשי או בתשלום כלשהו על השירות ? אם כן, מה הסכום ? אשמח אם תעזרו לי בתהליך הזה ותספרו לי איזה הוצעות נוספות יש בדרך בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי . תודה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לקח את זה יותר מידי קשה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה כאילו ששר התחבורה אמר "לא אכפת לי מתושבי הדרום!! שרק לתושבו הצפון יהיו רכובות כל הלילה"... =\ עזרה בבקשה.....תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yossi_s1,

היי, השתחררתי מהצבא לפני כחודש ככה והתוכניות להמשך הם פסיכו (מועד יולי) ומכינה באוניברסיטה. כרגע אני בחיפוש עבודה ונקלעתי להתלבטות שהייתי רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת יותר ידע ונסיון. האופציות שיש בפני הן עבודה בחברת הייטק כלשהיא, לעומת עבודה זמנית סטנדרטית, לדוגמא חשבתי על ארומה. עברתי תהליכי מיון למשרות לא רעות, אחת בטבע למשל, מפעיל חדר בקרה, סביבת עבודה לא אינטסיבית, החסרונות עומדים בעיקר בחובה של משמרת לילה שהיא מ10 בלילה עד 6 בבוקר שאני חושש שידפוק לי לגמרי את השינה והעניין יפריע לי בלימודים ובנוסף שהעבודה היא לגמרי לבד בלי אנשים, טיפה באסה. או משרה בRSA שכוללת חיפוש סכנות אבטחה באינטרנט ובכללי בנושא אבטחה באינטרנט, התנאים שם טיפה טובים יותר. אין משמרות לילה ועוב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://hod-hasharon.vgames.co.il/ למי שפספס או שכח, יאללה תבואו, אני וחבר שלי נהייה שם (הוא ב-InvaderZ בסורס).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by x-dude,

אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות: 1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). 2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). 4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by manix,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול על כך ועל כן אני מתנצל מראש אך אנא עיזרו לי. אז ככה השאלה שלי היא מאוד פשוטה אך מתסכלת אותי. השאלה היא מדוע כאשר אני מעביר את הממיר הדיגטלי ליציאת אנטנה בחדר אחר אני לא מסוגל לראות שידור דיגיטלי על גבי הטלוויזיה אלא רק את האנלוגי (אזי היפרבנד) אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא ומה עליי לעשות? תודה מראש ושוב מתנצאל אם לא זהו המקום.

11. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amd@ati,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הייייייייי כולם דודה שלי קנתה לי איזה משהו שלא נעים לי שהיא תשלם אותו ואני רוצה להחזיר לה כסף... השאלה איך אני יכול להעביר סכום כסף (120$) לחשבון בנק בארה"ב (ניו יורק אם זה משנה) עם הכי פחות עמלה (אם בכלל) חשבתי על פייפאל אבל אני לא יודע אם זאת הדרך הכי טובה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by arkadur,

בשעה טובה אני אוטוטו מסיים את הלימודים (הנדסאי), ולפני הגיוס הקרב ובא (בקיץ, באזור יולי) אני רוצה לצאת ל"יורוטריפ".. הבנתי שלהאריך דרכון קיים אין בעיה האם אני זקוק לאישור מיוחד כדי שלא יורידו אותי מהמטוס? מה הפרוצדורה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין להזמין נופש בטורקיה (לרגל יום הולדתי), מכיוון שיש הרבה בעיות עם הדרך שבה מציגים לנו מלונות בסוכנויות הנסיעות, אני מעוניין למצוא חוות דעת או ביקורות של אנשים שביקרו במלונות שם, בחיפוש בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום, מישהו מכיר אתר עם ביקורות או לחלופין יכול להמליץ על מלונות עם תנאים טובים. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lmlm,

לעוד 5 עמודים עם תמונות IGN: Far Cry Screenshots, Wallpapers and Pics

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא יאמן שאנשים באמת מאמינים בזה http://www.youtube.com/watch?v=IXU5_mBW6xk&mode=related&search=

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yehudaa,

תגזרו את הציפורן בצורה ישרה ולא בצורה עגולה וחודרנית לתוך הבשר . מי שהתרגל לכך , שיתן לציפורן לגדול אולי בהתחלה יהיה קצת כאבים אבל חיש קל מהרה הציפורן תצא והבשר יתרגל למצב החדש . אגב זה עצה מרופאים ולא איזה תרופת\עצת סבתא .

19. Started by Joli,

אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לכל אלא שהתנסו וקנו מהחנות - איך השירות? איך המוצרים? איך המחירים? איך הכל? כמה זמן לוקח להם לענות/להגיב לשאלות ששלכת? בכללי - כדאי לקנות מהם ??? חייב תשובה דחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Crash5,

אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה אבל אני מתלבט מאיפה להתחיל הבנתי שעכשיו רצה עונה מספר 8 בארה"ב כמו כן, ראיתי שיש בעצם 3 שמות שונים לסדרה: CSI, CSI: NY, CSI: Miami מה ההבדלים בינהם ואיזה עונות שייכות למה? האם זה הגיוני לראות את מיאמי או שעל מנת להבין את העלילה צריך לראות את כל העונות? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת, הוציאו סרט שלם על מהלך המשחק אבל בתור סרט, עם בא לכם הוא ניכנס יפה מאוד בתור סרט אנימציה איכותי, הסרט כמובן ברוסית כי זה מתרחש ברוסיה, לכן כמו שהבנתם הסרט הוא מי גוף שלישי ותהנו http://komapz.net/movies/171677-metro-2033-metro-2033-http.html כן נכון צריך להוריד אותו, ולא זה לא WAREZ זה סרט של חברה מסוימת שפרסמה בחינם, אז לכל המנהלים לא לדאוג.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sniper434,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קניתי חולצה דרך איביי דרך חשבון paypal, ראיתי שיש למוכר הרבה פידבקים חיוביים,ושלמתי דרך Paypal. כבר שבוע וחצי שאני מנסה לתפוס את המוכר והחרא לא עונה לי ! ובנסוף לזה,אני לא רואה שהמשלוח יצא.. למרות ששלמתי לפני ! חכיתי שבעה ימים ורשמתי לו פידבק חריף.. ופתאום הוא החליט לרשום לי הודעה ! What are you talking about. It has not even been 8 business days. Just because you are new to eBay does not mean you give negative for no reason. I just emailed you to tell you it will arrive soon. Please revise feedback and I will just refund you. החרא לא ענה לי שבוע למרות שבקשתי יפה ואפילו התחננתי שיחזיר לי תשובה ! איך אני מטל במוכר כזה ? למי אני פונה ? מישהו יוכל לעז…

25. Started by shubi_moto,

Without Steve Jobs (February 24, 1955 – October 5, 2011) we would have: No iProducts No over expensive laptops Without Dennis Ritchie (September 9, 1941 – October 12, 2011) we would have: No Windows No Unix No C No Programs A large setback in computing No Generic-text Languages. We would all read in Binary.. They died in the same year and the same month but it seems only few notice the death of Dennis Ritchie compared to Steve Jobs. מי שמעוניין לעשות share בפייסבוק: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=280769918630549&set=a.178720218835520.36880.100000926309079&type=1&ref=nf

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.