כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש אתרים שיש בהם כתוביות לסרטים וסדרות בספרדית, אפשר להתפשר גם על אנגלית. עד כה נברתי וחיפשתי בכל הרשת ולא הגעתי לתוצאות משביעות רצון כך שאם מישהו יודע על אתר זה או אחר זו תהיה עזרה לא רעה בכלל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוסף בפיירפוקס שמציג RSS..בכל מקרה..רציתי RSS של חדשות...ושמתי לב שבנענע/וואלה/YNET/דבקה אין RSS.. מישהו יכול להמליץ לי על אתר חדשות טוב שאפשר להוסיף אותו לRSS?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קצת "ספאמי" לפתוח על זה דיון - אבל זה מאוד חשוב לי.. מישהו יודע אם יש שידור חוזר של הפרק של השבוע (יום רביעי)? הפסדתי, ואבא שלי לא הצליח להקליט (הוא גם לא היה בבית, והוא גם רואה את זה.. אם הוא היה רואה הוא היה מספר לי מקסימום), אבל לא מצאנו באף מקום איזכור לשידור חוזר.. מישהו יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שלמעלה, בקטע שכתוב את מספר ההודעות הפרטיות שלך וכ'ו נעלם הקטע של כמה זמן אתה מחובר ביטלתי את הABP, ועדיין זה לא שם עוד שינוי באתר, או שזה רק אצלי? (לא שזה קריטי לי, סתם תהיתי)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf
-
אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברי היקרים אני אוהב אתכם אתם חברי הכי טובים דרך האינטרנט אתם עזרתם לי ללמוד על המחשב ועזרתם לי להוכיח שרוב הטכנאים בארץ הם חסרי שכל אין שום דבר שיכול לבטא את החברות שלי אליכם נ.ב.אני לא הומו
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אלי בחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליך או שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפונים רק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלו בחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאת אז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנט והיא אמינה ומחירים טובים ויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSP תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוט אם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה! בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשרואים סרט, ביוטיוב \ במאקו... הכל בסדר. אבל אם שומר המסך שלכם מכוון ל2 דקות או דקה, אחרי דקה או קצת יהיה חושך על המסך, ואז צריך להזיז העכבר, מה עושים כדי שזה לא יקרה? כדי שהמסך יזהה שיש פעולה (שיזהה שגם הסרט זה פעולה), כי זה ממש מרגיז, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=8FCrdM5ADgE אני לא יודע אם יש פה אופציה של EMBED או לא, אבל בכל מקרה הנה הקישור, video full of win
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת האם מישהו שהזמין אי פעם מוצרים מהאתר של Jab Tech ולא עשה משלוח לכתובתו בארץ אלא למכר שלו בחו"ל? אני רוצה לעשות הזמנה ואני לא יודע אם ניתן לעשות את הדבר. אשמח אם מישהו ישתף אותי בכל מידע חיוני שהוא בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-