כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
באתר http://441il.com/, ניתן למצא לפי המספר את הפרטים של המתקשר. הבעיה שזה טוב רק לטלפון קווי ופלפון. מישהו מכיר אתר דומה לסלקום/ אורנג'?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש אתרים שיש בהם כתוביות לסרטים וסדרות בספרדית, אפשר להתפשר גם על אנגלית. עד כה נברתי וחיפשתי בכל הרשת ולא הגעתי לתוצאות משביעות רצון כך שאם מישהו יודע על אתר זה או אחר זו תהיה עזרה לא רעה בכלל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה דקות התחיל לי בצורה רשמית היום הולדת עכשיו אני לא טיפוס של ימי הולדת במיוחד אבל בכיף כאילו חוגגים והכול אבל בשבילי זה יום רגיל הקיצר בידיוק ב12 שניה אחרי שאני יוצא מהמקלחת צלצול בדלת אני פותח אני קולט חבר ממש טוב שלי ואחת הידידות הכול טובות שלי בדלת הם באו להגיד לי מזל טוב והביאו לי גלידה ישבו איתי כמה דקות והלכו (אבא שלה היה למטה לא נעים להשאיר אותו מחכה) ו..............זהו זה עשה לי הכי שמח בעולם אתם מכירים את זה שיש לכם חיכוך דבילי מרוצה על הפנים ? בידיוק זה!! חחחחח יאללה אני עפתי לי נקווה שלא יצעקו עלי (שוב) על זה שזה לא כ"כ קשור לפורום אבל לא נורא יאללה הלכתי לי לישון שמח ו..........זהו לילה מעולה לכולם ו.....שתיהיה שנה בת בת בת ז*נה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם אני יכול לפתוח חשבון PERSONAL ושיעבירו לו כסף מחשבון אחר(שאולי גם לא מאושר בכרטיס אשראי) ולקנות עם זה באי ביי?(ללא השמה של כרטיס אשראי או חשבון בנק)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה ואף יותר ראיתי כתבה שעל פייה הממשלה תשלם לחנויות שיקנו מהציבור את הטלווזיות הלא תקינות שלהם ב100 שקלים על מנת לצמצם בזיהום אויר שלהם שזורקים אותם סתם לפח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2 [br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:00:33 **^^ סליחה אני יתקן את התמונות^^**
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמה שאלות: 1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון? 2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים? כמה שאלות סתם להתענינות 1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה? מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמה משהו שהרגיז אותי היום..הייתי היום בהופע של סטיבן וילסון, בכניסה השומר אמר לי שאסור להיכנס עם שתייה ולקח לי את הבקבוק. למה אותו שומר לא לוקח גם סיגריות כי אסור לעשן בתוך האולם? מחר אולי הוא ירצה למכור בגדים אז הם גם יקחו לי בגדים בכניסה ואז אני יצתרך לקנות שם\: אגב, החוק עדיין קיים שאסור לעשן בפאבים, ומסעדות וכו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וכמה חבר'ה רוצים להתארגן ולראות הופעה שלהם שתיהיה יום שיש הקרוב ב"אוזן בר" בתל אביב. חבר שלי אומר שהם ממש טובים וגם חיפשתי שירים שלהם ביוטוב, דווקא זה סגנון שאני אוהב מה שהם מנגנים והכרטיס לא יקר (60 ש"ח). מה דתעכם? מישהו היה פעם בהופעה שלהם? מכיר\שמע משהו עליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-