עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by goku,

היי.... ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pentax,

שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597454,00.html חיחי L0L.. (למנהלים: לפני שזה הועבר חשבתי שזה יותר מתאים לאקטואליה ..לא משנה..תודה בכל מקרה..)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MilkMan,

מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עוד מישהו,

שלום לכולם. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. עשיתי חשבון ב PAYPAL עכשיו ראיתי שירד לי כסף מהבנק בסך של 8.51 ש"ח. עכשיו אני אמור להכניס איזה קוד של 4 ספרות שהם הורידו ממני כסף. איפה אני מוצא את הקוד הזה? טוב עזבו זה לא הסכום הנכון שהורידו לי. אגב מתי אני אמור לראות חיוב של PAYPAL בויזה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

סתם רציתי לדעת אם משהו בדק פעם מערכות של מקינטוש מבחינת ביצועים ומשחקים. למרות שלא נראה לי שיש הבדל,או שיש?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BONO,

אני צריך אתר שאפשר למצוא שם כל מיני מושגים למשל מה זה חומרה מה זה תוכנה וכאלה אבל לא פירוט קצר משהו של כמה שורות טובות אני פשוט לא רוצה לשאול פה בפורום את כלללללל המושגים שאני צריך זה לעבודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yossi21,

היה פה באתר ת'רד משחקי מחשב עם שמות ותאריכי יציאה, אני לא מוצא אותו, אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

14. Started by Elven Archer,

אז ככה כל אחד ירשום הגדרה מלווה בטיפה הומר על מונח כלשהו מעולם המחשבים אני אתחיל: חומרה - החלק של המחשב שאפשר לבעוט בו תוכנה - החלק של המחשב שגורם לך לבעוט בחומרה חומרע - מדבר תוכנע - ויברטור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי. משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ? איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי אתר ואני רוצה להוסיף גלריה שהגולשים גם יוכלו להעלות תמונות לגלריה איך עושים את זה ?, יש משהו מוכן שאפשר לצרף ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה: לחברים קרובים של המשפחה שלי יש ילדה קטנה (4.5). היא קיבלה סרטן נדיר מאוד ומסוכן בגזע המוח (שקוראים לו midbrain glioma), וכרגע בישראל אין לזה פתרון ולא הרבה שורדים אם בכלל. אני מבקש מכם-עזרו לי למצוא פרופסור (בחו"ל) שמתמחה בזן הספציפי הזה של הסרטן, ויודע איך להתעסק איתו. בארץ לא יודעים אפילו לגשת לאותו אזור במוח, אבל בטוח שבכל העולם יש לזה מומחה. תודה מקרב לב, תזכרו שזה עניין של חיים ומוות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nineball,

http://www.ucbcomedy.com/videos/play/6472/bp-spills-coffee אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, עכשיו יודעים איך ההחלטות שם מתגלגלות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by noodle,

שלום לכם, 77% הנחה באתר של xtremeguard, בהזמנת 2 מוצרים ומעלה עם הקוד: 77off2 http://www.xtremeguard.com/Default.asp המשלוח שלהם לארץ עולה בערך 3$-4$. תהנו. בטעות פירסמתי בפורום כללי, אפשר להעביר לפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aivengo,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בפרטי.... תודה רבה=)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.