עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ספק כוח ישן של מחשב מתוצרת חברת antec(יעני ספק איכותי). הוא לא מתאים למערכות מחשב חדשות בגלל החיבורים הלא תואמים. כידוע אם שוכחים אורות והמצבר ברכב מתרוקן ניתן להעביר כבלים ממצבר של רכב אחר ולהתניע ולמלא אותו תוך כדי נסיעה, אולם זאת פעולה לא מומלצת מפני שהיא מקצרת בצורה משמעותית את אורך החיים של המצבר ולכן מומלץ אם הדבר אפשרי כמובן למסור את המצבר לטעינה איטית אצל חשמלאי הרכב בעלות זניחה של 20 שח. לכן במקום לזרוק את הספק עלה לי הרעיון להשתמש בו על מנת להטעין את המצבר של הרכב במידה ואני אשכח שוב פעם את האורות או סתם להטעין אותו לקראת סוף חייו על מנת להאריך את השימוש בו עוד כמה חודשים. באמצעות וולטמטר מדדתי מתח של כ-11.5 וולט בחיבור המולקס בין הכבל הצהוב לשחור. השאלה א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amir85,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727684,00.html הנה סוף סוף שירות נורמלי שבו אין את הבעיה של בחורה אין תמונה בגלל "מצלמה מוקלקלת" וכדומה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Booobb,

והתגובה (המוזרה משהו) של גוגל: http://searchengineland.com/islam-is-blocked-by-google-suggest-bug-32921 האם גם גוגל פוחדים מהאסלם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Vidati,

סנטה, סנטה יש לי בקשה קצת מוזרה אבל היא מציקה לי מאוד, אני כרגע בצבא ויוצא לי הרבה זמן לגלוש בטלפון ומה לעשות שזה אחד האתרים היותר אהובים עלי, אבל הבעיה היא שאני גולש מסמארטפון (יש שיגידו שזה לא בעיה ;D ) ובסמארטפונים המספרים של הדפים בפורום מוצג בקטן מאוד, ואני שהתברכתי באצבעות גדולות לא מסוגל לבצע את הפעלה כנדרש מבלי ללחוץ על משהו אחר לכן אני מבקש שלשנה החדשה אני יוכל ללחוץ על דפי הפורום בלי בעיה מיוחדת. תודה סנטה. :lol:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, יש לי חבר טוב שקיבלת מפלאפון חשבון של 1500 שקל על גלישה באינטרנת והורדות. הילד קצין קרבי, גם אם הוא היה רוצה הוא לא יכול לגלוש בכאלה סכומים אז הוא פנה אלייהם ואמר להם שהם טעו או שפרצו לו את הקו. פלאפון טוענים שזה בלתי אפשרי טכנולוגית לפרוץ לקווים שלהם ושאם זה לא הוא זה אומר שכל יום גנבו לו את הפלאפון, השתמשו והחזירו... אני אמרתי לו שאין כזה דבר בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית אבל אין לי שום ביסוס מספיק טוב לזה.. יש לכם חומר שהוא יכול להביא להם בשביל לקבל את הכסף שלו בחזרה? תודה, אור.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shizel,

מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NIRGOOD2009,

DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…

10. Started by smootskin,

הזמנתי נורות גידול (לצמחים כמובן) וקיבלתי אותם ללא התקע. אני צריך עזרה בחיבור את החוטים, אין לי מושג בחשמל, אבל אם יוסבר בפשטות, אבין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yossi21,

אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dror D.,

קיבלתי לפני כמה חודשים איגרת על פרויקט גאמא ורציתי לדעת אם זה אומר משהו לגבי הקב"א שלי, אני לא יודע מה הקב"א שלי ואני רוצה לדעת אם יש לי קב"א של 54 ומעלה בגלל שלפי מה ששמעתי העלו את הדרישות לקבלת איגרת ליום סיירות ועכשיו צריך קב"א של 54 ומעלה כדי לקבל זימון. (יש לי פרופיל 97) דרך אגב שלחו לי את האיגרת הזאת למרות שאני לא במגמת מחשבים ואין לי שום ידע בתיכנות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yigael_o,

http://catalog.sun.com/partpricing.xml?site=IL_ENG&catalogue=FC&segment=FC_R&item=FC_SC_CAT&group=2010&fid=5150&id=13308 מה אתם חושבים על זה? וגם זה לתחנות עבודה: http://il.sun.com/catalog/?n-state=http://catalog.sun.com/partpricing.xml?site%3dSUNMICROIL%26catalogue%3dFC%26segment%3dFC_R%26item%3dFC_SC_CAT%26group%3d2005%26fid%3d5090%26id%3d13357~~~G!08494CF74DC7!WBPkexcnEpBE33lB~standard~ws-nocache~~@http://syndicator.sun-catalogue.com/ilsunmicro/sunilcontext מישהו רוצה לקנות 2 ב 10?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shloosh,

איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. (403 Forbidden Unauthorized IP address.)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pssheba,

בתאריך 21-7-03 קניתי דרך מכרז של חברת "סאקאל" באינטרנט נתב (odem-natav) מסוג d-link דגם di-604 . בתאריך 1-11-03 פסק הנתב לעבוד ! התקשרתי לחברת "סאקאל" בטל. 1-700-705-006 ואחר המתנה ממושכת מאוד נעניתי ע"י פקידה שהפנתה אותי ל "אודם" בטלפון 03-9540010. פניתי לטלפון הנ"ל ונעניתי שעלי לפנות ל "כרמי" בטלפון: 051-923971. פניתי לטלפון הנ"ל וענה לי משיבון. השארתי את הפרטים שלי אך כרמי לא התקשר. ניסיתי שוב ושוב לדבר עם כרמי עד שהצלחתי לתפוס אותו והוא ביקש שאשלח את הנתב ל: פריימן 20, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. שלחתי את הנתב לכתובת הנ"ל בתאריך: 10-11-03. שבוע מיום משלוח הנתב, לא שמעתי מחברת "אודם" ולפיכך התקשרתי אליהם לוודא שהנתב הגיע ולשאול מה קורה עם הנתב. נעניתי שכשהנתב יתוקן, י…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pdalex,

בואו כל אחד ירשום את המפרט שלו ונראה של מי הכי טוב אז אני יתחיל AMD athlon XP 2000+ Gigabyte 7vrxp rev2 Mushkin256DDR PC2700 Leadtek Gforce4 TI4200

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IlanF,

or else..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by arik89,

לא מזמן דיברתי עם חבר והוא סיפר לי שהוא ראה בבנק הדואר כרטיס אשראי חד פעמי,אני מפקיד סכום של כסף וזה מה שיש בכרטיס,ואפשר להשתמש בו פעם אחת בלבד. הקטע שזה מוגבל ל1000 ש"ח אם אני לא טועה,ואני צריך לקנות מגבר לרכב מאיבי בסכום של 300 דולר ז"א 1200 ש"ח ללא משלוח. אין לי חשבון בנק בארצות הברית כך שאני לא יכול להפקיד כסף לפאיפל וגם אין לי כרטיס אשראי. אם מישהו מכיר את השיטה של הכרטיס האם זה אפשרי לחלק לתשלומים ולהפקיד בבנק הדואר כל חודש סכום מסויים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://www.flabber.nl/archief/023018.php פעם ב יש איזה פרוייקט שאנשים לוקחים ברצינות.. זה אחד היותר מהממים שיצא לראות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by davidreznic,

אני יודע שזה קצת הרבההזוי/דבילי/מוזר אבל מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופסא ריקה (בלי דיסק,בלי רשיון) של ויסטה אולטימייט ואופיס אנטרפרייס 2007?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.