עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by YAIR,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Elven Archer,

אז ככה כל אחד ירשום הגדרה מלווה בטיפה הומר על מונח כלשהו מעולם המחשבים אני אתחיל: חומרה - החלק של המחשב שאפשר לבעוט בו תוכנה - החלק של המחשב שגורם לך לבעוט בחומרה חומרע - מדבר תוכנע - ויברטור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yigael_o,

http://catalog.sun.com/partpricing.xml?site=IL_ENG&catalogue=FC&segment=FC_R&item=FC_SC_CAT&group=2010&fid=5150&id=13308 מה אתם חושבים על זה? וגם זה לתחנות עבודה: http://il.sun.com/catalog/?n-state=http://catalog.sun.com/partpricing.xml?site%3dSUNMICROIL%26catalogue%3dFC%26segment%3dFC_R%26item%3dFC_SC_CAT%26group%3d2005%26fid%3d5090%26id%3d13357~~~G!08494CF74DC7!WBPkexcnEpBE33lB~standard~ws-nocache~~@http://syndicator.sun-catalogue.com/ilsunmicro/sunilcontext מישהו רוצה לקנות 2 ב 10?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ovid,

עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בחודשים האחרונים רכבי ההסעות של ענקיות הטכנולוגיה גוגל ואפל "זוכים" לאירועי ירי עם רובה אוויר ממפגע אלמוני לכתבה

12. Started by NIRGOOD2009,

DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…

13. אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ORrrr,

שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by wow,

1 Let's head across the floor. 2 Bauer's 5'11", blond hair,160 pounds. 3 This is Hayes. Possible 20 on Bauer.|How would you like me to proceed? 4 Then about the key card. I didn't know this|was gonna happen. You have to believe that.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav12,

אדיר! הצילומים האמיתיים שצולמו שם היו פשוט מדהימים וכל כך קריפיים שזה עשה לי צמרמורות בטירוף... מישהו ראה את הסרט? http://www.imdb.com/title/tt1220198/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by davidreznic,

אני יודע שזה קצת הרבההזוי/דבילי/מוזר אבל מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופסא ריקה (בלי דיסק,בלי רשיון) של ויסטה אולטימייט ואופיס אנטרפרייס 2007?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ותלחצו על "יותר מזל משכל". חחח...מעניין של מי היה הרעיון הזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shloosh,

איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MilkMan,

מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DimaX,

. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לאחרונה שמתי לב שהמצב שלי די גרוע ואני ממש חייב להתחיל להתאמן. אני רוצה עצות לגבי תרגילים לחיזוק של השרירים ועצות לגבי תזונה יותר נכונה. אני לא הולך להכניס את עצמי לדיאטות מטורפות ואימונים מפרכים, אני רק רוצה כמה עצות לגבי חיזוק השרירים בחלק הגוף העליון ממש חשוב לי, תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים