עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  2. ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  4. שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by avimw,

שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by omri_ro,

אני שמח לבשר לכם (בטח כבר ידעתם לפני זה) שאנחנו חיים במדינה מפגרת אידיוטית ומטומטמת לחלוטין! כרגע קיבלתי בדוא"ל את התשובה מאגף המכס: א.נ., התקנות החדשות מתייחסות למכשירים העובדים על סוללות שגודלם הפיזי אינו עולה על: 170X100X45 מ"מ. שיעור המס למכשירים העומדים בתנאים יהיה 17% מע"מ מערכם בתוספת עלויות משלוח לפי קביעת מעריך המכס בעת השחרור. באם המכשיר אינו עומד בתנאים יהיה שיעור המס 70% כנזכר לעיל. המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינוייםהעשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ. בברכה, יבוא אישי, חיפה טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ewingum,

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by dovik,

אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.

12. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חבר שלי התחיל להקליט שירים ורציתי לעזור לו קצת לפרסם ולקבל תגובות בונות. http://www.myspace.com/zoriz מה דעתכם? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by musari,

יש באתר הזה קובץ MIDI שמיתנגן מתי שלוחצים על נגן אני רוצה לישמור את הקובץ הזה כ MIDI במחשב בשביל ללמוד תוים איך אני מוריד ? http://1010.co.il/cont.php?object_id=11&product_id=4 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by whitiger19,

...........................

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אתה יודע טוב מאוד לפרסם את החנות הזולה שלך וכמה מחשבים יפים מכרת מנסה להגניב ואני מאמין ששולח לאנשים בהודעות פרטיות (AIRZONE*) איפה החנות שלך וכמה הנחה תעשה לו במיוחד כשאתה יודע שהוא מתכוון לקנות מחשב יקר כשפונים אליך להסיר את הכתובת מההודעות שלך - אתה לא מתיחס ("אדוני מתבקש לעזוב את המקום") אומר שאתה בעצם עושה לנו טובה שאתה מפנה לפה לקוחות שלך (מנצל את הידע שלנו בשביל לעשות בוחטות) אם אתה רוצה לפרסם בפורום או להיות affiliate של הפורום דבר עם אלכס הקברן הגדול שישלח לעמרי צ'ק שמנמן אם לא תפסיק עם זה עכשיו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by X-BLADE,

הסבר מדוע אין סדרה חשבונית כזאת:[מימין לשמאל]: 1,..........,3,.......,שורש מ20,

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by X-BLADE,

היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by iakovl,

אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???

• 7 תגובות
    • 20.2k צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

טוב אז ככה.. אני גר בחו"ל ואמא שלי בארץ... אני צריך שלאמא שלי יהיה אינטרנט היא לא מבינה בזה כלום ולא ממש רוצה להתעסק עם ההתחברות בקשה ממני לעזור לה.. אני צריך אינטרנט במהירות אני חושב הכי פשוטה שיש (אם הפרש קטן אפשר מהירות סבירה..) כדי שנוכל לדבר איתה דרך הסקייפ.. דרך בזק... אפשרי להתחבר ללא התחייבות?? או התחייבות מינימלית ל3 חודשים? כמה זה עולה דרך בזק וכמה ספק? תודה..

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Tzion,

כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. האתר הוא www.greencats.com כדי להדגים לכם הנה מייל שהבחור שלך לבתי סוהר ברחבי ארה"ב. כמובן שהמייל הוא לגמרי הזוי ונעשה בהומור, מה שלא מפריע לאנשים הרציניים במשרד לחשוב שזה אמיתי. וזה עוד מייל לא הכי מצחיק שם.......בקיצר שווה קריאה....

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  24. *לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.