עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeaT-SinK,

יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by neil4,

את כל ההליכים וההתקנה אני כבר יודע , והפקס במחשב מותקן ועובד , אבל אני מנסה לשלוח פקס לבריסל שבבלגיה , ואני לא מצליח , כי נראה לי שאני טועה בקידומות , נדמה לי שבלגיה זה 32 ובריסל זה 2 , אבל האם אני צריך לשים 00 לפני? ניסיתי וזה לא מצליח , איפה הטעות , ????? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  4. טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  5. מחקר מגלה: לפיגועים אין משמעות צבאית והם אינם מסכנים כלל את ישראל- האפקט היחיד שלהם הוא הפגיעה הקשה במוראל העם מכון ירושלים לחקר ישראל ספר את הפיגועים ותוצאותיהם מאז מלחמת ששת הימים: ב-37 שנה נהרגו "רק" 1919 ישראלים ב-2136 פיגועים: באותה תקופה נהרגו בתאונות דרכים בישראל לפחות 500 אחוזים יותר מחקר שערכו עמי פדהצור וגדי פארן ממכון ירושלים לחקר ישראל על טרור בירושלים בשנים 1967 עד 2003 כולל הסיכוי לההרג במרצדס גדול מהחשש למות מפצצה בקניון נתונים מאלפים הנותנים תמונה מלאה על המאבק הפלשתיני המזויין באמצעות הטרור. הנתונים מצביעים על כך שאחרי הכל מלבד האפקט הקשה על המוראל הלאומי ותחושת אי הביטחון האישי, הטרור עצמו מניב תוצאות עלובות בקנה מידה של פגיעה צבאית. מאז 1967 ועד…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by neil4,

אני צריך לוח שנה די גדול , חיפשתי ולא מצאתי, בעברית , מישהו יודע או יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

למרות שאין לי ממש הרבה מטבעות באוסף, ורובם מרוסיה יש לי כמה עודפים של מטבעות שאין לי מה לעשות איתם. אני מדבר על מטבעות רוסיים קטנים הנקראים "קופייקה" ו רובלים משנות 70,80,90 וגם 1961 להחלפה חוץ מזה יש 5 סנטים של 91' להחלפה. מישהו שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.

8. Started by Ran B,

חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…

10. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Bug2000,

אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Azmodan,

רבותיי, האם מישהו כאן מכיר אתר או חנות אשר מתעסקים בחומרה משומשת (בעיקר דיסקים קשיחים). אודה על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

http://www.nnm.ru/pict/smert_nouta.jpg ;D ;D

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by adamginz,

תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by MiniMizer,

http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Parallel,

לאחר שביטלו את המצרף ..שמעתי שעכשיו לא צריך יותר לחכות חצי שנה בין מבחן למבחן מישהו יכול לאמת את זה ?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by H.I.V,

שמתם לב כמה עולה בפנדס ההרקולס 9800SE ???

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by iakovl,

אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???

• 7 תגובות
    • 20k צפיות
  20. טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by urielka,

יש לי מתכונת מחר בלשון יש למישהו סיכומים משהו שיוכל להשים פה אני יודה לו מאוד תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liav12,

מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  23. היי , הוא ביקש ממני שאני יברר לו כמה פרטים... בקשר למה אפשר להכניס לכלא ומה אסור... כבר הבנו שדיי רצוי להביא כרית ציפית ושמיכה מהבית... אז בסך הכל השאלות הם מה כדאי להביא שיהיה שימושי שם.. (לאנשים שהיו בכלא צבאי בעבר , אם יש כאן בכלל כאלה ) איך התנאים שם , סדר היום , אוכל , יחס ... בקיצור כמה שיותר פרטים , יותר טוב.. ד.א - הוא נכנס אחרי שהוא היה 45 יום בבית , עריקות כדי לצאת מקרבי. כמו שאתם יודעים 44 - נפקד 44+1 - עריק.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Aviram,

טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  25. אורח G.I.JO

http://www.ebaumsworld.com/aidolvirgin.html http://www.ebaumsworld.com/shebangs.html

• 7 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.