עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQ2NjQsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שטח פרסום בכ 30 דולר, לא רע...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Guyn,

הי, ממ.. אני כותבת מהמשתמש של אח שלי. בקיצור, אני מקימה להקה ואני צריכה סולן רוק מטאל, עדיף עם יכולות גרואולינג, מאזור המרכז( ת"א, פ"ת) בסביבות גילאי 16-20.. לעוד פרטים פנו לחן ב: מייל:chen_cat@walla.com אייסי:205004930 פלאפון:0526405248

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בחודשים האחרונים רכבי ההסעות של ענקיות הטכנולוגיה גוגל ואפל "זוכים" לאירועי ירי עם רובה אוויר ממפגע אלמוני לכתבה

6. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח רועי מייקל שפי
    Started by אורח רועי מייקל שפי,

ממצב אני המחבר של 'הדרך של יובל'. ואחרי שנתיים של כתיבה ועריכות, יש לי סיפור פנטזיה בשני חלקים כתובים. עכשיו, כמו שחלקכם יודעים, הסגנון שלי מעט ייחודי. והמקבילים שלי היום הם: אילן הייטנר. כן זהו. וזה לא שאנחנו כותבים דומה, אבל אין עוד למי להשוות ושנינו אומרים קוקסינל מדי פעם. יש כמה הצהרות שאני רוצה לצאת בהן, ואני די בור, במיוחד בהתחשב בזה שאני לא ממש קורא ספרים, ובמיוחד לא יצא לי לקרוא פנטזיה. הספר שכתבתי הוא הראשון שקראתי. הבעיה שלי בגדול היא שהוא לא יובל, יובל עשה המון רעש בארץ וגרם לציפיה עצומה מהספר השני. והוא פשוט לא הולך לספק את אותה החוויה... וזה מובן. אבל מאוד קשה לי עם זה. לצורך פרסום ושטויות אני רוצה להגיד שזה ספר הפנטזיה הדפוק ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. באתר http://441il.com/, ניתן למצא לפי המספר את הפרטים של המתקשר. הבעיה שזה טוב רק לטלפון קווי ופלפון. מישהו מכיר אתר דומה לסלקום/ אורנג'?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ASROCK.COM,

ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?

10. Started by amilo,

לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

צום קל וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoM,

המעמד אמור להחזיק טלויזיה כזאת בגובה של לפחות מטר וחצי, כדאי מאד שיתפרק, ושיראה סביר, איפה ניתן לחפש דברים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. סוף סוף העזתי לשאול אחרי שנמאס לי מסרטי ה DVD-RIP החלטתי להתקדם ולהוריד סרטי DVD5, DVD9 ו HDTV. 1) יש לי מכשיר DVD של PIONEER DV-393-S האם הוא יתמוך בפורמט ה HDTV? 2) מה ההבדל בין DVD5 ו DVD 9 חוץ מגודל? 3) איך אני צורב DVD9 על דיסקים של DVD בגודל 4.3 GB 4) HDTV איך אני צורב את זה? לרוב הקבצים גדולים מהדיסיקים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by klayton,

Woodkid - Iron

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by r1plet,

באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by azxqw,

אם אתם אוהבים תעשו LIKE. http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4103061&o=all&op=1&view=all&subj=262343609279&aid=-1&id=548592833&oid=262343609279 תגיבו תגיבו פה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yaloner,

אתמול בלילה מצאתי את עצמי בוהה בסרט מטומטם במיוחד בערוץ מטומטם לא פחות. אמנם העלילה היתה בין גרועה ללא קיימת אבל היתה סצנה שהעלתה בי שאלה. מרגל אחד (שהתחזה באופן מפתיע לטכנאי חשמל לבוש בסרבל כתום זוהר) ניגש למחשב, דחף ל-USB דיסק נייד. על המסך של המחשב נראה שהופעלה תוכנה כלשהי באופן אוטומטי ואחרי כמה שניות המרגל שלף את הדיסק ונעלם מהבית. כמובן שמאותו רגע היתה לו שליטה מלאה על כל המידע שבמחשב. אחרי שקצת צחקתי, אמרתי לעצמי שבעצם אולי זה לא מופרח לחלוטין, אולי אכן קיימת טכנולוגיה כזאת. אז מה אתם אומרים? מציאות או דמיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NetWiz,

שלום לכולם, אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד CCNA ומתלבט לגבי האפשרויות הבאות: 1. קורס CCNA במוסד אשר מלמד את הקורס, כדוגמת ג'ון ברייס, IITC, מכללת הייטק וכו'. 2. למידה לבד, בין אם באמצעות ספרים של ICND1 ו-ICND2 או באמצעות CBT Nuggets CCNA. פה אני צריך את העצה שלכם, במיוחד מי שכבר עשה את ההסמכה ויודע להמליץ לי איך יותר טוב ללמוד ומה היתרונות והחסרונות. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shloosh,

עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The Dom,

רק מה זה אומר בפועל? http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000547184&fid=585

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.