עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by עוד מישהו,

היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי

2. כשרואים סרט, ביוטיוב \ במאקו... הכל בסדר. אבל אם שומר המסך שלכם מכוון ל2 דקות או דקה, אחרי דקה או קצת יהיה חושך על המסך, ואז צריך להזיז העכבר, מה עושים כדי שזה לא יקרה? כדי שהמסך יזהה שיש פעולה (שיזהה שגם הסרט זה פעולה), כי זה ממש מרגיז, תודה.

3. Started by Liran -,

שלום, השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?! אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק. ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה, אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ? מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ? בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו. האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ? תודה רבה מראש, שבת שלום, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by matanv,

שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית בקשר למישרה שעליה אני מתמודד (קשור במכירות). אני יודע שאחד הדברים שיהיה עלי לעשות זה לצייר ציור ואח"כ להסביר מה ציירתי ולמה,ואני שנטול כל כישורי ציור מתלבט כי אני יודע שזהו שלב די חשוב ותשובות כמו "מה זה קשור למשרה" או "אבל אני לא יודע לצייר" לא רק שלא עוזרות אלא להפך,ממש הורסות. האם תוכלו להמליץ לי (מי שיודע או מי שעבר דבר דומה ויודע מה בדיוק מחפשות המאבחנות) על משהו ובכלל להאיר את עיני,כי אני יודע שיש עוד כל מיני מבחנים כמו מבחן החללית ( ???) וכל מיני דברים כאלו מוזרים. תודה.

7. שלום לכולם רציתי לדעת אולי אם מישהו יודע אם יש הטבות מס על רווחים בבורסה לחיילים בחובה, לוחמים? שלחתי למס הכנס מייל אבל רשום שם שלוקח להם מלא זמן לענות תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Thorn-Of-Invention,

פרטים כאן.

9. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כל הארץ באה בחשבון פשוט לבלות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Danix60,

היי, יש לי קובץ אקסל עם פרטים של 1400 אנשים שאני מעונין לשלוח לכולם SMS. הבעיה שאני צריך להעביר אותם איכשהו לאייפון/נוקיה/או אנדרואיד. מה הדרך הכי מהירה ליצור 1400 אנשי קשר חדשים ? תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofer_mat,

קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by arnoNz,

תגידו עוד מישהו פה רואה תסידרה בערוץ יס+ (12) ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tomer.feldman,

כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Component,

מי בא? איפה אתם? איך היה? יש מישהו בניצנים? ג'ניה, נא להגיב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש פה מישהו שהתנסה היתה ויש לו חוות דעת? אני יודע שmedeli זה לא משהו אבל בשביל מישהו שרק מתחיל זה לא כזה משנה ובקשר ל5 אוקטבות אני מתעקש, אני לא רואה את ההיגיון ב4 אוקטבות (אולי בשביל מקלדת שליטה לא בשביל משהו כזה) ובגלל זה לא הלכתי על אחד הדגמים הזולים יותר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by stingeR-,

http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htm אם יש לכם מפרט מחשב יותר טוב מזה קבלו חח!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by scorpion,

תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!

23. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Mesatla,

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by idofr,

היי אנשים אז ככה הדבר הזה שמגע אותי אני צריך ת'קוד לשלב 13 למה את 12 אני לא עובר זה המשחק http://fun.walla.co.il/?w=/@op&url=http://www.freeaddictinggames.com/games/roadblocks/roadblocks.swf&pop_path=61&pop_id=546130&pop_title=מחסומי%20דרכים אם מישו רוצה ת'קוד ישר לשלב 12 שישלח לי בפרטי או שתבקשו יפה אז אני ישאיר אותו פה אבל לדעתי זה הורס איך שבא לכם אגב לאדע למה אבל זה עובד רק באקפלורר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים