כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת שאני עונה על שאלה אני לוחץ ENTER כדי לקפוץ שורה פשוט לא עובד לי מישהו יודע למה או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פאנקי ומקפיץ (לפחות הפיזמון) http://eurovil.iba.org.il/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה אני אוטוטו מסיים את הלימודים (הנדסאי), ולפני הגיוס הקרב ובא (בקיץ, באזור יולי) אני רוצה לצאת ל"יורוטריפ".. הבנתי שלהאריך דרכון קיים אין בעיה האם אני זקוק לאישור מיוחד כדי שלא יורידו אותי מהמטוס? מה הפרוצדורה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייייייייי כולם דודה שלי קנתה לי איזה משהו שלא נעים לי שהיא תשלם אותו ואני רוצה להחזיר לה כסף... השאלה איך אני יכול להעביר סכום כסף (120$) לחשבון בנק בארה"ב (ניו יורק אם זה משנה) עם הכי פחות עמלה (אם בכלל) חשבתי על פייפאל אבל אני לא יודע אם זאת הדרך הכי טובה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן איך אתם מדליקים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597454,00.html חיחי L0L.. (למנהלים: לפני שזה הועבר חשבתי שזה יותר מתאים לאקטואליה ..לא משנה..תודה בכל מקרה..)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת והיא מתייחסת לבדיקות שתן, דם ושיער. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי. ברור שיש תקופות ששווה לחכות בהן חצי שנה כי יש קפיצת מדרגה טכנולוגית או ירידת מחירים משמעותית, אבל באופן כללי האם שאלתם את עצמכם איך להשקיע את הכסף במחשב ? סך הכל זו הוצאה כלכלית לא מבוטלת, ולפעמים המחשב לא שווה חצי ממה שהיה לאחר שנה. אם מישהו מוכן למשל לשחק תמיד במשחקים באיחור של שנתיים-שלוש, הוא יחסוך בערך חצי מהתקציב. שימו לב למשל שאנשים שקנו כרטיס מסך לפני חודשיים ב-1500 ש"ח (8800 GTS) מתחרטים היום בגלל שיצא כרטיס עם ביצועים שהם (כנראה) עדיפים. האם זוהי צרכנות נבונה ? אולי אם נגביל את עצמנו לקנייה בתקציב מוגבל, נרוויח בטווח הארוך. אשמח לשמוע דיעות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Newegg לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים, אך ניתן לשלם באמצעות paypal. האם הוספה ל-paypal של הכתובת ה"וירטואלית" של חברת המשלוחים תאפשר הזמנה ומשלוח לארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אדיר! הצילומים האמיתיים שצולמו שם היו פשוט מדהימים וכל כך קריפיים שזה עשה לי צמרמורות בטירוף... מישהו ראה את הסרט? http://www.imdb.com/title/tt1220198/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מתקבל לאוני' ת"א ובבר אילן יש הנדסת מחשבים (שזה מעין הנדסת חשמל עם התמחות במחשבים) אז אין לי ברירה אלא ללכת למכללה. בנוסף, מבחינתי מדעי המחשב בעיקר עמוק יותר ותיאורטי יותר (אלגוריתמים ברמה קשה ממש) וקשה יותר ונראה לי שבהנדסת תוכנה הדברים יהיו יותר פרקטיים ועם ההשקעה שאני משקיע במדעי המחשב אני אוכל להגיע לציונים טובים יותר בהנדסת תוכנה. השאלה היא האם זה לא יפגע לי בסיכויים להשתלב אח"כ בתעשייה בפיתוח תוכנה בגלל שאני בא ממכללה ? אילו מכללות באזור המרכז נחשבות בתעשייה לטובות בתחום הנדסת תוכנה ? מה אתם מציעים לי לעשות ? נ.ב, הממוצע שלי כרגע 70 ואני שנה שנייה. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמאים לעוד סרט מדע בדיוני ראוי? הבמאי הוותיק מתיימר לספק לכם את מבוקשכם בעוד כחודש וחצי, ובגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-במאט-דיימון-כובש-את-מאדים-בסרטו-החד/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Double Your Internet Speed for Free Double your WiFi Speed for Free
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-