כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי. משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ? איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש דיי הרבה ב World Community Grid, אבל הוא דיי מאט לי את המחשב כי הוא מנצל 100% מעבד. השאלה שלי, האם הוא או משהו דומה לו קיים בגירסא לכרטיסי מסך? זה גם לא יאט את המחשב בעבודה משרדית, וגם לדעתי הכרטיס מסך יותר חזק מהמעבד בחישובים מסויימים? אני זוכר פעם היה משהו כזה בדרייברים של ATI אבל לפחות בגירסא החדשה של הדרייבר אין את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבוע קניתי חולצה דרך איביי דרך חשבון paypal, ראיתי שיש למוכר הרבה פידבקים חיוביים,ושלמתי דרך Paypal. כבר שבוע וחצי שאני מנסה לתפוס את המוכר והחרא לא עונה לי ! ובנסוף לזה,אני לא רואה שהמשלוח יצא.. למרות ששלמתי לפני ! חכיתי שבעה ימים ורשמתי לו פידבק חריף.. ופתאום הוא החליט לרשום לי הודעה ! What are you talking about. It has not even been 8 business days. Just because you are new to eBay does not mean you give negative for no reason. I just emailed you to tell you it will arrive soon. Please revise feedback and I will just refund you. החרא לא ענה לי שבוע למרות שבקשתי יפה ואפילו התחננתי שיחזיר לי תשובה ! איך אני מטל במוכר כזה ? למי אני פונה ? מישהו יוכל לעז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צמאים לעוד סרט מדע בדיוני ראוי? הבמאי הוותיק מתיימר לספק לכם את מבוקשכם בעוד כחודש וחצי, ובגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-במאט-דיימון-כובש-את-מאדים-בסרטו-החד/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה חודשים איגרת על פרויקט גאמא ורציתי לדעת אם זה אומר משהו לגבי הקב"א שלי, אני לא יודע מה הקב"א שלי ואני רוצה לדעת אם יש לי קב"א של 54 ומעלה בגלל שלפי מה ששמעתי העלו את הדרישות לקבלת איגרת ליום סיירות ועכשיו צריך קב"א של 54 ומעלה כדי לקבל זימון. (יש לי פרופיל 97) דרך אגב שלחו לי את האיגרת הזאת למרות שאני לא במגמת מחשבים ואין לי שום ידע בתיכנות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה חר באים להראות לנו טפלפונים בבית (עסק)(אפילו לא צריך להביא ותם הם באים עם שליח ) אז ככה אנכנו הולכים על המיבצע אני חושב אין לי מוסג אין W800I אז אני רוצה ליבחור בין 6280 או V3X מה עדיף ? תכונות תמונות וביצועים תמונות כאילו שתביעו תמונות חח
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חמוד אה, אני ציירתי פעם ראשונה בחיים שניסיתי לצייר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק רשת בתורות מהנה ביותר שמתקלתי בו... משחק אסטרטגיה בנוי סטיטיסטיקה עם כל החישובים ותוספות מיוחדות אני נהנתי אז בחרתי לשתף http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=24627
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf
-
-
טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתאריך 21-7-03 קניתי דרך מכרז של חברת "סאקאל" באינטרנט נתב (odem-natav) מסוג d-link דגם di-604 . בתאריך 1-11-03 פסק הנתב לעבוד ! התקשרתי לחברת "סאקאל" בטל. 1-700-705-006 ואחר המתנה ממושכת מאוד נעניתי ע"י פקידה שהפנתה אותי ל "אודם" בטלפון 03-9540010. פניתי לטלפון הנ"ל ונעניתי שעלי לפנות ל "כרמי" בטלפון: 051-923971. פניתי לטלפון הנ"ל וענה לי משיבון. השארתי את הפרטים שלי אך כרמי לא התקשר. ניסיתי שוב ושוב לדבר עם כרמי עד שהצלחתי לתפוס אותו והוא ביקש שאשלח את הנתב ל: פריימן 20, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. שלחתי את הנתב לכתובת הנ"ל בתאריך: 10-11-03. שבוע מיום משלוח הנתב, לא שמעתי מחברת "אודם" ולפיכך התקשרתי אליהם לוודא שהנתב הגיע ולשאול מה קורה עם הנתב. נעניתי שכשהנתב יתוקן, י…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שעוקב אחרי הקרבות הבולטים של החירניקים לא יכול שלא לשים לב שהחטיבה הזאת הינה מיסתבכת סידרתית . דוגמאות בולטות כיבוש החרמון ,הבופור ,בינת ג'ביל ,סג'עייה ועוד אחרות שחלקן לא זכו להד תיקשורתי גדול. עושה רושם שמפקדי החטיבה לא לומדים את הלקחים וחוזרים על אותם משגים פעם אחר פעם. שדה הקרב מזמן הפתעות רבות ותקלות לא צפויות אבל אי אפשר שלא לתמוהה על הדפוס החוזר של הערכות לא נכונה בציוד ,במודיעין והיסתערות אמיצה אבל נימהרת מדיי ומבלי להפעיל בצורה שיטתית אמצעים בנאליים להקטנת האבידות כמו מסך עשן בגיזרת ההתקפה , איגופים, והקפדה על כך שמקסימום הפעולה תיתבצע בחסות החשיכה .יש הרגשה שיש בחטיבה הזאת זילזול גורף בחיי אדם . כל פעם גולני מוצאים את עצמם עמוק בבוץ ,מאבדים הרבה חיילים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-