כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,616 דיונים בפורום זה
-
לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט אוהב את שני השחקנים האלו ורציתי לבדוק עוד סרטים שלהם .. ונשאר שבוע אחרון של החופש בו אני מתכנן לעשות ראן רצוף של שר הטבעות ב-HD (פשוט אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ) ,ואם זה יצלח אני אנסה גם MATRIX חחח P: קיצר רציתי הצעות לסרטים של וין דיזל \ברוס ויליס (חוץ מהסרטים המוכרים מאוד כמו מת לחיות\מהיר ועצבני .. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקלו לי אוזנות הסנהייזר חרטא שלי ושלחתי אותן לחנות כדי שיתקנו לי אותן במסגרת האחריות. שבוע אחרי זה התחלתי להציק להם בטלפון על זה שהתיקון מתעקב.... בשבוע שעבר האוזניות חזרו לחנות והתקשרו אלי והודיע שהן הגיעו. בהתחלה הבחור שדיבר איתי רצה שאני אשלם על המשלוח בדואר רשום, ומכיוון שלא היה עלי את הכרטיס אשראי אמרתי לו שאני אחזור אליו. יום אחרי זה חזרתי אליו ובקשתי ממנו שלפני המשלוח, שיבדוק שהאוזניות עובדות ותוקנו בצורה טובה (החליפו לי דרייבר... באוזניות כפתור...). הוא בדק ואמר שהן בסדר, באתי להביא לו את המספר כרטיס אשראי- והוא אמר לי: "עזוב... עלי". יצא גבר גבר (בכול זאת, הייתי חודש בלי אוזניות... 10 ש"ח זה פיצוי הולם לפי דעתי, למרות שזה לא אשמתו). מחר אני נוס…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ממ.. אני כותבת מהמשתמש של אח שלי. בקיצור, אני מקימה להקה ואני צריכה סולן רוק מטאל, עדיף עם יכולות גרואולינג, מאזור המרכז( ת"א, פ"ת) בסביבות גילאי 16-20.. לעוד פרטים פנו לחן ב: מייל:chen_cat@walla.com אייסי:205004930 פלאפון:0526405248
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות iPhone והמחירים בארץ פשוט לא הגיונים. מה שהוביל אותי כמו כל ישראלי אחר, בוא נקנה בחו"ל, ובצדק. בכ"מ, מפה לשם הגעתי לבחור אמריקאי באחד הפורומים שקיבל אחלה של דיל מAT&T ורוצה למכור לי את הiPhone 4 כולל משלוח ב700$, לגמרי לטעמי, ועוד יותר אין לו בעיה בכלל לבצע את העסקה בPayPal. עכשיו לפני שאני מעביר את הכסף ובסוף מוצא את עצמי עם מינוס של 700$ וקופסא ריקה בדואר, אני רוצה לוודא שהPayPal Protection באמת תקף גם ל"סתם" כסף שהועבר בSend Money (ומה בדיוק לסמן שם? פשוט Goods?) ולא רק על מוצרים שנרכשו דרך eBay, כי בכל הFAQ שחיפשתי באתר של PayPal דיברו על מוצרים שנרכשו בeBay. תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים רכבי ההסעות של ענקיות הטכנולוגיה גוגל ואפל "זוכים" לאירועי ירי עם רובה אוויר ממפגע אלמוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני וכמה חבר'ה רוצים להתארגן ולראות הופעה שלהם שתיהיה יום שיש הקרוב ב"אוזן בר" בתל אביב. חבר שלי אומר שהם ממש טובים וגם חיפשתי שירים שלהם ביוטוב, דווקא זה סגנון שאני אוהב מה שהם מנגנים והכרטיס לא יקר (60 ש"ח). מה דתעכם? מישהו היה פעם בהופעה שלהם? מכיר\שמע משהו עליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני יוצא עם החברים לטבריה ואנחנו מחפשים חוף [גם אם בתשלום] בלי ערסים או הרבה צעירים, וגם שיהיה שם גישה לרכב שיהיה אפשר לשים מוזיקה. ובתכ'לס תביאו גם עצות כי זה פעם ראשונה בטבריה, מה לעשות ומה לא, איפה לקנות ואיפה לא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אתכם בבאנרים / חתימות (או איך שלא תקראו לזה), שהכנתי בנושא ההרוגים בדרכים. כולנו יודעים שזה פשוט רצח מה שהולך שם, אז הכנתי חתימה שמתעדכנת מהאתר hnn במספר ההרוגים העדכני נכון לשנה זו. ישנן 5 גרסאות (אם תעצבו גרסאות נוספת ותביאו לי אוכל להוסיף עוד). הנה החתימות / באנרים לבחירתכם (כולל קוד שצריך לשים בחתימה בפורום להצגת התמונה) גרסה 1: [img=http://bargamliel.co.il/killed1.png] גרסה 2: [img=http://bargamliel.co.il/killed2.png] גרסה 3: [img=http://bargamliel.co.il/killed3.png] גרסה 4: [img=http://bargamliel.co.il/killed4.png] גרסה 5: [img=http://bargamliel.co.il/killed5.png] אשמח אם תפרסמו את הנושא הזה גם בפורומים א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש את המתח שמרכיבים על דלתות אבל אני גבוהה מדי וגם יש לי מרפסת. אז השאלה היכן ניתן להשיג משהו בצורת 'ר' שיתחבר לקיר או מתקן מתח מקבילים שאפשר פשוט להעמיד במרפסת משהו כמו 'A' אם אתם מבינים למה אני מתכוון. או כל מתקן דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-