עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MilkMan,

מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Danix60,

מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד לנהוג ? אני רק יודע שבגיל 16.5 אפשר לעשות תיאוריה. מה לגבי שיעורי נהיגה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב אני צריך למצוא אלגוריתם למשחק הזה (אין צורך שהוא יהיה יעיל\חכם במיוחד) כחלק מש"ב אני צריך לבנות את המשחק בC. עם זה אין בעיה יש בונוס אם עושים גם אופציה לאסטרטגיה של המחשב, ולצערי אין לי זמן\שכל לעלות על העיניין. שימו לב לחוקי המשחק! (יש כמה גרסאות, אז צריך ללכת לפי החוקי הנל בלבד): רקע. המשחק הינו משחק לשני שחקנים. המשחק מורכב מלוח בעל שתי שורות של 6 תאים כל אחת, תאים אלו נקראים בתים. בנוסף קיים תא נוסף בכל אחד מצידי הלוח, שנקרא מאגר (סה"כ 14 תאים.) לכל שחקן משוייכת שורת בתים אחת, ומאגר אחת. בתחילת המשחק המאגר הינו .(S) ריק, ובכל אחד מהבתים יש מספר זהה של אבנים מספר האבנים נקבע בין 3 ל6 ע"י המשתמש לויזואליזציה יש את ויקיפיה, ויש שם לינקים לגרסאות פלאש של המשחק http:/…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lumber_Jack Jim,

במקרה גמור מצאתי את זה דרך פורום גיימר ( :-X): ---

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוט אם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה! בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shuy,

אתר urban dictionary מפרסם רשימת ביטויי סלאנג בשפות שונות באנגלית. תסתכלו על הערך הבא: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Leave+me+in+your+mother+%28azov+oti+be-ima+shkha%29 המקור: http://news.walla.co.il/?w=/6/754132

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני חייב להתחיל ללמוד ולתרגל מתמטיקה ויש לי בעיה לא קטנה של סדר וארגון בעובדה עם דף ועט. זה מאט לי את קצב העבודה, קוטע לי את חוט המחשבה וגורם לי לטעיות ובלבולים מיותרים בהחלט. בלי קשר, כל דבר שאני עושה אותו בעזרת מקלדת ועכבר אני פשוט מצליח לעשות טוב ובאופן יעיל ומהיר יותר משמעותית :EmojiSmiley-51: ברור לי שאני חייב לשפר את המצב שלי כי בסופו של דבר המבחן יהיה על גבי דף, אך בכל זאת כרגע אני בלחץ מטורף של זמן. לכן חשבתי לבטל את הפאקטור הזה ולהתמקד נטו בחומר עצמו וטכניקת עבודה לפתרון. מחפש מעיין תוכנה למחשב עבור מתמטיקה שפשוט תחליף לי את המחברת המשובצת. אני רק מדגיש שאני לא מחפש מחשבון ממשואות שיגלה לי את התשובה ויציג את הדרך (למעשה יעשה בשבילי א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by askme,

מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://blog.mozilla.com/store/2008/02/01/firefox-plushie/ יש נוכחות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Crash5,

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו שהזמין אי פעם מוצרים מהאתר של Jab Tech ולא עשה משלוח לכתובתו בארץ אלא למכר שלו בחו"ל? אני רוצה לעשות הזמנה ואני לא יודע אם ניתן לעשות את הדבר. אשמח אם מישהו ישתף אותי בכל מידע חיוני שהוא בנושא.

13. Started by OR007,

במקום להספים ת'מקום ולריב כל היום, קחו תצחקו, והעיקר תשתקו ! אלוהים נתן לאדם וחווה עלה לכסות את הבושה שלהם לגולני הוא נתן עץ שלם. ************************************************** חרא יוצא פעם ביומיים, אני יוצא פעם בשבועיים עדיף להיות חרא ************************************************** איך אומרים קצין במרוקאית... נגד בכיר ************************************************** הנדסה קרבית - אתגר!!! לצאת שלם... ************************************************** כולם סיפרו לנו שבטירונות יהיה בית זונות... אבל למה לא אמרו לנו שאנחנו הזונות ???!!! ************************************************** הנדסה קרבית - לב זהב, כומתה מכסף, רגליים פלטינה **************…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by R0ck,

טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by --Adidas,

אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..

19. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Slayer,

זה קצת "ספאמי" לפתוח על זה דיון - אבל זה מאוד חשוב לי.. מישהו יודע אם יש שידור חוזר של הפרק של השבוע (יום רביעי)? הפסדתי, ואבא שלי לא הצליח להקליט (הוא גם לא היה בבית, והוא גם רואה את זה.. אם הוא היה רואה הוא היה מספר לי מקסימום), אבל לא מצאנו באף מקום איזכור לשידור חוזר.. מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tom123,

איפה אני יכול למצוא זמני בגרויות? מחר בגרות במיתוג באיזה שעה זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=ldY2s9fxuPs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. פאק!!! זה היה מצחיק ברמות!! :lol: למישהו יש את הקטע? לאלה שעוד לא ראו...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברת מיקרון מכריזה על סיום פעילות מותג Crucial שתחתה ומעבר ליצור מוצרים עבור עולם השרתיםלכתבה

25. היי מצטער אם עברית שלי הוא לא כל כך טוב שזה לא שפת האם שלי יש לי הרבה חלקי מחשב ואני רוצה לדעת מה הוא שווה יד שנייה כאן. 4790k i7 אינטל ריינג vii Asus 2GB GTX 960 זיכרון RAM בנפח 8GB פרו Corsair אינץ 'של Dell p2715q 4k 27 רמקולים + A5 Audioengine תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים