כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה באתר לא ממש השתנה בזמן האחרון, אחרי חודשיים של טירונות אתר ניראה אותו דבר. אבל נחמד מה שעשיתם בפורום, כשהכנסתם נושאים חדשים. איזה כיף סוף סוף לגמור את הטירונות המז***נת הזאת. ולפי מה שראיתי לא יצא משהו חדש בזמן העדרותי, בנושא החומרה. לא יוצא שום מעבד חדש של AMD. כמובן חוץ מהמשחקים שיוצאים בקצב מסחרר בזמן האחרון, איך שחזרתי התחלתי להוריד את GTA3 ו SOF2. עם יש משהו חדש שפיספסתי השמח אם תעדכנו אותי!! כבר מחר אני חוזר לחור בביסל"ש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על זה אך אני לא מוצא איפה אפשר לעשות כזה. הבנתי שגם המדינה נותנת שירות כזה שעלותו כ140 ש"ח. מישהו מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעלות קובץ של כ- 5MB. יש שירות אחסנה שמאפשר הורדה ישירה ומיידית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם נשבר לי לדרמן אז הלכתי לריקושט ואחרי שבוע או משהו כזה החזירו לי אותו מתוקן. יש לי כלי של חברת STAHLWILLI וחלק ממנו נשבר. מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו? נ.ב. קיבלתי את הכלי במתנה ואין לי מושג איפה קונים כזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://ksp.co.il/?uin=21566 בלינק הזה כתוב במעבד 1.6 UP TO 2.6 מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דוד בן 30-35 לומד כרגע תכנות וטופס מעצמו :-X :-X,בכל מקרה בגלל התרגילים השיווקיים ומלוכלכים למחצה של אינטל הוא מאמין שאינטל טובים יותר :lol: אני צריך הוכחה חד משמעית ש AMD יותר טובים אם תמצאו איזה הוכחה חותכת עדיף מאוד שיהיה בעברית אני יודה לכם מאוד. נ.ב חשוב שיהיה כתוב AMD פתרו את בעיית החימום ביחס לאינטל תודה רבה רבה רבה לכולם ;D ;D ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת. לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי בוואלה.. http://www.dumpalink.com/media/1125940722 אם התהליך איטי קצת אז תחכו... אל תהיו עצלנים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי מצטער אם עברית שלי הוא לא כל כך טוב שזה לא שפת האם שלי יש לי הרבה חלקי מחשב ואני רוצה לדעת מה הוא שווה יד שנייה כאן. 4790k i7 אינטל ריינג vii Asus 2GB GTX 960 זיכרון RAM בנפח 8GB פרו Corsair אינץ 'של Dell p2715q 4k 27 רמקולים + A5 Audioengine תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הודעות SMS ספאם כמו "שנה טובה" 2-3 פעמים והודעות על הישרדות פיליפינים היום קיבלתי 5 הודעות! קמתי וראיתי 5 הודעות הכל ספאם מסלקום שמעתי פעם שמשלמים על כל ההודעות האלו ויש לי מספר הודעות SMS חינם בחודש והבנתי שהספאם מסלקום גם נחשבות בתור הודעות שכתבתי או קיבלתי... קיצר אני לא רוצה לקבל כלום מסלקום אני לא כלכך מבין בפלאפונים לא משתמש הרבה מישהו יכול להרחיב עם עובדות על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-