כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=48907476
-
שאלה קצת מוזרה אני יכול להפעיל את הביטורנט ולבטל את אפשרות הdownload ולהישאר רק עם upload? תודה *כמובן שאני מתייחס לקובץ שלא סיימתי להוריד עדיין
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסרטון בהתחלה נראה פוקימון אבל זה מצחיק... ההוכחה הכי טובה לכך שאסור לתת לילדים בני 6 מחשב... http://www.youtube.com/watch?v=8YWo24kwEtU
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה דקות התחיל לי בצורה רשמית היום הולדת עכשיו אני לא טיפוס של ימי הולדת במיוחד אבל בכיף כאילו חוגגים והכול אבל בשבילי זה יום רגיל הקיצר בידיוק ב12 שניה אחרי שאני יוצא מהמקלחת צלצול בדלת אני פותח אני קולט חבר ממש טוב שלי ואחת הידידות הכול טובות שלי בדלת הם באו להגיד לי מזל טוב והביאו לי גלידה ישבו איתי כמה דקות והלכו (אבא שלה היה למטה לא נעים להשאיר אותו מחכה) ו..............זהו זה עשה לי הכי שמח בעולם אתם מכירים את זה שיש לכם חיכוך דבילי מרוצה על הפנים ? בידיוק זה!! חחחחח יאללה אני עפתי לי נקווה שלא יצעקו עלי (שוב) על זה שזה לא כ"כ קשור לפורום אבל לא נורא יאללה הלכתי לי לישון שמח ו..........זהו לילה מעולה לכולם ו.....שתיהיה שנה בת בת בת ז*נה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני וכמה חבר'ה רוצים להתארגן ולראות הופעה שלהם שתיהיה יום שיש הקרוב ב"אוזן בר" בתל אביב. חבר שלי אומר שהם ממש טובים וגם חיפשתי שירים שלהם ביוטוב, דווקא זה סגנון שאני אוהב מה שהם מנגנים והכרטיס לא יקר (60 ש"ח). מה דתעכם? מישהו היה פעם בהופעה שלהם? מכיר\שמע משהו עליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>; אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206] X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com] איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד? ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS הנה התוכן של המייל: Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your pa…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום להספים ת'מקום ולריב כל היום, קחו תצחקו, והעיקר תשתקו ! אלוהים נתן לאדם וחווה עלה לכסות את הבושה שלהם לגולני הוא נתן עץ שלם. ************************************************** חרא יוצא פעם ביומיים, אני יוצא פעם בשבועיים עדיף להיות חרא ************************************************** איך אומרים קצין במרוקאית... נגד בכיר ************************************************** הנדסה קרבית - אתגר!!! לצאת שלם... ************************************************** כולם סיפרו לנו שבטירונות יהיה בית זונות... אבל למה לא אמרו לנו שאנחנו הזונות ???!!! ************************************************** הנדסה קרבית - לב זהב, כומתה מכסף, רגליים פלטינה **************…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו איזה מגניב http://call.zapto.org/ אפשר לעשות שיחות חינם בין 2 טלפונים קווים! וזה אשכרה עובד! דיברתי גם בארץ עם אנשים וגם עם חבירם בפריז! ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה דבילית, איך אני יודע עם הטלוויזיה שלי היא טלוויזית מולטיסטם או לא? [זה חשוב בשביל לקנות קונסולה ]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-