עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SharP,

[22:26] <MiniMizer> where's SanbrWolf? [22:26] <MiniMizer> I have to notify him he might be banned for ever from HWzone [22:26] <MiniMizer> SharP`: you too [22:27] <MiniMizer> I just don't see how, a person that doesn't know what IPC or pipeline is, talking about CPU u can ban everybody that supporting p4 ... typicly israeli thing .. get rid of everybody that thinks different

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SharP,

ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…

4. Started by yoav9,

אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע. תגדירו עכבר חומרה????????? (ולא gkpl) נ.ב. הבהרה בנושא שיר: 1) היא ממש ממש לא פוטוגנית 2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה. 3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

http://www.i-bid.co.il/tender/get?iitem_id=21423 13,900 ש"ח...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

גם לי רסמי יש יומולדת יום שישי אני גם רוצה פורום (אני לא ממש רוצה) , למה מגיע לפלןץ הזה שמדבר רק על שטויות להוסיף לו עוד פורום? שיחזור לשחק בחול נ.ב החדר שלי חוגג עוד מעט שבוע בלי שניקו אותו אז ענקודר עשה טובה פתח איזה פורום קטן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri_ro,

אחד מהמחשבים שהרכבתי היה P4 וכמו שאתם יודעים אז בנוסף לחיבור של המתח של הATX יש עוד שני פלאגים שמתחברים ללוח(אחד מהם נראה כמו החיבור של ספקי הAT הישנים) הקיצקיץ שכחתי לחבר אחד מהם ושהדלקתי ת'מחשב אז הוא תקע לי וואחד ציפצוף שכבר כמעט ירדתי למקלט(מזל שהוא לא צעק "נחש צפע")... ;D דרעק!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by max_cool,

אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק. ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. (השתדלתי שהקובץ יהיה קטן ככל האפשר ) האם עושקי קברים ? או סתם רמאים קטנים ? לקוח מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות. :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

הם נעלמו... ;D והמפגש מתקרב...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. dude...? הייתה גם בשאת שהייתה בתל אביב ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מבצע לגיוס שירים. אני צריך דיסקים עם שירים שאפשר לרקוד בנושאים הבאים..: אלטרנטיבי טראנסים האוס MTV דאנס רוק והכל בקיצר... כל דבר שאפשר לרקוד.. בתמורה "יחולקו" מאווררים 80 ממ'.. עוד כל מיני צעצועים.. כל נושא יטופל לגופו..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לשיפוטכם... אם לא אהבתם אעיף את זה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri_ro,

אני שמח לבשר לכם (בטח כבר ידעתם לפני זה) שאנחנו חיים במדינה מפגרת אידיוטית ומטומטמת לחלוטין! כרגע קיבלתי בדוא"ל את התשובה מאגף המכס: א.נ., התקנות החדשות מתייחסות למכשירים העובדים על סוללות שגודלם הפיזי אינו עולה על: 170X100X45 מ"מ. שיעור המס למכשירים העומדים בתנאים יהיה 17% מע"מ מערכם בתוספת עלויות משלוח לפי קביעת מעריך המכס בעת השחרור. באם המכשיר אינו עומד בתנאים יהיה שיעור המס 70% כנזכר לעיל. המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינוייםהעשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ. בברכה, יבוא אישי, חיפה טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

על סטיקר חדש שהולך כך: [move]נ נא נאף מטורף ו א אי איג איגו איגור ה"שרוף" מוכים ע"י יוסי?[/move]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

מי סנוב/ית :

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עמוס הידוע בכינויו ENCODER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מי היה מאמין שהפועל ת"א תנצח מילאן??? אחת הקבוצות הכי טובות באירופה!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כולם לפתוח מגזין ממון של היום בכתבה בנוגע למבצעים, פסיקא שנייה! אני בחדשות! אני בחדשות! אני גרמתי לכתב לדבר בשפה שלי!

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  20. אתה יודע טוב מאוד לפרסם את החנות הזולה שלך וכמה מחשבים יפים מכרת מנסה להגניב ואני מאמין ששולח לאנשים בהודעות פרטיות (AIRZONE*) איפה החנות שלך וכמה הנחה תעשה לו במיוחד כשאתה יודע שהוא מתכוון לקנות מחשב יקר כשפונים אליך להסיר את הכתובת מההודעות שלך - אתה לא מתיחס ("אדוני מתבקש לעזוב את המקום") אומר שאתה בעצם עושה לנו טובה שאתה מפנה לפה לקוחות שלך (מנצל את הידע שלנו בשביל לעשות בוחטות) אם אתה רוצה לפרסם בפורום או להיות affiliate של הפורום דבר עם אלכס הקברן הגדול שישלח לעמרי צ'ק שמנמן אם לא תפסיק עם זה עכשיו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DAN,

לכבוד הפסח !!!

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by MiniMizer,

http://www.sparklet.com/~royce/trams/KnowJackSchitt.swf סרטון פלאש חביב מאוד You don't know Jack Schitt!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Blade2k,

אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by D_N_A,

עשיתי לפני הרבה מאוד זמן - ופתאום נתקלתי בזה..... (כעיקרון - עד היום, זה היה 2 תמונות נפרדות) (הימני הוא המקורי - והקשקוש שיש על השריר של השמאלי הוא קעקוע של D.N.A) ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.