עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.isrotel.co.il/isrotel_pundak_ramon/ חלק אמרו לי שהוא נחמד מאוד וחלק שהוא כמו דירת שיכון בת 40 שנה... מישהו היה לאחרונה ויכול לפרט מעט יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by darkman,

http://www.lemonzoo.com/movie.php?i=317&mov=Pimp_My_Bride.....!#recommend :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by IG,

מישהו ראה את הסרט הזה? (עם קונטין טרנטינו וג'ורג' קלוני....) אני רוצה לדעת מי הבמאי שלו... (אגב, סרט מומלץ בטרוף!!! אחד הטובים שראיתי!)

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by Access Denied,

מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by yanushka,

במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Classic notion,

אהלן, מישהו כאן יודע האם אני אצטרך לשלם מס, מע"מ או משהו בנוסף למחיר של המוצר הבא? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Axiom-49-Key-Keyboard-Midi-Controller-USB_W0QQitemZ390066219202QQcmdZViewItemQQptZKeyboards_MIDI?hash=item5ad1c228c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי חבר'ה, הזמנתי אתמול בלילה את המוצר הראשון שלי דרך ebay, הופתעתי שלא היה שום מקום למלאות הערות למוכר וגם שלא מצאתי עדיין פרטים לגבי מצב החבילה כמו אם היא נשלחה כבר או לא וקוד מעקב כדי לדעת איפה היא נמצאת... יש דרך לקבל את הפרטים האלה? אני אמור לקבל אותם מהמוכר לבד או שאני צריך לבקש ממנו אותם? תודה ד"א כוס אומו המדינה הזאת! המשלוח עולה יותר מהמוצר! :-\

• 7 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

מי סנוב/ית :

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Liran -,

שלום, השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?! אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק. ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה, אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ? מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ? בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו. האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ? תודה רבה מראש, שבת שלום, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NightWing,

תפעילו את בבילון על המילה הזו - haoy תראו כבר לבד על מה אני מדבר...

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Fenomeno,

כידוע בלוחות RDR יש מחוללי שעון שונים.. אחד - גרוע, שני- מעולה.. הימורים- איזה אני מקבל? ;D CYP- הגרועים, ICS- הטובים אגב, הלוח הוא הTH7-II.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by tombcatz,

אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by talmAn,

אני ראיתי באתר את זה שהמקלדת המיוחדת הזאת לגיימרים תתחיל להימכר בארץ בפעם הראשונה בתערוכת ה הx cite במחיר מיוחד. אז אני רוצה לדעת מה עוד יש בתערוכה הזאת, בתערוכת ה x cite? ואיפה היא תתקיים? תודה

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by mshe35,

<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 5466,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הערוץ הראשון...

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

היום נודע לי שיצא מתישהו סרט לרומח הדרקון! לא אכפת לי אם הוא טוב או לא טוב אני חייב את השם של הסרט!!! בבקשה!! נ.ב שאלת כן\לא תיהייה עונה שלישית ל24?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by Kalen,

Emergency Landing Airplane 12-28-2011

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  19. איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gal1,

...?!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  22. אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  23. גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by SilverCivic,

אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.