עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladhor7,

The starting multiplier of the Athlon XP is fixed. We recognized that Athlon XP's FID multiplier was Locked after about 39 weeks in 2003. In these CPUs, it is proved that processing of L3 bridge is invalid. Furthermore, the multiplier changing function of a motherboard is not useful, either. But the cause is not clear. It is very glad that the multiplier of the Mobile Athlon XP-M is not locked. Although the Multiplier is unchangeable in the approach from hardware, it is possible to change it by software after startup. The software equipped with the function is as follows. The maximum multiplier which can be changed by such software is the following. Athlon XP which closed…

2. Started by NightWing,

תפעילו את בבילון על המילה הזו - haoy תראו כבר לבד על מה אני מדבר...

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by Stingray,

אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום, יש לי כאבים בצוואר, קשה לי בגלל זה להתרכז בלימודים וכו'... חוששני שזה נובע מהכיסא שיש לי כי אין לו משענת לצוואר, האם זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shloosh,

אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by nikon,

הנה משהו שנתקלתי בו באינטרנט http://www.aircraftresourcecenter.com/TPC/Funny_Pictures/1001-2000/1701-1800/73.shtm תיהנו

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by סמיילי,

מה אתם לומדים, איזה שנה? או במה עובדים?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by Internal,

היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי?? אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית צילמתי תמונות של…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  10. http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=20893 LOL

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by IVORY COMPUTERS,

בניתי לי מחירון של טכנאי לפי האינטרנט תגידו לי אם אני יקר או בסדר ... מחירון שירות בדיקה כללית של מחשב הכול כלול – 150 ₪ התקנה מערכת הפעלה – 150 ₪ התקנה אופיס – 120 ₪ התקנה נרו תוכנת צריבה – 70 שקל התקנה אנטי וירוס – 50 שקל התקנה זיכרון , כרטיס מסך , צורב , CD 50 – 70 ₪ . התקנה לוח אם – 100 ₪ * התרד לא למטרת רווח ** אם צריך להוריד מחירים אני מבקש ממכם להעיר לי תודה !!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. http://technology.newscientist.com/article.ns?id=dn12825&feedId=online-news_rss20 הפארוסקים האלה . . . ;D

14. Started by ziv,

מעוניין בהמלצה בקניית מכונית לא משהוא רציני בילויים עבודה חזרה וכל השיט הזה קיצור הכיוון שאני הולך הוא ניראה לי סובארו אימפרזה 96 אך אומרים שהוא לא מיודע מה אני רוצה את הפולו אבל היתפשרתי עים אחותי והגענו לסובארו יש המלצות למכוניות אחרות ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by silky,

גיגלתי את הביטוי I cant stand it וזוהי התוצאה הראשונה שקיבלתי. http://www.theonion.com/content/node/34094 דעתכם?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום!,אני בן 18 והיום קמתי בבוקר ושרף לי בטירוף הזין לא יודע למה והלכתי להשתין ולא עזר וכל חמש דקות הייתי צריך ללכת לשירותים. לא עשיתי שום דבר מיוחד יום לפני ,פשוט קמתי עם זה בבוקר. האם התופעה מוכרת? תודה

• 26 תגובות
    • 13.5k צפיות
  17. Started by mabool,

מי מה מו? ואני שמח :>

• 112 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by iem,

נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !

20. Started by ben060,

לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיול מישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הוריד למה אני לא זוכר באיזה פורום זה היה ואני גם לא מוצא בחיפוש אשמח אם מישהו יתן קישור למדריך תודה

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  22. סתם משהו שמעניין אותי... לפעמים אני ממש שומע אפקטים שלא היו מביישים סצנות מפארק-היורה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. חבר'ה כל חובב כדורסל אירופאי(ומכבי ת"א בפרט...) מוזמן להצביע בסקר הזה של אתר היורוליג. http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464552,00.html - הקישור לכתבה בYNET.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by hedva,

מכירים את זה שאתם מחפשים רבע שעה את מכירים את זה מכירים את זה שאתם במצב רוח טוב וקצת מתחכמים, ופתאום האתר מז'עז'ע, ואתם בטוחים שחטפתם באן

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה שמתאימה לגיל 15 אני יכול לעבוד עכשיו בבוקר בגלל השביתה אבל רצוי שלא תודה רבה למי שיעזור!

• 13 תגובות
    • 17.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים