כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, סקירה קצרה. רשיון מאז גיל 18 מכונית: טסט 3 אופנוע עד 500 סמ"ק: טסט 12 משאית עד 15 טון: טסט 1 האמר (צבאי): טסט 1 האמר (נהיגה מבצעית): טסט 1 אופנוע (ללא הגבלה): טסט 1 טוטל לוס: 4 האמרים בסדיר. אופנוע (GS500) אוטו א"א (אוטו אבא, למזלי ליסינג): קאיה ספיה, מאזדה 323 מאזדה 3 קורולה 98 מיצובישי לנסר 2006 2 האמרים במילואים. סה"כ : 12 שלילה: 3 חודשים כי תפסו אותי בבקעה על 114 (אני חושב שמותר 80 או 90 בדרך כלל אבל בהאמר מותר 65) ועכשיו מחכה ל משפט (170) יש מישהו שנוהג יותר זהיר ממני?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוט נותנים ב 10 ש"ח שיחות לחול ללא הגבלה ! בזק בנלאומי נותנים ב 16.90 רק 1000 דקות ! יש ניתוקים בשיחות של הוט לחול ?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן, מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..) או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580 ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים.. לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד (בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/270629/ שיחליפו לי תעכבר,אחרי שנתיים נגיד? או שזה עוד סיבה לשנוא תמדינה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
יש לי עבודה וגוגל החליט לנטוש אותי והאנציקלופדיה שיש לי לא עוזרת. יש איזושהי ספריה פתוחה בשבת בסביבות המרכז?
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אתמול אני ו2 חברים ביקשנו להיכנס למועדון אחד מהם היה קצת מחופש (כובע פורים ושרשרת ענקית) הסלקטורית בכניסה אמרה שרק מי שהגיע עם תחפושת הוא יכול להיכנס בקשר לחבר שהיה "קצת מחופש" היא אמרה שהוא לא מחופש מספיק ושזה לא תחפושת במשך 20 דקות עמדנו ליד הכניסה והיא הכניסה אנשים שאינם מחופשים בכלל טענו בפניה שהנה אנשים לא מחופשים נכנסים ואנחנו לא נכנסים היא אמרה לנו כי הוא תייר ואנחנו לא כששאלתי אותה מה הקשר אמרה לי שהתייר אינו יודע מה זה פורים ואני שגר פה אמור לדעת מה זה פורים הכל מצולם על סמך מה אפשר לתבוע אם בכלל ?
-
- 69 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני מאד אוהב ביולוגיה. זה המקצוע היחיד שאני באמת מתחבר אליו. בעבר רציתי לעשות תואר בביולוגיה, אבל אחרי מחקר גיליתי שכמעט ואין תעסוקה עם תואר ראשון חוץ מהוראה. האם המצב באמת כל כך גרוע? אין שום אפשרות להתקדם עם ביולוגיה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000FkkIF9H0jR9n11m4CUtag4K:12bbi68k5?id=tech חשבתי אולי לקנות מסך... כמה זה בעצם מע"מ? 15% או על מסכים ומוצרי מחשב זה יותר..?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כן, הייתי טיפש והתחברתי לג'ימייל שלי מעמדת אינטרנט צה"לית... עכשיו אין לי יותר ג'ימייל. וגם לא פייסבוק, אבל זה פחות מעניין אותי. ניסיתי לשחזר את הסיסמא, אבל בגלל שאין לי שם שום מייל משני זה לא עוזר. גם הטופס שלהם שצריך למלא בפרטים כמו "מתי פתחת את החשבון שלך ומי הזמין אותך אליו) לא ממש עזר, כי אני לא באמת זוכר פרטים כאלה אחרי שלוש שנים. ת'כלס, יש עם מי לדבר שם בנושא? לא מצאתי שום מייל ושום דבר שאשכרה מאפשר לדבר שם עם בן-אדם, ולא מערכת תגובות אוטומטית. יש לי מיילים מהחשבון שמורים באייפון, יש לי תמונה שלי בלוג-אין לחשבון (אל תשאלו למה), יש לי את מנהל הסיסמאות של כרום שיוכיח שנכנסתי לחשבון הזה... אני יכול לשחזר כל פרט אישי, כדוגמת הסקין שבו השתמשתי ועד התוכן של המייילים. …
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
-
קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו? יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-