כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אתמול אני ו2 חברים ביקשנו להיכנס למועדון אחד מהם היה קצת מחופש (כובע פורים ושרשרת ענקית) הסלקטורית בכניסה אמרה שרק מי שהגיע עם תחפושת הוא יכול להיכנס בקשר לחבר שהיה "קצת מחופש" היא אמרה שהוא לא מחופש מספיק ושזה לא תחפושת במשך 20 דקות עמדנו ליד הכניסה והיא הכניסה אנשים שאינם מחופשים בכלל טענו בפניה שהנה אנשים לא מחופשים נכנסים ואנחנו לא נכנסים היא אמרה לנו כי הוא תייר ואנחנו לא כששאלתי אותה מה הקשר אמרה לי שהתייר אינו יודע מה זה פורים ואני שגר פה אמור לדעת מה זה פורים הכל מצולם על סמך מה אפשר לתבוע אם בכלל ?
-
- 69 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני מאד אוהב ביולוגיה. זה המקצוע היחיד שאני באמת מתחבר אליו. בעבר רציתי לעשות תואר בביולוגיה, אבל אחרי מחקר גיליתי שכמעט ואין תעסוקה עם תואר ראשון חוץ מהוראה. האם המצב באמת כל כך גרוע? אין שום אפשרות להתקדם עם ביולוגיה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000FkkIF9H0jR9n11m4CUtag4K:12bbi68k5?id=tech חשבתי אולי לקנות מסך... כמה זה בעצם מע"מ? 15% או על מסכים ומוצרי מחשב זה יותר..?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כן, הייתי טיפש והתחברתי לג'ימייל שלי מעמדת אינטרנט צה"לית... עכשיו אין לי יותר ג'ימייל. וגם לא פייסבוק, אבל זה פחות מעניין אותי. ניסיתי לשחזר את הסיסמא, אבל בגלל שאין לי שם שום מייל משני זה לא עוזר. גם הטופס שלהם שצריך למלא בפרטים כמו "מתי פתחת את החשבון שלך ומי הזמין אותך אליו) לא ממש עזר, כי אני לא באמת זוכר פרטים כאלה אחרי שלוש שנים. ת'כלס, יש עם מי לדבר שם בנושא? לא מצאתי שום מייל ושום דבר שאשכרה מאפשר לדבר שם עם בן-אדם, ולא מערכת תגובות אוטומטית. יש לי מיילים מהחשבון שמורים באייפון, יש לי תמונה שלי בלוג-אין לחשבון (אל תשאלו למה), יש לי את מנהל הסיסמאות של כרום שיוכיח שנכנסתי לחשבון הזה... אני יכול לשחזר כל פרט אישי, כדוגמת הסקין שבו השתמשתי ועד התוכן של המייילים. …
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
-
קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו? יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'. יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ. יש את הKENWOOD KMIX ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W. מה דעתכם? אריאל
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות קטנוע 125 סמ"ק משומש בסביבות ה4K....
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מאוד מתעניין בנושא לאחרונה ורוצה לקחת את זה יותר קדימה, לפתוח תיק דמו ולרכוש ניסיון על אמת [בערך, דמו בכל זאת דמו]. ואשמח לעזרה וטיפים של אחרים במידה וירצו לעזור.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה לא עוברים תקצד בערך ואותו דבר בקשר לקורס שכבר בתוך הצבא..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-