עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Saliman,

מזל טוב בובה! יונתן (Decktor) חוגג עם עצמו יומולדת 23 ואנחנו באים לפייס אותו! שתגדל ויהיה לך ילד אז תגיד לו, אבא מה יהיה כשאגדל? אהיה גנרל כל הגרמנים מוזמנים למסיבת יומולדת שתיערך במוקטעה, יום שני, ב- 29.03.04. הינכם מתבקשים להביא כוסברה וטרופיות. עד 120 בובה!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  3. היי, לאחרונה השתחרר הדי וי די של מטריקס האחרון וחיפשתי בכל האינטרנט האים יוצאת חבילת טרילוגיה למאטריקס אבל לא מצאתי. מישהוא יודע אם הולכת לצאת חבילה או שאני אצתרך לקנות את כל ארבעת הסרטים בניפרד (אני רוצה גם את אנימטריקס). תודה רבה!!!.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by orenc17,

היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  5. יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gryffin,

שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by 47,

שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  9. הסיפור הוא כזה.. חבר של ההורים שלי עשה בדיקה והשוואת מחירים למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות בקרוב (ללא מסך) ובבדיקה יצא לו שההפרש במחירים בין ההצעה מחנות KSP להצעה מחנות באג לדוגמה היה כ-1000 שח לטובת KSP... השאלה שהוא פנה ושאל אותי ושאותה אני מפנה אליכם היא, מאיפה נובע ההפרש העצום בין המחירים והאם הוא באמת מוצדק?? אבא שלי שמתעסק בשיווק חושב שב-KSP המוצרים אינן "תקינים לגמרי" אלא מוצרים סוג ב' ולכן הם זולים משמעותית.. האם גם לזה יש בסיס?? תודה על העזרה 8)

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  10. http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2916483,00.html http://news.walla.co.il/?w=//543034 דבר ראשון השני ערבים שנסעו 180 מגיע להם שהם נתקעו בכמה עצים וכמה עמודי חשמל לא הייתי רוצה אותם יותר בכביש(ברחוב שהם נסעו המהירות המירבית היא 60) במיוחד שלא יקחו איתם עוד כמה אנשים ועל המיניבוס, הכביש ההוא כל כך מסוכן חבלז מותר לנסוע שם 80 (כביש ישר נהג ישראלי= 100+) יחסית די צר ואין גדר הפרדה ורק מסלול אחד לכל כיוון ואין לאן לברוח סוף סוף סגרו אותו *אני תושב כפר סבא

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by chris_u16,

אני לא מבין איך עוד לא פתחו את התראד הזה! איזה שירים הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את UKRANE, כך גם רוב ישראל והעולם אני חושב שהם יזכו

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  13. התעניינתי במדבקות לדיסקים, ככה כדי לארגן את כל הדיסקים שלי יפה וזה.. אני מתקשר ואנשים רוצים 150 שקל בשביל איזה 50 מדבקות!! נו מה? כולה מדבקות מה זה הדבר הזה? מישהו מכיר מקום זול שאני יכול לקנות מדבקות בלבד נטו ולא של הממלכה האנגלית ? אפשר לינקים? מקומות? אם מישהו מוכר אני אשמח לדבר איתו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by IMT,

חיפסתי באתר Epson את הטלפון של שירות הלקוחות בארץ, וגיליתי לתדהמתי שבמקום ישראל מופיע שם שרות הלקוחות של "פלסטין" איך חברה גדולה כמו Epson מרשה לעצמה לזלזל כך בארץ שלמה? http://www.epson.co.uk/welcome/welcome_africa.htm

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  15. אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל. כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!! אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X. כל אחד והצרכים שלו! ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA! שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( ) קובעים. לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד. אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA. צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונו…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  16. האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כבל ארוך שצד אחד שלו הוא RJ7 וצד שני כניסה של טלפון , אני רוצה להחליף את הטלפון ב RJ7 איפה אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  18. איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  19. שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by marking,

אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Tomerico,

יטש לי סירטון של CS.. ויש שם שירים שאני אישית מאד אוהב אני רוצה בבקשה שתגידו לי את השמות של השירים הבאים... יש לי קטע של כנה עשרות שניות... קטע ראשון קטע שני

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  22. הכי נמוך שאני שמעתי הוא 1 ש"ח בעבור תמונה בגודל סטנדרטי. מישהו שמע על פחות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Vega,

הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד. מישהו נתקל בתופעה הזו? נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.