כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
רייזר החליטה, לאור העובדה שהגיעה ל 133,337 מעריצים בעמוד שלה בפייס, לחלק לבר מזל אחד אחד מכמעט כל המוצרים שלה: אוזניות ה Megalodon, מקלדת עכבר ופאד לבחירתכם, מסדר כבלים, תיק וחולצה. כל אחד יכול להרשם לתחרות ללא עלות כלשהי, ולכולם יש סיכוי שווה לזכות. עכשיו לחלק השני של התוכנית: בנוסף לפרס הגדול, רייזר מחלקת בנוסף ל 1337 אנשים מוצר אחד במתנה. עכשיו פה מגיע הקאץ', כשתרשמו לתחרות הראשונה תקבלו לינק, וככל שיותר אנשים ירשמו תחתיו יש לכם יותר סיכויים לזכות. אין קשר בין התחרות הראשונה והשנייה. בשביל הראשונה לא צריך להרשים אנשים תחתיכם. ***נערך ע"י multicore**** (כן, זה הלינק שלי. אבל אחרי הכל גם אתם נהנים לא?)
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולם לפתוח מגזין ממון של היום בכתבה בנוגע למבצעים, פסיקא שנייה! אני בחדשות! אני בחדשות! אני גרמתי לכתב לדבר בשפה שלי!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מרוצים ממנו? איך המסך שלו מבחינת הכנסת/הוצאת סמארטפון ל/מכיס? איך הסוללה שלו בשימוש בינוני? יש לי HTC DESIRE S עם מסך של 3.7 אינץ והוא נכנס ויוצא ל/מכיס בקלות. למרות זאת הוא חלש בשבילי ואני צריך סמארטפון ברמת כוח איבוד של נקסוס 4 אבל אני מודאג בדבר מסך של 4.7 אינץ שלו ונוחות החזקתו ביד גם כי אני לא צריך טאבלת בסוף. יש מכשירים ראוים ברמת נקסוס 4 ומחירו היום אבל עם גודל מסך שלא עולה על 4.3 אינץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה. אצל הרוסים אומרים שאיך שאתה פוגש את השנה החדשה - כך גם תבלה אותה (בגלל זה אנחנו כל הזמן שיכורים...). עכשיו לי היה ראש-שנה אזרחית מאד משונה אם כי מאד משעשע. אז הנה, סיפור קצר, מצחיק עם מוסר הסכל וקוראים לו "אם אני לא יכולה לזיין לך את הצורה אני כבר אמצא איך לדפוק אותך" וכך הוא מתחיל: אז אתמול לא היה לי כוח לאף אחד. אפילו סרבתי ללכת להופעה של SKAZI כשהחבר הכי טוב שלי הציע לי כרתיס חינם... פשוט ככה. ותכלעס, מה רע בלבלות לבד לפעמים? פוגשים אנשים חדשים וזה, ורוב החברים שלי מפחידים אנשים... הגעתי למייקס פלייס באיחור עצבני, לקראת 11 בלילה והמקום היה עמוס מתמיד ואיכשהו בנס נתפנה לי מקום ליד הבר - "הערב כבר התחיל טוב" חשבתי לעצמי. קיוויתי לראות פרצופים מוכרים של אנשים שה…
-
בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
סופסוף יצא האלבום לו אני מחכה בערך 3 שנים, במיוחד לקטע האדיר Harbour Candy. מישהו מכיר, מתעניין בדיג'יי הנ"ל, או סגנון המוזיקה?? ( Full On - הוא הממציא של הסגנון הזה ) תענוג עמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1224776444&ref=ts
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאיזה כותרת לשנאני רוצה לקנות DVD לטוויזה לא למחשב.. אפשר לדבר בפרום הזה על איזה DVD לטלוויזה לקנות?? עם כן באיזה פרום? עם לא יש פרום אחר? שאפשר לשאול איזה DVD לטלוויזה לקנות?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים. למי שעוד לא שמע ומעריץ את הסידרה הזאות אז שוחררו 3 פרקים ראשונים לעונה ה-2 (העונה צריכה להתחיל בעוד כחודש) אבל מי שראה שישתף חוויות (לא ספויילרים ) אם יש נושא כבר אז סורי ותנעלו..
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הפלאפון Nokia 6280 ואיבדתי אותו, יש לי עליו ביטוח נגד גנבות/אבדות.... אם אני איבדתי אותו אני צריך לשלם סכום מסויים?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ככל שאני מתקרב לגיל 17[ולרישיון :jump: ], אני יותר מתעניין במכונאות רכב, אופנועים, טוסטוסונים וכל דבר עם מנוע שנוסע, ורציתי להתחיל ללמוד את הנושא בשלמותו, רציתי לדעת, אם מישהו מכיר קורסים[שלא יפגעו קשות בכיס]/ספרים שאפשר ללמוד מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יאבל , יש לי איזה כמה דקות ככה לכאלה , הייתי ... הממ ... איפה לא הייתי , עכשיו אני בעבודה , ולא נראה לי שיש מוסד קיים שיוכל להכיל אותי .
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר (ובמשך כל השבוע) למכללת ג'ון ברייס בתל אביב (רחוב טיומקין מס' 16) זה נמצא ממש קרוב לצומת של רחוב הרכבת ודרך מנחם בגין בכל אופן, אני מחפש אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית למקום הנ"ל (הצומת של הרכבת ודרך מנחם בגין, או כל דבר קרוב מאוד) כמובן, עדיפות לקווים שמגיעים בתדירות גבוהה ובעלי המסלול הקצר ביותר תודה וכמובן, מובטח שמנמן לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עוד רבע שעה מגיעה הפיצה ורוצים לראות סרא עכשיו אני צריך סרט טוב ששיתאים לכל המחפה איזה סרט קומדיה כזה ועדיף שיהיה אותו בVOD
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-