כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
-
היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי חבילת גלישה GRPS באינטרנט הסלולרי. רציתי לדעת האם אוכל לשלוח באתרי WAP בחבילה זו. אני לא מבין כל כך ואשמח אם תתקנו אותי אם טעיתי. כמו כן, אם זה יכול להשתנות בין חבילה לחבילה(הגלישה בWAP) אודה אם תגידו לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריל להגיע מפינת יצחק שדה משה דיין בת"א לקריית אריה בפ"ת ובחזרה. מישהו יודע איזה אוטובוסים כדאי לי לקחת? תודה רבה! ובהזדמנות זו, מישהו מכיר אתר כלשהו שמקבל 2 כתובות והוא מתאים לך את הדרך לפי האוטובוסים הקרובים ביותר לנקודות שהבאת לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לא יודע מה לעזעזל מצחיק בזה אבל זה גרם לי ממש לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=x3mwZo6bVqA&feature=related
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת : "אורך הבסיס של משולש שווה שוקיים הוא 18 ס"מ , ורדיוס המעגל החסום במשולש הוא 7 ס"מ , מצא את רדיוס המעגל החוסם את המשולש " אם אפשר הסבר בשלבי הפתרון תודה .
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה קרה לאתר DX? הוא לא עובד אצלי, אצלכם עובד? http://www.dealextreme.com/
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לשירים או מנגינות בסגנון עמוד האש או השיר הזה למשל: \\יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בPRIVACY SETTINGS זה על FRIENDS אבל עדיין מישהו שלא נמצא ברשימה שלי מצליח להכנס ולראות את כל הפרטים
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו סוני דיגטלי (ולא ממש לא בא לי mp3 ואיפוד או סידי רק רדיו אני פשוט פריק של רדיו) שלא ראיתי בארץ ונראה לי שאני יחסוך כמה גרושים ככה המקום היחיד פחות או יותר שאפשר לקנות אותו זה מחברה מהונג קונג שמוכרים באיביי מה אתם חושבים הם אמינים האם כדאי לרכוש דרך איביי ודרך אגב מה בקשר למכירה נראהלי שיש לי לא מעט שטויות למכור שם http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3281&item=5754909338&rd=1&ssPageName=WDVW
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
באילו שעות יש צורך לשים תווי חניה בערים הגדולות? האם בכולן השעות הן אותן שעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך קצת עזרה, מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אוטומט סופי דטרמניסטי לאוטומט רגיל ?! עוד משהו, יש לי שאלה שאני לא ממש מצליח, אשמח אם תעזרו לי בדרך לפתרון .. "בנה אוטומט סופי דטרמניסטי עבור השפה L מעל הא"ב {a,b}, L = a^i b^j a^k i, j, k >0 i זוגי .. (j+k) אי-זוגי .. תודה רבה מראש לירן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירסמתי את זה גם ב Pc-Spot, ואני אפרסם גם כאן. כפי שאתם רואים, NANA חסמו אתמול את האפשרות לקישור לתמונות שלהם (שימו לב בחדשות ב HWZONE). אמנם הם טיפשים מדיי, כי אפשר לעקוף את החסימה בכל כך קלות. פשוט את הסיומת, נגיד .jpg, תשנה לאותיות גדולות: .JPG. ואז התמונה תהיה בסדר. בהצלחה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להקת היהודים הוקמה ב 1992 וב 1995 יצא האלבום הראשון "מציאות נפרדת". ב- 1998 האלבום הגיע לאלבום זהב וב- 1999 הם זכו בגלי צה"ל בתואר "להקת השנה". הלהקה עד לאחרונה (גם לפני ואחרי שנבחרו ללהקת השנה) זכתה להתעלמות מוחלטת מצד כלי התקשורת אבל עדיין הם הצליחו - יחסית ללהקה ישראלית שהתעלמו ממנה לחלוטין - בגדול. בהופעות שלהם ניתן לראות אנשים מגיל 10 עד 60. אחד הדברים המעניינים הוא חתך הגילאים שתומך בלהקה. הבעיה חתך הגילאים של הפורום הוא צעיר. אז אם מישהו מכיר מישהו מבוגר ממנו שאוהד את הלהקה שימלא גם במקומו......................לכן מקסימום הצבעות למשתמש הן 3 אבל מי שלא מצביע במקום מישהו שלא ימלא את יותר מפעם אחת
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מי שראה או לא ראה, בזק השיקה קמפיין שבו היא קוראת לאנשים להצטרף אליה, גם אם יש להם התחייבות אצל ספקית אחרת. עכשיו, אני סובל ב012 ומזמן רציתי לעבור לבזק מאחר וידוע כי הם היחידים שלא חוסמים פורטים ומתעדפים תעבורה, אז יש פה מישהו שהתנסה כבר? שעבר אליהם? מה הם עושים? משלמים לך את הקנס?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכם היה פעם בתאילנד? עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם, ועם לא ספרו מה שאתם יודעים, כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!, כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם? אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן. מחכה לתשובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-