כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477700.0 שגלש לנושא של domain squatting וכו', מצאתי את Futrue'>http://www.fma.com/index.html"]Futrue Media Architects שלהם אלפי דומיינים "נחשקים"(mp3.tv, fed.gov, jackass.com וכו'). רק מה? האתרים האלו לא מעודכנים לחלוטין (ממליץ להיכנס לjackass.com, זה מאוד משעשע) - אין בהם בכלל פרסומות אך הם גם לא למכירה(כפי שמצויין בabout us של FMA). מישהו יודע או יכול להסביר מה הם FMA בעצם? מה הם עושים? למה הם עושים את זה? איך הם מרוויחים כסף? ומעין שאלת בונוס - איך מגיעים למצב שבבעלותך אלפי דומיינים? לא כל הדומיינים בעולם שייכים לאיזשהו אירגון ללא מטרות רווח או משהו בסגנון? קצת איבדתי את הצפון בקטע הזה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רייזר החליטה, לאור העובדה שהגיעה ל 133,337 מעריצים בעמוד שלה בפייס, לחלק לבר מזל אחד אחד מכמעט כל המוצרים שלה: אוזניות ה Megalodon, מקלדת עכבר ופאד לבחירתכם, מסדר כבלים, תיק וחולצה. כל אחד יכול להרשם לתחרות ללא עלות כלשהי, ולכולם יש סיכוי שווה לזכות. עכשיו לחלק השני של התוכנית: בנוסף לפרס הגדול, רייזר מחלקת בנוסף ל 1337 אנשים מוצר אחד במתנה. עכשיו פה מגיע הקאץ', כשתרשמו לתחרות הראשונה תקבלו לינק, וככל שיותר אנשים ירשמו תחתיו יש לכם יותר סיכויים לזכות. אין קשר בין התחרות הראשונה והשנייה. בשביל הראשונה לא צריך להרשים אנשים תחתיכם. ***נערך ע"י multicore**** (כן, זה הלינק שלי. אבל אחרי הכל גם אתם נהנים לא?)
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך הייתה הבגרות אם מישהו כאן עשה?מה המגן שלכם? אני פתחתי את הנושא בין היתר כדי להשוות תשובות המגן שלי 86....בעיקרון היה לי בסדר חוץ משאלה אחת שאני צריך לדעת אם עשיתי נכון כי אני לא בטוח.השאלה הייתה משהו עם RESPONSIBILITY קיצור שאלה 3 ששאלו למה הצירוף הזה מתכוון בהקשר של המאמר? אני רשמתי:encourage the publice to use the lawns to planet produce garden האם יקבלו לי את התשובה הזו?כי ביואל גבע רשמו planting produce gardens אז בעצם מה שאני רשמתי זה אותו דבר וקצת מורחב לא?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ההופעה המדהימה הזאת? אני פשוט לא מוצא בשום מקום בארץ! (אימיול וטורנט לא באים בחשבון=חרא איכות. ) ואם למישהו יש את ההופעה אשמח לדעת האם ניתן לבחור נקודת מבט של לארס אולריך (המתופף) \ האם ניתן להפריד את מטאליקה מהתזמורת (סאונד כמובן). תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
החרא הזה בקושי נכנס לראש למישהו עזרה השיטה של לשמוע את המילים בMP3 בזמן השינה או שזה בולשיט?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לכל הצעירים פיזית/נפשית ;D הרגילים לצאת בערבי שישי ולהתנער מהשבוע שעבר, מה אתם עושים כשבעצם מה שנקרא נדפקתם ואין מה לעשות בחוץ ולאן לצאת? איך אתם מתנערים מהשבוע בלי לצאת מהבית? (חוץ מאופציית ה"תביא את חברתך לישון, זה מובן מאליו )
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הגיבו "חיובי" למי שיש. אני מחפש מועמדים פוטנציאליים לפרוייקט WCG בחתימה שלי. הרשמו לצוות שלנו! חיובי
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס את שם המשתמש שלי והססמא לאתר של משרד החנוך והוא טוען שהם לא קיימים במסד הנתונים שלו.. וגם להרבה ילדים מהכתה שלי זה קרה.. עזרה.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר (ובמשך כל השבוע) למכללת ג'ון ברייס בתל אביב (רחוב טיומקין מס' 16) זה נמצא ממש קרוב לצומת של רחוב הרכבת ודרך מנחם בגין בכל אופן, אני מחפש אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית למקום הנ"ל (הצומת של הרכבת ודרך מנחם בגין, או כל דבר קרוב מאוד) כמובן, עדיפות לקווים שמגיעים בתדירות גבוהה ובעלי המסלול הקצר ביותר תודה וכמובן, מובטח שמנמן לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DREAM SCENE במחשב שלי כבר לא מעט זמן, ויש לי סרטון נחמד של מפל מים שאני ממש אוהב, הבעיה זה שהוא ברזולוציה של 1024X768. והמסך שלי הוא 1400X1050. ופשוט זה מפריע לי לראות את הסרטון שהוא לא באיכות הכי טובה בגלל הרזולוציה הטבעית אצלי, אז חיפשתי באינטרנט מלא סרטונים של מעל 720 ומצאתי רק 1080 אחד והוא היה מעפן. אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא סרטונים בחינם עם רזולוציה כמו שלי ומעלה (לא אכפת לי העיקר שהאיכות תהיה טובה) אז אני מאוד אודה לכם. אם אפשר בבקשה סרטונים אמיתיים (לא ערוכים בפוטושופ, זה מעפן לדעתי) זה מפלים,חוף ים, שדה פרחים ושאר דברים עם שמש צבעוניים. תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מלש"ב ובחודשים האחרונים היו לי הרבה זימונים למיונים למסלולים שונים בצבא. היו לי כמה זימונים שלא קיבלתי בהם שוברי נסיעה למרות שאני זכאי להם (הייתה גם פעם אחת שקיבלתי בדואר שוברים ביום של הזימון, אחריו ). בזימון האחרון שהיה לי לתל אביב יצא שהפסדתי 50 ש"ח, ואני מבין שאפשר לשלוח את הכרטיסים שמעידים ששילמתי לאנשהו ויזכו אותי. השאלה היא לאן אני צריך לשלוח? צריך לכתוב משהו, הסבר כלשהו? יש טעם לעשות את זה, או שסתם ינפנפו אותי ולא יצא לי מזה שום דבר? אשמח אם מישהו שמכיר את המערכת יענה.
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לפני כמה שנים נתקלתי באתר עם ציטוטים של התכתבויות בין צוותי קרקע וצוותי טיסה באיזה חברת תעופה (לדוגמא- טייס: בזמן ההמראה יש רעש מהמטוס כאילו איזה גמד דופק בפטיש; תשובת הטכנאים: לקחנו לגמד את הפטיש)... אשמח לקישור... ובינתיים: http://www.toilette-paper.com/jokes/pilots/pilot_controltower.html
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.opera.com/freedom/ איזה חידוש יכול להיקרא "המצאה מחדש של הרשת"?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-