כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
סליחה מראש למנהלי הפורום אבל בגלל ההגדרה שמתחת ל5 הודעות אי אפשר לשלוח הודעה פרטית אפרסם את ההודעה כאן. ראיתי דיון על למידה עצמית לחמש יחידות. אם למישהו פה יש שאלון 035806 של יקואל אשמח שיפנה אלי בפרטי או למייל.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
השאלות בכותרת, התשובות אצלכם.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קיר אחד בחדר שלי צבוע בצבע בורדו כבר הרבה זמן עם מלא שכבות אולי 20 ניראה לי במשך השנים עכשיו אני רוצה לשנות את החדר איך אני מוריד את הצבע מהקיר?? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
רק אני שמתי לב לזה שבעמוד הראשי מפורסמות הודעות נעולות? עוד רשום "נושאים החמים של היום" מה ההגיון בזה? לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421953 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422081 בכלל המון הודעות שאני רואה ננעלות כי הן מיצו או כי אנשים בלבלו בשכל אבל אם יש לאנשים עוד מה להגיד למה להשתיק? ואם כבר אז לפחות שלא יפורסמו בעמוד הראשי זה לא נראה טוב. אני מקווה שלא תאכלו אותי תכלס איכפת לי מהאתר והפורום אחרת לא הייתי מתאמץ להגיד את זה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום!! אני מעונין להזמין חשבון פרמיום בשרת ראפידשיר לחודש בלבד!! (ואם יש לזמן קצר יותר אני אשמח) מישהו יכל לעזור לי עם הפרטים ואיך אני עושה את זה כי הסתבכתי טיפה... מצאתי את האתר הזה: http://www.evgrapid.com עד כמה הוא אמין? כי אני לא רואה בשורת הכתובות משהוא שמזכיר את ראפיד... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בשיטוט האינסופי באינטרנט בזמן ההפסקות הממושכות, נתקלתי באתר מוזר. 25 החיות המוזרות בעולם (שאני מניח שזה קצת יומרני, אבל זה מצחיק) כלב ראסטה ומשהו לא מזוהה... ועוד איזה ייצור, שמזכיר מישהו שישב יותר מידי על הטלוויזיה בקיצור http://divaboo.info/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר dailytech.com/arcticle.aspx?newsid=4704 יו איזה כיף לו : וגם לי הקדמתי את תירזין ועוד מישהו לא זוכר ישי יש יש עזבו כבר סגרו את זה בקיצר גם סליחה על הדאבל פוסט אבל כבר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלו אותי את השאלה הבאה במיונים לפרוייקט גמא ורציתי לדעת אם עניתי נכון?? מה קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמדליק את המחשב עד שהוינדוס עולה? אתם מוזמנים לפרט את התהליך כלו אבל אני אדייק קצת ואגיד לכם במה אני לא בטוח אחרי שהמחשב מעלה את החומרה שהוא זיהה ומזוהה אצלו בביוס איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה? ומה מפעיל את הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישו מכאן התקבל לגדנ"א? אם כן לאיזה מחזור מבין ה2? ולאיזה נושא? תקשוב מבצעי? או ממר"מ תיכנות? אני התקבלתי למחזור השני (8.8-12.8) לממר"מ תיכנות. (מה שרציתי ) יש מישו מכאן איתי?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אולי משהו יודע איפה יושב היבואן הראשי בישראל של AMD?? אשמח אם משהו יתן את כתובת וטלפון שלו בתודה מראש פרש
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הקליפוש הגיעו הם פה לידי בחדר הבעיה היחידה היא שהם מארצות הברית ויש להם את החיבור הזה של ה110W אני לא יודע אם צריך שנאי מ110W ל220W או שפשוט לחבר את המתאם של השקע בלי שנאי.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלי שהיה קטן ושהוא גדל טיפה
-
- 66 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
פתאום אני רואה שהדומיין למכירה, מה מה מה קרה זה היה אתר מממממממש פעיל, הוא עבר לכתובת אחרת מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מתחיל להתאמן שבוע הבא במכון. יש לי עבר באימוני מכון יש עבר בספורט. כרגע המבנה גוף שלי רזה. אני רוצה להתנפח לא יותר מידי ולהתחטב (כמו כולם) . מה מומלץ? מה הבדלים ואיך בוחרים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…
-
it says.. "over and over again" sound like french accent but the words are english ! help me reveal the name ! thnx !
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אין סרברים נורמלים להתחבר אליהם,ובאלה שאני כן מתחבר בסופו של דבר אין שום דבר שאני רוצה(אני מדבר על שירים ושירים מוכרים מאוד שיש בטוח להרבה אנשים)
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ערב טוב, שמי ירין מורובטי, מבין בחומרת המחשב ומהנדס תוכנה. בן אדם רציני ואחראי, לשעבר בעל 2 חברות אחסון גדולות. לכל שאלה או תמיכה ניתן לפנות לאימייל: @@@@@@ צונזר - הצפות יחסמו רשמית ללא הודעה מוקדמת. גמר חתימה טובה. ירין.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-