כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל. איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפעמים קוראים לתוכנות - תוכניות, למה? האם זה נכון? מה הקשר וההבדלים אם יש? אני כבר שבועות לא ישן בגלל שהשאלה הנ"ל מטרידה אותי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני יודע שהנושא לא בדיוק מתאים לגאג'דטים אבל זה הנושא הכי קרוב שיכולתי לחשוב שיש בפורומים אז ככה: אני בן 15 ואין לי חשבון בנק, אבל יש לי כרטיס אשראי נטען של VISA ואני מעוניין למכור ולקנות דברים מאיביי, השאלה אם אני אוכל להירשם לפייפל עם הכרטיס האשראי הנטען של VISA והאם אפשר להכניס אליו כסף (כי זה די ברור מאליו שיהיה אפשר להוציא ממנו כסף) אם לא, אני אשמח לשמוע על אופציות לקנות ולמכור משם מוצרים ללא חשבון בנק או כרטיס אשראי של ההורים תודה מראש, דור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום !!! כרגע אני נמצא בתאילנד , ברצוני לקנות רכיבים כמו מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות , ואת השאר כבר בארץ ולהרכיב לבד , האם אני אצטרך לשלם מכס וכו' כאשר אחזור לארץ ? תודה ....
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את התפקיד ויכול לתת לי קצת פרטים עליו. יש לי סיוווג ביטחוני לעבור אבל אני לא יודע מה זה התפקיד הזה בכלל. אפשר קצת פרטים. נחשב לתפקיד טוב ? מה בדיוק עושים ? עוזר באזרחי לאחר מכן ? ...אתם יודעים, הפרטים שמעבר... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני יחליף כנראה ל4 ויתן את ה3G לאישתי ואין לי מושג אם ההנרתיק יתאים לשניהם אבל בכל זאת , אני מחפש בEBAY ויש אלפי אם לא מאות אלפי אפשרויות והרוב נראה כמו זבל. איזה כיסוי של איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הבעיה בpaypal זה שהמוצר נשלח ישירות לכתובת שרשומה בשרות ואי אפשר לשנות את הכתובת, זאת אומרת אפשר, אי אפשר לארץ אחרת, יש דרך לעקוף את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.isrotel.co.il/isrotel_pundak_ramon/ חלק אמרו לי שהוא נחמד מאוד וחלק שהוא כמו דירת שיכון בת 40 שנה... מישהו היה לאחרונה ויכול לפרט מעט יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך מגיעים מאיזור הקריות לבניין המדרגה שנמצא באוניברסיטת חיפה? איזה קוים אני צריך לקחת? (ממרכזית המפרץ). תודה.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סופסוף יצא האלבום לו אני מחכה בערך 3 שנים, במיוחד לקטע האדיר Harbour Candy. מישהו מכיר, מתעניין בדיג'יי הנ"ל, או סגנון המוזיקה?? ( Full On - הוא הממציא של הסגנון הזה ) תענוג עמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1224776444&ref=ts
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני משתמש דיי הרבה ב World Community Grid, אבל הוא דיי מאט לי את המחשב כי הוא מנצל 100% מעבד. השאלה שלי, האם הוא או משהו דומה לו קיים בגירסא לכרטיסי מסך? זה גם לא יאט את המחשב בעבודה משרדית, וגם לדעתי הכרטיס מסך יותר חזק מהמעבד בחישובים מסויימים? אני זוכר פעם היה משהו כזה בדרייברים של ATI אבל לפחות בגירסא החדשה של הדרייבר אין את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שיגעו אותי. אני מחפש בגוגל וכל אתר כותב משהו אחר: "אסור להביא" "מותר להביא" "מותר להביא עד 3" מותר להביא 3 אך צריך לשלם מכס".... מישהו יודע בוודאות את החוקים המדויקים לגבי ייבוא המכשיר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-