עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי זימון למצ"א ליום שני הקרוב. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש דרך להתכונן? אם אני אצליח - לאן זה יכול להוביל אותי? אם אני אכשל - מה ההשלכות של זה?

2. Started by NAZRAK,

העבודה שוחקת? הבוס יושב עליכם על הוריד? המורים\מרצים מעצבנים וקטנוניים בטירוף? החברה התחילה לשגע עם השטויות שלה? סתם עצבניים ואין לכם כוח? כאן המקום לשפוך את חמתכם על הגויים, הנושאים שהוזכרו לעיל ו... על הכל בעצם. אני אתחיל - המרצה הקטנונית שלי ללימודי תרגום מתקדם. קרצייה פדנטית! כל הזמן מתיימרת לדחוף לנו "סביבת עבודה" בכיתה אבל בפועל היא סתם נתפסת על שטויות בד"כ וגורמת להרבה מאיתנו להיות עסוקים בהתגוננות על צורת העבודה שלנו. מיותר לציין שבעבודה ממשית לא באת ישימו לך אם בטעות יצא לי רווח כפול אחרי איזו מילה (דוגמה: מרצה מעצבנת) או על שטויות כמו י' כפול או גודל פונט כשכותבים מילה שגורה באנגלית - ז"א SMS אז צריך להתאים את הפונט לאותו גודל בעברית. התקטננויות שבעבודה רצינית ל…

• 254 תגובות
    • 27.1k צפיות
  3. hello we had an FCM agint Dutch Elite and this is the scors: * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 a day later i was going to tlak whit the man that orginize the clan war and this is the confirssion: sagi says: hi Robert says: Hey sagi says: Dutch Elite * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 sagi says: it is a tai sagi says: as in draw Robert says: ROFL Robert says: noobs Robert says: No way Rober! says: its about rounds sagi says: hh yes Robert says: not kills Robert says: you twink sagi says: we won Robert says: I refuse to have a revange till you guys are organised for once, god da…

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  4. שלום! אני מחפש ספרי קריאה/מאמרים המציגים את תקופת ההתישבות והקמת מדינת ישראל, בדגש על הפעולות של האצ"ל לח"י הגנה והפלמ"ח באותם זמנים, מהם העקרונות של כל אחד מהם ולאיזה זרם פוליטי הובל כל אחד מהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

שלום תגידו מישהו פה רוצה לארגן איזה קניה גדולה מאתר בחול כמו ה jab tech שיש מישלוח לארץ? מישהו שיש לו כסף ניפגש כמה חברה של ה פורום נביא לו את ה כסף... ואם הוא יכול שיבקש ממהורים שלו שיזמינו את החלקים כל אחד רוצה....(שיכניסו את הכסף לבנק או משהו ואז יזמינו , לא יודע איך..) וככה גם נתחלק כולנו ב דמי מישלוח שיצא פחות.... מישהו בעד הפרוייקט?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אפשר לעשות העברה בנקאית מהחשבון שלי בבנק הפועלים לחשבון שלי בPAY PAL?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישהו ראה דודו טופז היום לפני כמה דקות (22:45) ושם לב למשהו מוזר עם החולצה של לאוסינה? כנראה החולצה לא ישבה טוב ומי ששם לב החולצה מאוד חושפנית ואם היא נופלת זה היה יכול להיות מאוד מאוד לא נעים, ולכן ראינו שכל כמה שניות היא ניסתה להרים אותה... מסכנה :-\ נ.ב היא נראתה ממש פיצוץ, פצצה חבל"ז, חולה על הילדה הזאת. *עריכה* למי שלא יודע, לואיסנה לופילטו הריי היא מיה קולוצ'י מהסדרה המצליחה "המורדים- REBELDE WAY"

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. שלום לכולם, מחר הבגרות במתמטיקה שעות: 001=17:30 002=15:30 003=13:00 004=18:00 005=15:30 006=13:00 007=18:00 אני עושה את 005 בהצלחה לכולם ;D ערן.

• 121 תגובות
    • 12.3k צפיות
  10. Started by Overshot,

שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by steve_morse,

שלום, אני לא בטוח אם זה המקום אני לומד כרגע בקורס HELP DESK יש נושא שלא יושב לי טוב כל כך: SUB MASK אני מבין את המשמעות שלו ואת התפקיד שלו ברשת אבל לא מבין את הפעולת החלוקה... submasking ואת הגדרת הטווחים לרשתות ע"פ הקלאס למישהו יש חומר בעברית (עדיפות) להסבר יותר מפורט? כל המתמטיקה שמה שאומנם היא נראת פשוטה לי ממש קשה. אודה לעזרה, ומקווה שזה המקום הנכון. תודה וחתימה טובה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש אתר כלשהו עם עוד לא מעט תמונות שלה... בבקשה אל תשאלו למה אני צריך אותו... :-X חחח.. אם מישהו יודע, שיבורך..

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by yacovmateo,

ערב טוב. אני כיתה י'ב,הראש שלי לא כ'כ בלימודים(זה לא אשכול חיזוקים אני מבקש),אני רק רוצה 12 שנות לימוד וזהו,הוצאתי עד עכשיו כ10 יח'ל אם זה משנה,ויהיה לי גם מקצוע שאני כנראה יוציא(טכנאי CISCO,בתנאי שאני יעשה ת3 יח'ל במחשבים שיש השנה). השאלה שלי בעצם היא למי מגיע תעודה של 12 שנות לימוד לפי החוק?

• 61 תגובות
    • 16.6k צפיות
  15. Started by gimipex,

אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני עם אייפון 7 ומחקתי את הפייסבוק בטעות, כעת שאני בא להוריד את האפליקציה הוא דורש ממני לעדכן את הIOS למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by lev-27,

ביום שישי המערכת המדהימה הזאת תסתיים ובצפון יהיה כמו בשוויץ. מישהו מכיר מקומות יפים לטייל בהם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by LIOR42,

איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אני לא יודע אם זה חדש אבל סתם רציתי להביא לפה למי שמעוניין במידע על השירים. אני אישית מכיר מתוך הרשימה רק את wolfmother, להקה חביבה. Tracklist 01.every move a picture - signs of life [03:48] 02.gary numan & tubeway army - are friends electric [05:20] 03.goldfrapp - ride a white horse (serge santiago remix) [08:05] 04.grandmaster flash and the furious five - scorpio [04:48] 05.kyuss - hurricane [02:32] 06.lady sovereign - luv me or hate me [03:35] 07.ladytron - sugar (jagz kooner remix) [05:26] 08.ladytron - fighting in built-up areas [04:05] 09.metro riots - thee small faces …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/category.aspx?came=16&CategoryName=TV_Plasma_LCD אני רוצה לקנות טלויזייה במחיר יירוד, האם זה באמת נכון ונגיד אני מגיש הצעה בכ-700 ש"ח למשל ואז אחד לא מציע משהו מעליי אז הטלויזייה היא שלי? וכמובן מה הייתרונות והחיסרונות בקנייה כזאת?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. סרטון שקצת פותח את העיניים לגבי צרכנות וכל התהליך של יצור מוצרים והרדיפה אחר הדבר החדש הבא.. http://dotsub.com/films/thestory_2/index.php?autostart=true&language_setting=iw_2597

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by vasser,

הכנתי סקריפט פשוט (מאוד) ל-GM לאתר, שעוצר את העדכון האוטומטי של הדפים, מי שרוצה לבדוק אז הנה הקישור: http://userscripts.org/scripts/show/53550

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים