עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  2. רוצים להרוויח כסף באינטרנט? כנסו! http://www.purecash.co.il/index.aspx

3. אהלן! אני אסביר את המקרה, ותגידו לי בבקשה אם זה אפשרי. דבר ראשון נחלק שמות לחדרים ולקווים קו א' בלי האינטרנט. קו ב' עם האינטרנט. חדר א' חדר עם נקודה לקו א' חדר ב' חדר עם נקודה לשני הקווים. היום בחדר א' יש לי נקודה עם קו א', ואני רוצה לחבר לו שם נקודה שתיהיה גם עם קו א' וגם עם קו ב'. ובו זמנים ששני הקווים יהיו מחוברים. האם זה אפשרי? האם אני יכול לעשות את זה? אם לא כמה עולה טכנאי בזק שיעשה לי את זה?

• 7 תגובות
    • 12.1k צפיות
  4. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by itzik1,

***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!*** קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה: יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך... רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^ מה זה לוקרז? לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו.... אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות? האתר הוא חינם לנס…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by huber,

שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

מישהו קנה שם ? חו"ד תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by חן מ,

שלום לכולם טוב אז ככה קודם כל העבירו אותי מהתפקיד המעאפן שהייתי אמור להיות בו,שזה בשקם,לתפקיד פקיד בלשכה השאלה היא האם שם שזה מקום משרדי,מותר לי להכניס לשם את המחשב הנייד בדרך כלל,והאם יש מקום לנעול אותו שם כך שלא יגנבו אותו ואני אוכל להיות שקט שאני עוזב את המשרד ולא יגנבו אותו? באופן כללי,האם בבסיסים גונבים ניידים? שיהיה לכולם גמר חתימה טובה

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by Epik_yozhik,

סתם מעניין אותי לדעתם האם הייתם נשרמים לשירות השכרת סרטים כמו נטפליקס למי שלא מכיר www.netflix.com השירות קיים פה בארצות הברית, מה שהוא נותן בגדול אתם נרשמים לשירות להשכרת סרטים דרך הדואר בוחרים בסרט , הסרט נשלח אלייכם בדואר , הזמן להחזיק בסרט הוא בלתי מוגבל, כאשר נמאס לכם מהסרט, אתם מכניסים אותו למעטפה שקיבלתם במשלוח הראשוני. שולחים חזרה לחברה וברגע הסרט התקבל אצלהם הם שולחים לכם את הסרט הבא ברשימה שלכם. השירות פה עולה באיזור ה 5 דולר תלוי בכמות הסרטים ובסוג השירות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Nahum2,

אבא שלי חושב על לסגור את המרפסת שלנו בגודל של שני חדרים בערך. כשהחלק העליון של הפרגולה יהיה עשוי מפאנלים סולאריים חצי שקופים. מישהו יודע איך מארגנים כזה דבר? באילו אישורים מדובר? סתם דברים שכדאי לדעת בנושא?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by asafgolan,

נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by NiTRo37,

היי מהולך, אני צריך עצות או טיפים איך להגיע מאשדוד לבסיס תל נוף,בצורה הכי יעילה :]] תודה^^

• 7 תגובות
    • 10.6k צפיות
  13. Started by HoLy4EvEr,

אני מעוניין לקנות נרגילה טובה...עכשיו השאלה היא...האם הגודל קובע? פעם שמעתי שככול שהנרגילה יותר גבוהה ככה יותר טוב...השאלה מה בדיוק טוב? חשבתי על כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-39-Syrian-Hookah-With-Decoration-Crown.asp או אולי כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-30-Shiny-Red-Hookah.asp לא יודע צריך דעה מקצועית...ואני בטוח שבפורם הזה יש מבינים בנושא תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by KvodHagab,

קניית מחשב מבחינתי זה אירוע גדול, מעבר לזה שהדבר קורה רק פעם ל3-4 שנים, יש גם את צד ההשקעה הכספית הרבה שאני משקיע בכל קניה (שמסתכם בממוצע של 6 אלף שקל עד כה) לכן חשוב לי שהחנות שאני קונה בה תרגיש "נכונה" ושלא ארגיש פספוס ולא בטוח. על כל פנים, מאז שהוכרז I5 אני מתכן עליו, ועל ה"EVERGREEN" שהוכרז בזמנו, ומהרגע שיצאו כרטיסי ה5870/5850 ניסיתי לחפש חנות נורמאלית בארץ שתרגיש לי נכונה. דיברתי עם כמה חנויות (לא אזכיר כאן שמות של חנויות עם התרשמות רעה, כי זה לא מטרת הפוסט ויש מספיק דיונים כאלו בפורום) ובכל אחת מצאתי פגם זה או אחר, באחת השירות לא היה מספיק אדיב/סובלני, בשניה הרגשתי חוסר התמצאות ומקצועיות (כאשר התעקשו איתי שזכרון 1.8 הוא זכרון שמתאים לחלוטין לI5 למשל) בחנויות אחרות …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by GWeizman,

טוב, אחרי הקטע עם באג2000 וכל הסיפור עם חשבונית וקבלה, אני תוהה אם בכלל יש לי טעם ללכת לבאג בשביל לנסות לממש אחריות. על המסמך שיש לי כתוב 'חשבונית מס', כתוב דיי בברור 'אחריות לשנה לחומרה בלבד בצרוף חשבונית קניה', אבל אני דיי בטוח שזה המסמך היחיד שנתנו לי (לבאג יש שיטה מוזרה של להדפיס את הכל ולתת מסמכים ענקיים, ואני זוכר כמעט בוודאות שקיבלתי רק את הדף הזה.) כרטיס האשראי ששילמתי איתו מצויין למטה, וכך גם מספר התשלומים (1), העובדה שהתשלום הראשון הוא כל המחיר ו'סה"כ שובר' שאני לא יודע מה הוא אומר (גם אחריו כתוב המחיר המלא). לדעתי זה דיי הוכחה לזה ששילמתי, אבל עוד פעם, במסמך כתוב בפירוש שאני צריך להציג קבלה. השאלה היא אם בכלל יש טעם ללכת לבאג (האחריות פגה בעוד כחודשיים). הבעיה …

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!? תודה רבה נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by Iko89,

אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים? אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד. יש למישהו ניסיון? ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו?? תודה רבה לעוזרים D:

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. בתקופה האחרונה הפייסבוק הוא איטי יותר ויש לו כל מיני הודעות שגיאה. עם אתר כמו פייסבוק צריך לצפות ליותר לא?! גם אתם נתקלים בזה?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by redead,

קצת קשה לי עם GOOGLE CHINA..

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס

• 7 תגובות
    • 9.2k צפיות
  22. Started by Internal,

מישהו פירסם את השיר הזה ,בהתחלה חשבתי וואלה ילדים שרים יפה אבל אז...

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  23. היי... קיבלתי מהפסיכיאטר מכתב על הורדת פרופיל ל45 נפשי.. הוא כתב: "חיילת בת 19.5 מראה תמונה קלינית של מצב דיכאוני לא מג'ורי עם פגיעה משמעותית בתפקודה והסתגלותה,פעם שנייה בחייה. משבר ראשון בגיל 15 עם ניסיונות לפגוע בעצמה. במצבה לא מתאימה למערך הטכני וזקוקה לתפקיד קל ופשוט וקרוב לביתה. הוסבר שעליה לפנות לעזרה לאחר שיבוץ לבסיס קבע." סעיף ליקוי 32755 מצב דכאוני. וכתוב בהתרשמות\הערכה קלינת: מתרשם מקיומה של מצוקה נפשית חמורה,אין אפשרות להמשך שרות כפי שהוא כיום,יש צורך בהפנייה למומחה.. עכשיו ככה... בשני יש לי ועדה רפואית שצריכה לחתום לי על הפרופיל 45 נפשי. מה הסיכוי שיחתמו לי על הפרופיל? ומה עושים בועדה הרפואית? ולאחר שיחתמו לי על הפרופיל אז מה קורה? ישר אומרים לי א…

• 7 תגובות
    • 10.3k צפיות
  24. Started by o07,

ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by Peach,

היי, מישהו יודע אולי כמה טריקים לפצוע את הפנים בצורה הפיכה כדי לקבל פטור זקן? שמעתי שאפשר לעבור הרבה על הצאוור עם סכין גילוח, ושמעתי גם משהו על סקביאס. מישהו מכיר שיטה שעובדת?

• 7 תגובות
    • 21.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.