עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

marilyn manson - this is the new shit אני חיב חיב חיב חיב את המנגינה של השיר הזה (מנגינה ברקע בלי המילים), היא מושלמת יש למישהו מושג איפה מוצאים דברים כאלה? גיגלתי את זה כבר, לא יצא לי כלום. HELP

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by liav25,

אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by SupeRnovA,

מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. הנה http://homepage.mac.com/danielturek/PhotoAlbum50.html *במיקרה וזה לא קשור לפורום אז להעביר בבקשה (פשוט נראה לי שכן).

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  5. יש את האתר lynda.com שמספק הדרכה בסרטונים לכל מיני תוכנות. אני מחפש גם סרטונים ללימוד טכנאי מחשבים. קיים כזה דבר?

6. Started by MasterOr,

זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by zolder,

יש לי את הפונק' X^3+2X-3 ואני יודע ש-1 מאפס את המשוואה איך אני עושה חילוק ארוך ומוצא את 2 הערכים הבאים שמאפסים לי את המשוואה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by idofr,

היי שלום לכולם שבוע טוב ":) אז ככה שאלה פשוט וקצרה... התאריך גיוס הנוכחי שלי הוא ה21.7.2008 שהוא גיוס מאוד כללי כמו שאני מניח חלק ממכם יודעים ורוב הסיכוים שהוא ישתנה בזמן הקרוב. עכשיו הסיבות שאני מניח שהוא ידחה זה בגלל ש: 1. אני די קטן נולדתי באמצע יוני 2. אני במיונים להרבה דברים כולל טייס שלהבנתי יהיה גיבוש רק באוגוסט אז... בכל מיקרה זה שכניראה ידחה לי הגיוס לא מספיק טוב כי אני רוצה לטוס לתקופה ממושכת בחו"ל (3 חודשים) ואני רוצה להתחיל להתארגן על זה מה שאני לא יכול לעשות במצב הנוכחי שיש סיכוי שאני יתגייס בזמן השהות המתוכננת. איך אני יכול לדחות/להבטיח שהגיוס שלי יהיה יותר לכיוון נובמבר (לפי מה שאני יודע רוב האנשים באזור הגיל שלי מתגייסים בנובמבר)? ואיזה סיבות אני יכול לתת …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, עם כל ההתפתחות הטכנולוגית בימינו הייתי בטוח שמגיגול קצר אני אמצע כל ערוץ אפשרי בארץ ובחול לצפיה ישירה 24 שעות, מסתבר שטעיתי ולא כל כך מצאתי, האם יש איזו שהיא דרך כיום לצפות בשידור חי 24 שעות בערוצים ישראלים ובין לאומיים במקום מרוכז, ללא 1000 פרסומות, כל מני זמני המתנה ועשרות לאגים? אני מתכוון גם לערוצים "מיוחדים" כמו ערוצי הספורט הישראלים, אגו, ערוצי הנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ 8, דיסקברי וכו'. תודה!

• 7 תגובות
    • 8.4k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

בלי מילים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Thug Love,

שימו לב זה http://yeti3.yetisports.org/downloads/yetisports4.zip משחק חמוד אבל שימו לב מה קורה שלוחצים על האות B בזמן המשחק מה זה?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  12. שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) . עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל . אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל . אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה . אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי . בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס . אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט . איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות . ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by hck,

"...אך ברגע שרשת חנויות רגילה כמו specialreserve מורידה אף היא מחירים, אולי רשתות נוספות ילמדו שניתן להוריד מחירים ועדיין להרוויח. רק כך נבער את נגע גניבת המשחקים כפי שדווח עליה" האמת, אין לי מה להוסיף במחיוד לאור הסקר שפורסם בפורום שלנו: האם אתם מורידים משחקים, קונים או צורבים מחבר? לינק לכתבה המקורית בYnet : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047348,00.html מה אתם אומרים, זה יקרה גם בארץ ? האמת - לא נראה לי.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by shloosh,

רציתי רק לדעת,אם כאשר הם נתנו את המוצר לחברת השליחה,או שלחו אליכם את המוצר ישיר.. הם שלחו לכם Email ??? כי הם היו אמורים לתת לחברת השליחה את הכרטיס מסך שהזמנתי,והם אמרו שהם ישלחו לי Email ,הבעיה היא שיש לי בעיה בעברית ה-outlook express ואני רואה עברית בגיבריש. אז אם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה,תודה!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  17. הייייייייייייייייי לכולם. ברגע קצר של שעמום החלטתי לפתוח את הת'רד ובו כל חבר יעלה את תמונתו מרגע מאוד מצחיק/מביך/מהנה/משעשע/הזוי שעבר עליו. כמובן שהתכנים חייבים לעמוד בכללי הפורום ואין לפרסם תוכן פוגעני או מיני. יאללה להפגיז

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  18. היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by Aviram,

טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  20. כפי שאתם יכולים לראות האדם הזה- JORDAN RUDESS , מחזיק איזה משהו מוזר כזה משום מה זה נראה לי מוכר , לא מצליח להיזכר אשמח אם תעזרו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by yoav9,

אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע. תגדירו עכבר חומרה????????? (ולא gkpl) נ.ב. הבהרה בנושא שיר: 1) היא ממש ממש לא פוטוגנית 2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה. 3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/859417 נראה מדהים פרסומת * תומך ב-mp3, aac, aac+ * זכרון מבוסס-פלאש בן 4GB * מסך מגע 2.6 אינץ' עם 262 אלף גוונים * הצגת Album Art בדומה לאייפוד-פוטו * ספיקר * האזנה למוזיקה עד 10 שעות * משחקי תלת מימד * בלוטות' כולל A2DP * רדיו FM * רינגטונים פוליפוניים 40 פולי * צפייה בוידאו 30fps (עד 30 פריימים לשנייה) * זיהוי כתב יד * כבל USB מצורף (חיבור במכשיר USB 2.0) * דפדפן אופרה 8.0 מובנה * תמיכה ב-RSS (!) * דור שלישי (UMTS) ........................ כל זה אבל אין מצלמה!

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  25. היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.