כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ישנה אפשרות לדעת לאילו אתרים נירשמתי עם כתובת המייל שלי? הרצתי חיפוש בגוגל - אין תוצאות. אפשר לשלוח מתוך אימייל הודעה לכל מייל ששלח למייל שלי הודעה אי פעם שיחזיר "אישור קריאה" וכך בעצם אני אדע לאן אני רשום?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפור מפגר אבל אמיתי שהיה כך היה אתמול בלילה שאני מתקלח להנתי צץ לו מקק מגודל נימחץ על ידי בקבוק שמפו ריק שאיך שהוא מחץ אותו בכח ;D ונעזב שם כי לא היה לי חשק לנקות והיום "דבר מופלא " קרה יצורים קטנים ושחורים מפרקים את המקק המבחיל לחלקים קטנים ומפנים אותו משם מי יודע לפעמים זה טוב שהבית מוצף בנמלים אז זה דפוק ? כן ובכל זאת קראתם את זה ? כן אז מה זה אומר אליכם ? ...
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מלא נקודות אדומות, בעיקר במקום איפה שמזריקים בד"כ ובכתף (ובינהם יש עוד קצת נקודות אדומות) יש לי את זה רק ביד אחת, וזה מטריד אותי- מה זה יכול להיות? (גולדברג מתבקש לא להגיב פה)
-
- 14 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן שאני כבר סגור עליו, ב SKYPC יש את כל החלקים שאני צריך. אני רק צריך חוות דעת לגבי החנות ממי שכבר קנה מהמקום, לגבי השירות, האחריות שלהם, ומאיזה סניף קנה את המחשב/המוצר וכדומה.... זה האתר שלהם:http://www.skypc.co.il כמו שאמרתי חוות דעת ממי שכבר קנה מהמקום ויצא לו להתנסות במוצרים שלהם/בשירות שלהם. אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה, זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לנושא. תודה רבה 3>
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פשוט נמאס כל אחד כאן שומע אייבורי ישר עולה לו בראש זיופים דחיפות וכו' עד שלא תנסו לקנות מאייבורי מחשב או משהו אתם לא תבינו איך זה הולך כל אחד שאפילו לא היה באייבורי ממציא כל מניי דברים דפוקים עליה היא חברה מצויינת ויש לה סובלנות לקליינטים שלה ולכל אחד שחושב שאייבורי חברה דפוקה שישמור :-Xאת זה אצלו ושלא ימציא דברים כאלו הייתי חייב לפתוח הודעה כזו כי פשוט נמאס היחס שאתם נותנים לה ולמנהלים תעשו טובה שהגולשים פה לא יתחילו לבלבל תמוח כמה אייבורי חברה גרועה כי היא לא ואני מקווה שתטפלו בדברים כאלו.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמא שבמודיעין הצבאי והעכשיו הוזמנתי לראיון אישי האם מישהו יודע על מה הם הולכים לשאול? אולי מישהו מכיר שאלות שהם שואלים בדרך כלל? טיפים? משהו שיכול לעזור לי ? : :) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
קבעו לי ראיון ב-012 שבוע הבא, למוקד התמיכה הטכנית הרגילה. לפי מה שהבנתי מהמראיינת, שכר+בונוסים בממוצע הוא 24 לשעה, וזה נראה לי קצת מופרך לפי מה ששמעתי עד עכשיו. אז מישהו יכול לשפוך קצת אור לגביהם? תכלס, אם אני עובד שישי+שבת ועוד 4 ימים בשבוע, מה המשכורת הממוצעת שאני אקבל? היום אני עובד ב-HD עם 4500 שקל ברוטו (א-ה) והסעות הלוך חזור לבית. לא בטוח אם כדאי לוותר על המשרה לטובת 012 או לא...
-
- 58 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני הנדסאי אלקטרוניקה וזימנו אותי למבחנים וראיון ביום חמישי הקרוב שבוספם אני יכול לקבל חוזה. אם מישהו היה כבר בראיון כזה ויכול לתת טיפים או בחברות אחרות שגם עושות אותו הדבר זה יעזור לי מאוד :s05: תודה
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי ראיון עבודה מחר לטכנאי בKSP אם אפשר לקבל קצת מידע טיפים זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
חיפשתי באיטרנט שעה אני לא מצליח למצוא את הכתובת של חברת רפאל הבנתי שזה ליד כביש עכו קריות אבל אני צריך כתובת כדי שה GPS החמוד שלי יוביל אותי לשם תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 34.8k צפיות
-
-
ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לא מצאתי פורום שעוסק בנושא ולכן פרסמתי בפורום OT. כבר זמן רב שאני רוצה לקעקע על גופי איזשהו סמל או רעיון שאני אוכל להזדהות איתו ושארצה שיהיה קבוע על גופי לכמה שנים טובות ולאחרונה נתקלתי בציטוט מאוד יפה שיכול להיות מתאים ואני חושב אולי לתרגם אותו ללטינית או שפה אסייתית כלשהי על מנת שיתאים. ניתן לציין שטרם החלטתי היכן למקם את הקעקוע על גופי אך זה לא יהיה מקום בולט, לפחות משהו שאני אצטרך להוריד או את החולצה או המכנס כדי שיראו אותו ורצוי שגודלו לא יהיה מעל גודלו של אגרוף. תאלצו לסלוח לי על כך שהרעיון הוא מאוד מופשט (למעשה "בחיתולים") ואני מקווה שהיצירתיות שלכם תוכל איכשהו לפצות על כך. בתוך הקעקוע עצמו אני רוצה לשלב את הכיתוב "לעולם לא תקבל רצון ללא היכ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיוון שאני לא מתכנת, למי אני יכול לפנות בנושא? ומה עושים לגבי גניבת הרעיון במידה ושיתפתי מתכנת, מכינים הסכם חתום וכו'?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש כאילו כזה מקומות פה באתר שיש כאילו כזה מנעול כמו בבדיחות ואי אפשר לכתוב למה זה ככה מזה כאילו זה אסור לי להכנס לשם למה עשו לי ככה מזה המנהלים עושים את זה? אולי תפתחו? בסדר?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. חשבתי מה אני רוצה להיות כשאני אהייה גדול. מכיוון שאני גיימר בדם אני רוצה ליצור משחקים. האם נראה לכם שזה חלום טיפשי או שזה יכול להצליח? אני כרגע מחפש על 3D Game Maker ואולי זה יוכל לעזור לי. אני לא יודע איך לעשות משחק אבל אני רוצה ליצוק וללמוד. האם ישראלי יכול לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני קונה כרטיס מסך חדש או מחודש מחנות מסוימת החברה אייבורי או KSP וכול חניות מחשבים בארץ יש איזו מדבקה או משהוא שאני יכול לדעת שהמוצר בוודאות חדש תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-