כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
-
אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שמעיקה לי כבר זמן מה נניח שהפרש השעות בין ניו יורק[east coast] ללוס אנג'לס[west coast] הוא 3 שעות[אין צורך להניח, הוא באמת 3 שעות]. ורוצים לשדר סדרה מסויימת בשעה 8 בערב. אז באיזה 8 בערב משדרים את זה, של ניו יורק או של לוס אנג'לס? הרי זה יוצר מצב לא הגיוני שבו סדרה תשודר בשעה מסויימת, ולאחר 3 שעות תשודר שוב!, באותה ארץ! או שישימו את זה באמצע, אז יווצר מצב שזה יהיה מוקדם מדי לעיר אחת, ומאוחר מדי לעיר אחרת[שיקולי פריים טיים וכסף]. אז איך הם מארגנים את זה? תודה מראש, אושר. נ.ב אנשים קרחים, הם חופפים או מסתבנים?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני וחבר רוצים לשים מצלמה על בית של מישהו על החלון או משהו לא משנה שגר מטר מהים וככה תיהיה לנו מצלמת גלים נוכל לבדוק אם יש גלים.. השאלה איזה דברים צריך בשביל דבר כזה?? התקציב לא מוגבל אבל כמובן לא להגזים.. איזה מצלמה צריך והאם צריך עוד דברים? אגב אנחנו מתכננים שזה יעבוד כל היום או לפחות בשעות קבועות ובלי שאותו בחור יצטרך להפעיל את זה כל יום.. מה עושים?? תודה רבה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני חייב לבדוק שם משהו... והוא עולה איטי רצח... זה רק אצלי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות מסך וראיתי בזאפ שלבד מגיבור שהבנתי שהם דיי גרועים אלה שתי החיות הזולות ביותר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7586 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2252 אני תוהה, מישהו מכיר אותן? קנה ויכול להגיד אם טובים / לא טובים שווה לקנות שם? אולי מישהו מכיר מקום אחר טוב שיתן לי מחיר טוב יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הלווי שכל השיפוצניקים היו כאלה http://stream.qtv.apple.com/qtv/videoc/http/benn001/benn001_http_300_ref.mov
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וכמה חברים אוהבים לעשות ראפטינג ולא ממש מרוצים מהמחירים בארץ העלנו רעיון לקנות סירה ולעשות הכל בעצמנו.. לאחר בדיקה סירה סבירה עולה כ 3000 ש"ח יוצא 750 לאדם מתאים לנו נשאר רק חשש אחד .. האם יכול להיות מצב שאני מגיע לחלק מנהר הירדן שבו אחת החברות מפעילה ראפטינג משלה ולא יתנו לנו להשתמש בנהר או משהו כזה... איפה ניתן למצוא מידע על חוקים בנושא הם מותר לעשות דבר כזה האם אני צריך להצתייד במשהו כמו חגורות הצלה חובה או כל מיני דברים כאלו ... יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא מידע בנושא??
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שנושאים כאלה לרוב נפתחים בפורום FXP אבל בכל מקרה אני רוצה חומר לשיער (שאפשר להשיג בסופר פארם) שנותן לשיער ברק (כמו אחרי מקלחת ) . בכל מקרה שלא יהיה ג'ל שעושה את השיער כמו אבן , זה מעצבן אותי וזה גם מכוער רצח . תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אם אני נותן למישהו עבודה, לשווק את הAPP שיצרתי לאייפון , בכל מיני דרכים שונות, כמה צריך בערך לשלם, יש למישהו מושג? זה לוקח בטח הרבה זמן ומאמץ אז כנראה שזה לא 5-10 דולר. אבל גם לא נראה לי שזה 1K מצד שני.. בקיצור, צריך עזרה.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הקדמה: כן אני יודע שזה לא פורום רכב או פורום בוכרים, ושהשאלות לא קשורות, אבל עלה לי כרגע בראש D: 1. אם אני מגלח נגד כיוון הצמחיה, אז יוצא פרצוף ממש ממש חלק, בלי זיפים (אני משקיע ועובר כמה פעמים נגיד), וככה גם לוקח יותר זמן עד הפעם הבאה שצריך להתגלח, גם פחות מעצבן אותי, ועוד כמה נקודות. אבל יש לזה חסרון כלשהו? זה גורם לצמיחה מהירה יותר או לא? (אם אפשר בלי ניחושיידה) כי לא בא לי לגלות שעוד חצי שנה אני צריך להתגלח כל יומיים. 2. אוטו, נגיד ואני שם מוזיקה, עדיף להשאיר את המנוע מכובה וזה יאכל לי את המצבר (כמה הוא מחזיק?- לא שמתי לב בלוח מכוונים למדד של המצבר)? כמה בערך זה זמן בטוח להשאיר אוטו על מצבר? או שעדיף כל X זמן להדליק את המנוע שיטען אם זה משנה, מדובר בטויוטה קורולה , רמ…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה ימים עברתי טסט ואני לא יכול לנהוג במכונית בלי מוזיקה נורמאלית-המערכת הנוכחית לא קוראת דיסקים. אז אני מתכוון לקנות רדיו דיסק בסביבות ה400-700 שקל.מישהו יכול להמליץ על משהו? בעיקרון אני רוצה להפעיל דיסקים צרובים ושישמעו סבבה ואני ממש אעדיף שיהיה שם חיבור לאייפוד-מישהו יכול להסביר לי קצת על זה? איזה חיבור צריך,כבלים וכו'. תודה
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני משתמש דיי הרבה ב World Community Grid, אבל הוא דיי מאט לי את המחשב כי הוא מנצל 100% מעבד. השאלה שלי, האם הוא או משהו דומה לו קיים בגירסא לכרטיסי מסך? זה גם לא יאט את המחשב בעבודה משרדית, וגם לדעתי הכרטיס מסך יותר חזק מהמעבד בחישובים מסויימים? אני זוכר פעם היה משהו כזה בדרייברים של ATI אבל לפחות בגירסא החדשה של הדרייבר אין את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שכל החברים שלי כבר קיבלו זימונים שונים ומשונים לצבא והתחלתי להרהר למה אני לא מקבל שום דבר, היום בדואר חיכו לי שתי מעטפות: טופס מועמדות למסלולים "שחקים" ו"חבצלות", וזימון לכנס בנושא העתודה. דיברו איתנו גם בבי"ס על זה, על היתרונות של המסלול הזה, אבל שמעתי גם שאחת הבעיות הגדולות היא הפרש הגילאים - נכנסים לאוניברסיטה כשכולם גדולים מאיתנו בכמה שנים, ושמעתי שיש כל מיני בדיחות על עתודאים אז... מה כדאי לי? אני בטוח הולך לכנס בכל מקרה אבל האם כדאי לי להמשיך עם זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-