כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
טוב ידידה שלי בת 25 ויש לה תחת מאוד יפה... והיא רוצה לדגמן בבגדים תחתוניים.. כאילו את התחת שלה... מישו יודע לאן אני יכול להפנות אותה... מה צריך לעשות? יש איזה קריטריונים.. משו שצריך להגיד לה?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בגלל שאתם לא מכירים אותי ואין אף אחד שיפתח בישבילי אז,יש לי יומהולדת 14 היום. יום שבת! =] אז מזל טוב לי ותודה רבה לכל מי שיגיד לי 14 גיל חשוב [אומרים את זה על כל גיל אני יודע חחחח] ד"א משהו שידידה עשתה לי
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400
-
גם לי רסמי יש יומולדת יום שישי אני גם רוצה פורום (אני לא ממש רוצה) , למה מגיע לפלןץ הזה שמדבר רק על שטויות להוסיף לו עוד פורום? שיחזור לשחק בחול נ.ב החדר שלי חוגג עוד מעט שבוע בלי שניקו אותו אז ענקודר עשה טובה פתח איזה פורום קטן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובגלל שזה פורום שרובו בנים. אני סולחת לכם על זה ששחכתם.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי כאבים בצוואר, קשה לי בגלל זה להתרכז בלימודים וכו'... חוששני שזה נובע מהכיסא שיש לי כי אין לו משענת לצוואר, האם זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
...אני אי קש... (פזמון) ...איונו איונו בוכה אל הקירות איונו איונו צועק אל הקירות... ABS Breen What You Got מישהו יודע אם הזמר הקירח מהקליפ ששר את השיר זה שון מ5ive? ,usv nrta
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MHz GHz LithiuM Link מה אתם אומרים? או אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב יש לי סכום כסף קטן בפייפאל ואני לא יכול למשוך אותו לארץ(נניח 100 דולר) יש למישהו רעיון של משהו שאפשר לקנות בכסף מEBAY וכו'? וגם- זאת הפעם הראשונה שאני חושב על קנייה באינטרנט, יש למישהו טיפים למתחילים? תודה מראש.
-
- 222 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף בחשבון PAYPAL, נגיד ואני רוצה לקנות משהו מאיביי אבל לא לשלם באשראי, אלה בכסף שיש בחשבון. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כ-5000 FORINT הונגרי בשטרות ירוקים של 1000 וסגולים של 500. היה מאוד פשוט לבדוק את השער עם הדולר רק שכבר לא משתמשים בשטרות האלו(הם מלפני כ-15 שנה). יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-