כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
גם לי רסמי יש יומולדת יום שישי אני גם רוצה פורום (אני לא ממש רוצה) , למה מגיע לפלןץ הזה שמדבר רק על שטויות להוסיף לו עוד פורום? שיחזור לשחק בחול נ.ב החדר שלי חוגג עוד מעט שבוע בלי שניקו אותו אז ענקודר עשה טובה פתח איזה פורום קטן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובגלל שזה פורום שרובו בנים. אני סולחת לכם על זה ששחכתם.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי כאבים בצוואר, קשה לי בגלל זה להתרכז בלימודים וכו'... חוששני שזה נובע מהכיסא שיש לי כי אין לו משענת לצוואר, האם זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
...אני אי קש... (פזמון) ...איונו איונו בוכה אל הקירות איונו איונו צועק אל הקירות... ABS Breen What You Got מישהו יודע אם הזמר הקירח מהקליפ ששר את השיר זה שון מ5ive? ,usv nrta
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MHz GHz LithiuM Link מה אתם אומרים? או אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב יש לי סכום כסף קטן בפייפאל ואני לא יכול למשוך אותו לארץ(נניח 100 דולר) יש למישהו רעיון של משהו שאפשר לקנות בכסף מEBAY וכו'? וגם- זאת הפעם הראשונה שאני חושב על קנייה באינטרנט, יש למישהו טיפים למתחילים? תודה מראש.
-
- 222 תגובות
- 19k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף בחשבון PAYPAL, נגיד ואני רוצה לקנות משהו מאיביי אבל לא לשלם באשראי, אלה בכסף שיש בחשבון. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי כ-5000 FORINT הונגרי בשטרות ירוקים של 1000 וסגולים של 500. היה מאוד פשוט לבדוק את השער עם הדולר רק שכבר לא משתמשים בשטרות האלו(הם מלפני כ-15 שנה). יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים, מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמחליפה גידים? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא: מה בעצם יש לי מחר? עוד פעם פסיכוטכני כמו בצו ראשון? לא כתוב בזימון לאיזה מסלול אני מועמד, זה אומר שמחר יהיה לי משהו כללי או משהו מסויים שפשוט לא אמרו לי מהו? תודה, אני רוצה לדעת מה מצפה לי ולהגיע מוכן
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין לי מושג מה להוריד לתוכו אין לי אתרי משחקים וכו משיהו יכול להמליץ על תוכנות הורדה ודברים ותוכנות שצרכים במחשב חד תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד (compaq presario cq61) שנולד אי שם בשנת 2009. הוא מאובזר במעבד core 2 duo, ב- 4GB ראם, ובכונן קשיח מכאני. מצוייד בחלונות 10. האם ניתן למצוא לו שימוש כלשהו? האם ניתן להחליף לו את כל הקרביים, במערכת מודרנית בת זמנינו, או שמא לההביר למשחטת מחשבים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-