עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAVIDD,

מזל טוב לי :yelclap: ;D ;D ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EliranB,

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Rinkadink,

עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום

• 17 תגובות
    • 999 צפיות
  4. לדעתי היא כן , אחותי בדעה ההפוכה ....

• 28 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by קובי נאש,

מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by elilosky,

יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. היא כתבה שרה והלחינה אותו (על גיטרה - שהיא גם מנגנת עליה). יש לי סמי-אולפן הקלטות בבית עם כרטיס קול ומיקרופון מקצועיים מוניטורים והכל. אקוסטיקה פחות. חשבתי לקחת אותה לאולפן הקלטות שתקליט אותו אולי בצורה יותר מקצועית מאצלי בבית (לכבוד יום ההולדת שלה), מישהו מכם התנסה פעם באיזו שהיא צורה עם אולפן הקלטות? את ממליצים על משהו? חיפשתי שיר במתנה בגוגל וזה נתן לי ראשון את זה: http://www.clip-nolad.co.il/default.aspx עכשיו הדוגמאות שם קצת מפחידות ואנשים שרים עם פלייבקים - אני לא בדיוק מחפש פלייבקים. פשוט הקלטה מקצועית. זרקו כל מה שאתם יודעים בקשר לזה מהניסיון שלכם או בכלל.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

אני לא ראיתי אותה אישית משהו מהמשפחה ראה אותה.רעיונות,הצעות

• 43 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד. לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות) יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד. ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן) תודה מראש... :'(

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by SixKiller,

שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. אם אני שם משקל במעלית ואני שוקל 80 קילו כמה המשקל יראה שאני יעלה/ירד במעלית? מי שיודע שיענה ואל תשחקו אותה חכמים יותר מידי

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. ואני רוצה להקים את זה לבד בלי לשלם לאף אחד מישהו יכול לכוון אותי לאיזה ספרים אני צריך לקנות? זתומרת....זה אתר באינטרנט שאני רוצה לשדר שירים שעתיים כל יום אני רוצה לבנות את האתר מא עד ת השאלה איזו שפה?HTML?XML?FLASH?JAVA?.NET?C SHARP? עם איזו שפה בונים רדיו אינטרנטי? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. טוב ידידה שלי בת 25 ויש לה תחת מאוד יפה... והיא רוצה לדגמן בבגדים תחתוניים.. כאילו את התחת שלה... מישו יודע לאן אני יכול להפנות אותה... מה צריך לעשות? יש איזה קריטריונים.. משו שצריך להגיד לה?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Alina,

היום ;D

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. בגלל שאתם לא מכירים אותי ואין אף אחד שיפתח בישבילי אז,יש לי יומהולדת 14 היום. יום שבת! =] אז מזל טוב לי ותודה רבה לכל מי שיגיד לי 14 גיל חשוב [אומרים את זה על כל גיל אני יודע חחחח] ד"א משהו שידידה עשתה לי

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by OmEr8,

וזהו... אני כ"כ שמח!

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by scorpion,

:) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;)

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by Gohan,

בן 16 ;D

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by AviraM13,

שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ruler,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D ;D

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by LermanIsUberCool,

15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.