עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים יש לי שתי אפשרויות: האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש) השנייה ללכת למשטרה הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב) רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה) היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התחברתי עם קווי זהב לפני יומיים, ואחרי ארבע שנים שבהם אני מוריד על 400K בביטורנט, פתאום מהירות ההורדה ירדה ל-2K עד 30K מקסימום :-\. עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות בראוטר, כולל תשתית, ונראה שהכל תקין. אני רוצה לבדוק את האופציה של חסימת פורטים דרך קווי זהב לפני שאני מתקשר אליהם, והדרך הכי פשוטה לוודא את אמיתות העניין היא להתחבר עם שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי או של נטויז'ן. כל מי שאני מכיר מנויי לתשתית הוט, כך שאני לא יכול לבקש מחברים. אז חשבתי לנסות כאן בפורום... אני יודע שהבקשה קצת חצופה, אבל תקחו בחשבון שברגע שתתנו לי את שם המשתמש והסיסמה תוכלו לשנות את הסיסמה בלי בעיה דרך התמיכה של הספק... אני אתחבר רק למשך 15 דקות, ואוריד שני קבצי טורנט שכרגע לא עולים על מהירות של…

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  3. התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by iveco,

איך יכול להיות שה UPLOAD במחשב 99 GB ? וההורדה רק 3.88 משהו מסריח , לעובדי סלקום יש שליטה על היוזר והסיסמא יכול שהם משתמשים בסיסמא שלי כדי לעשות העלאות ? או שיש לי האקר או מישהו במחשב ? יש לי עוד מחשב ברשת עם UPLOAD של 20 גיגה אנחנו לא מעלים כלום לרשת כלום !

7. ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  8. מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …

9. Started by kinggil,

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  10. הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by DAVIDD,

מזל טוב לי :yelclap: ;D ;D ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by EliranB,

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rinkadink,

עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לדעתי היא כן , אחותי בדעה ההפוכה ....

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by קובי נאש,

מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by elilosky,

יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. היא כתבה שרה והלחינה אותו (על גיטרה - שהיא גם מנגנת עליה). יש לי סמי-אולפן הקלטות בבית עם כרטיס קול ומיקרופון מקצועיים מוניטורים והכל. אקוסטיקה פחות. חשבתי לקחת אותה לאולפן הקלטות שתקליט אותו אולי בצורה יותר מקצועית מאצלי בבית (לכבוד יום ההולדת שלה), מישהו מכם התנסה פעם באיזו שהיא צורה עם אולפן הקלטות? את ממליצים על משהו? חיפשתי שיר במתנה בגוגל וזה נתן לי ראשון את זה: http://www.clip-nolad.co.il/default.aspx עכשיו הדוגמאות שם קצת מפחידות ואנשים שרים עם פלייבקים - אני לא בדיוק מחפש פלייבקים. פשוט הקלטה מקצועית. זרקו כל מה שאתם יודעים בקשר לזה מהניסיון שלכם או בכלל.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

אני לא ראיתי אותה אישית משהו מהמשפחה ראה אותה.רעיונות,הצעות

• 43 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד. לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות) יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד. ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן) תודה מראש... :'(

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by SixKiller,

שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. אם אני שם משקל במעלית ואני שוקל 80 קילו כמה המשקל יראה שאני יעלה/ירד במעלית? מי שיודע שיענה ואל תשחקו אותה חכמים יותר מידי

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. ואני רוצה להקים את זה לבד בלי לשלם לאף אחד מישהו יכול לכוון אותי לאיזה ספרים אני צריך לקנות? זתומרת....זה אתר באינטרנט שאני רוצה לשדר שירים שעתיים כל יום אני רוצה לבנות את האתר מא עד ת השאלה איזו שפה?HTML?XML?FLASH?JAVA?.NET?C SHARP? עם איזו שפה בונים רדיו אינטרנטי? תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.