כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
אנשים שנתנו ציוד לתיקון ולא קיבלו אותו חזרה עדיין ? שלחו מייל... ונתאחד.
-
אשמח לדעת אם יש כאן כאלו. יום טוב :smoke:
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה התנאים איך העבודה שם ?... פשוט אני חושב עם לנסוע או לא ?.... מישהו יכול לספר קצת הכוונה לאנשים שעובדים שם
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בתכלס, אחלה אתר עשו וממש יפה אבל אשמח לתשובות בנידון: 1.באתר הקודם כתבתי מהר ולא הייתה בעיה, כאן משום מה ההקלדה על המסך לא מדביקה את הקצב. 2.במעבר בין דפים יש לפעמים הודעת אקספלורר שלא ניתן להציג בלה..בלה 3.בעמוד ראשי לפעמים נעלם לי העכבר ברקע האפור. 4.טעינות דפים ואתר איטיות יותר. 5.חיפוש לא עובד, תמיד מראה לא נמצאו תוצאות..(_ההודעה שבאה באדןם). למען הסר ספקף אלו רק הארות ע"מ שידעו ו/או שאדע מה השתבש אצלי אולי, כי ממש אהבתי את העיצוב מחדש..צריכים להתרגל אבל זה איכותי ויפה יותר.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי , שלום . נסיתי למצוא עם דפדפן כרום את האיקון של פתיחת נושא חדש ולא הצלחתי להבין איפה הוא נמצא ( הוא בכלל לא קיים שם ) לגבי IE - אי אפשר להקליד בצורה מ-ה-י-ר-ה או לשנות גודל כתב -או לסמן משהו או לשים אייקון ( פרצוף כועס וכאלה ) וכו'.. מעצבן פצצות !! :@ אני משתמש ב ווינדוס 8.1 אם יש לזה קשר .. זה די מעיק - יש למישהו פתרון ? ( הלכה לי המקלדת המכאנית בגלל זה עכשיו ) ב ה ק ל ד ה - מאוד איטית וקשה .. ת ו ד ה - ר ב ה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פתוח לכל ההצעות (הלא מטופשות שלכם) לא חשוב מה הטעם שלכם או מה אתם אוהבים העיקר שזה יהיה מעניין ובגבולות תקציב כמובן!
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40
-
- 8 תגובות
- 31k צפיות
-
-
טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה... כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים... במקום ללכת לקולנוע... חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאו הרבה יותר סבבה לראות... אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה... מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת? למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה) עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוט והרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ארון בתוך הקיר עכשיו אני צריך לעשות מסגרת מקירים מקומות?? יש לי מסגרת אבל מהמים וכל זה הכל רקוב כבר אני רוצה לעשות אחד חדש אבל אני לא מוצא מקום שעושה רק מסגרת עם דלתות ואין לי צורך במדפים וארון בנוי כי יש לי אחלה ארון בתוך הקיר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לעבור את הסיוט (כמו שהרבה קוראים לה)- בחינת הבגרות! זה הולך להיות הסטוריה ואני ממש ממש מפחד!!! כאילו יש לי מגן 89 (בצדק) ועברתי את המתכונת ב 91 אבל זה לא קשור, כי אני יותר לחוץ נפשית כזה, זה מפחיד אותי שאני לא אדע כלום אחטוף בלאק ואני אצטרך לעבור מועד חורף מזדיין! השעה עכשיו אחת עשרה ועוד לא התחלתי ללמוד בכלל... מה אתם עושים כדי להרגע לפני בחינה חשובה? יש לכם טיפים לתת לי? (בין אם זה לפני הבחינה, בבית בזמן הבחינה וכו') אני ממש אשמח, כי אני כבר מתחיל להרגיש את הרגליים הרועדות כשיחלקו את הטפסים ביום ראשון :'(
-
- 109 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש איזה מקום באזור המרכז שממלאים בלון כזה ? כזה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-