עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום כמו בכל יום הגיעה שעת הצהרים ונהייתי רעב. לקחתי המבורגר, לקחתי ספגטי, והכנסתי למיקרו ל2:20 דקות כדי שיהיה חם ולא סתם "ככה ככה" (וכבר חיממתי דברים בזמנים דומים). בגלל שידעתי שיש לי הרבה זמן הלכתי לחדר למחשב... פתאום אני שומע בום!, הולך למטבח ורואה בתוך המקרו את המראה המחריד שיתגלה למול עינכם בקרוב. לא ממש היה לי אומץ להפסיק אותו באמצע אז נתתי לו להמשיך לחמם. ראוי לציין שקרה לי כבר פעם מקרה דומה עם המיקרו הישן. רק שאז... הוצאתי את הצלחת ושמתי אותה על השולחן תוך כדי שאני שומע מין תץץץץץץץץץ מוזר של משהו חם, הלכתי למקום אחר וכשחזרתי כל האיזור היה מלא בשברי צלחת... מזל שלא הייתי באיזור. (בסוף הוצאתי מההריסות את ההמבורגר ואכלתי אותו ועגבניה, לא היה לי תאבון לפסטה ברוטב זכו…

• 110 תגובות
    • 9k צפיות
  2. Started by --Adidas,

אני וחברים שלי יורדים עוד שבועיים לאילת עכשיו ההתלבטות היא אם להיות במלון משהו זול לא רציני או אכסנייה ? האמת אנחנו לא צריכים שום דבר חוץ מ שאפשר לישון להתלח מקרר ומזגן אבל עדיין מה עדיףמלון לא יקר או אכסנייה ? שאני מדבר לא יקר אז זה 100 שקל בערך ללילה ואנחנו נישארים 4 לילות תודה למי שעוזר מי שמכיר מבצעים וכאלה לבני נוער או משהו שיגיד לי פה או ישלח לפרטי או שלמישהו יש מלון או אכסנייה להמליץ גם אשמח

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

בוחרים באופן מקרי מס' בעל 5 ספרות. בהנחה שאפס אינו יכול לשמש כספרה השמאלית ביותר, מצא מהי ההסתברות שהמס' הנבחר הוא פלנדרום ? * פלנדרום = מספר שכשקוראים אותו מימין ומשמאל מתקבל אותו מספר. למשל 12121, 55555, 655556 וכו'. תשובה אפשרית: האם מישהו יודע אם התשובה הזאת נכונה? יש למישהו פתרון אחר? תודה..

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by OR007,

הכל החל שמירן (Frenzy) תכנן לקנות מערכת, החלטנו שיקפוץ לת"א ונלך יחד למולי שבנמל, שידוע בסחורה האיכותית שהוא מחזיק אצלו. שגיא (R0cKF0rD) מחליט להצטרף... השעה 6 וחצי, מירן מגיע לת"א, נפגשים מדברים, והולכים למולי לשמוע ציוד, לאחר האזנה לציוד וניסיון לעזור למירן לקבל כיוון לגבי הרמקולים, מגיע החלק המעניין, Me R0cKF0rD & Frenzy נפגשים נפגשנו במקדונלד בטיילת לפירוק דאבל איכותי, ישבו ודיברנו והזמן עבר לו. החלטנו להמשיך לדירתו של שגיא, וכמובן לצלם קצת תמונות מהמיני מפגשון שלנו ( כמובן שזה מה שמעניין אותכם, אז יאללה בלי יותר בידי בלבולי שכל) המארז של שגיא (Asta la vista R0cKF0rD) http://www.pbase.com/image/22808949 Mr.R0cKF0rD בכבודו ובעצמו (מישהו שכח לומר Cheese…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חברת שירותי החלל של אלון מאסק משחזרת את הנחיתה המהפכנית של טיל ה-Falcon 9 על דוברה בלב ים, ומבהירה לנו שהיא כבר מוכנה להביא לעולם את החזון שלה למהפכה בשיגורים אל מחוץ לאטמוספירה SpaceX מבצעת צעד משמעותי נוסף בדרך להפיכתם של טילים רב-פעמיים לסטנדרט המוחלט החדש של עולם הטיסה והשיגור לחלל: קצת פחות מחודש אחרי שהצליחה להנחית את טיל ה-Falcon 9 שלה בפעם הראשונה אי פעם על דוברה בלתי מאויישת באוקיינוס השקט, חברת SpaceX שיחזרה את ההישג במסגרת משימת ה-JCSAT-14, ששלחה לוויין תקשורת יפני אל מסלול ה-GEO, בגובה של 35,800 קילומטרים (!) מעל לפני כדור הארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by tomegozi12,

Every day I learn something new

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Fortunes,

מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by pringles,

שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://www.putfile.com/media.php?n=fights כול אחד יותר אפס מהשני

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. מי מאיתנו לא שמע בשנה האחרונה על מצוקת הדיור, והיצע הדירות בארץ. מצד אחד המצב הכלכלי בארץ טוב, אז אנשים רצים לקנות דירה. מצד שני כל הזמן בונים עוד ועוד דירות, עוד ועוד שטחים ירוקים הופכים למגדלים. אז למה יש מחסור בדיור? מי שמאיתנו זוכר לפני פחות מעשור מנתה הארץ 6 מיליון נפשות. והיום מונה הארץ כ7.5 מיליון אזרחים. יותר מאשר בפינלנד, נורבגיה, דנמרק, ומתקרבים לאוסטריה, שוויץ, שבדיה.. אפשר לגזול עוד ועוד שטחים ירוקים, ולבנות עד אינסוף עד שכל ישראל תהפוך לעיר אחת גדולה. או שאפשר לבחור בדרך הקשה והכואבת שסין בחרה ללכת בה: הגבלת ילודה- ע"פ הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לכל אם יהודיה יש 2.4 ילדים ולכל אם ערביה יש 3.4 ילדים. הנתון הזה הוא נתון שקרי. כיוון שהוא כולל גם אמהות צעירות בתחיל…

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by scriewy,

http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 למי שלא קרא אם יש תראד פתוח כבר שבו שמים כאלה דברים תגידו לי אני אמחק את זה ואשים שם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז ככה..בעקבות המלחמה דחו לי את הצו ויש לי אותו ב28 לחודש.. בן דוד שלי שסיים קומנדו לפני כמה שנים אמר לי שממש לא מומלץ להגיע ללשכה ולא לדעת לאן רוצים ללכת... בקיצור..אין לי מושג מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מאיפה לקחת "מידע" על החיילות ועוד יותר על המקצועות השונים מתוכן.. אפשר קצת כיוון ועזרה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  16. יש לי תכופות בעייה ב-Youtube: כאשר אני משנה את התמונה הממוזערת של הסרטונים שאני מעלה (אשר אינם זמינים לציבור), התמונה נמחקת ולא חוזרת, ורק לאחר תקופה ארוכה, אני מצליח להוסיף תמונה ממוזערת חדשה לסרטון. למה הבעייה הזאת קורית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lo_toda,

18. Started by Enc0der_1337,

משה ואיציק הלכו לים משה הוריד את הבגד ים איציק אמר לו: זה לא יפה משה אמר לו: סתום ת'פה רק רציתי להגיד לכם שהיום גיליתי לראשונה, שחוץ מהשטות ש-"ICQ=איציק", יש גם שטות ש-"Messenger=משה".... מעתה, ילדים, אמרו: "אני משתמש במירנדה, כדי לאחד את הרשימות של האיציק והמשה!"

• 219 תגובות
    • 26.6k צפיות
  19. Started by ccc,

פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..

• 61 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by J0n1,

יאו איזה סרטון גדולל

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by raorian,

מישהו יודע אם מייקרוסופט עדיין משווקים את אופיס 2003 בישראל? (לא אם יש איזה חנות שמוכרת את המוצר בזאפ)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. פתחתי פייסבוק פיקטיבי. השאלה שלי. אני לא רוצה להוסיף חברים אבל בכל זאת רוצה לראות פוסטים מעמודי פייסבוק. הבעיה? הוא נותן לראות רק 3 פוסטים בערך ומנסה להכריח אותי לבהוסיף חברים. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים