כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממ כל אחד שירשות את הר"ת הכי גאוניים שהוא מכיר אני יתחיל עם- סמ"ל-סגן מחוץ לתפקיד
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע איפה ניתן להירשם לקורסים של JAVA למי שאין ניסיון בתחום התכנות בכלל באיזור רחובות? אם עדיפות ללימודי ערב, חיפשתי בגוגל ומצאתי רק מכללת גון ברייס והיטק בהרצליה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרטון בהתחלה נראה פוקימון אבל זה מצחיק... ההוכחה הכי טובה לכך שאסור לתת לילדים בני 6 מחשב... http://www.youtube.com/watch?v=8YWo24kwEtU
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים קניתי מאמזון את המיקרופון blue snowball ice בשביל סרטונים ליוטיוב ועשיתי היום סרטון אנבוקסינג / הסבר / איכות סאונד אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים איך לשפר את הסרטונים במידה וצריך ואם אהבת פרגנו בלייק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבסרט Contact מ- 1997 נעשה שימוש באפקט מיוחד ורציתי לדעת איך. הסצינה שעליה אני מדבר היא הסצינה שבה הילדה (לא ממש זוכר את שמה) רואה כוכבים נופלים וקוראת לאבא שלה,הוא לא עונה והיא שומעת רעש של משהו נשבר והולכת לבדוק. היא רצה אל אבא שלה ורואה שהוא על הרצפה ואומרת שהולכת להביא לו תרופה ורואים אותה רצה במדרגות אך דבר ששמתי לב אליו הוא שהמדרגות בצד השני (כלומר הפוך מהמדרגות שבהם ירדה כדי לראות מה קרה לאבא שלה). רואים שהיא עולה על המדרגות ורצה , וכאשר מגיעה לקומה רואים אותה רצה ב-Slow Motion (חשוב מאוד-מהרגע שהיא עולה במדרגות יש צילום רציף ללא קאט) ולפתע רואים בצילום מיוחד דרך המראה של ארון התרופות! כאילו שכל הצילום של הריצה שלה מהמדרגות לארון מצולם דרך המראה א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב על עבודה מהנה לחיים שלא דורשת כישרון.לא הצלחתי למצוא אז אני שואל אתכם: לאלו שכבר עובדים,יש פה מישהו שנהנה לעבוד במה שהוא עוסק למחייתו? ולמי שעדיין לא עובד, במה הייתם רוצים לעסוק?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבדיקה עצמה מה בודקים בשתן??? כי בדקו לי ונפלתי פעמיים ואני לא מעשן או משהו יש שם 3 קרטריונים שאני לא יודע מה הם יצא לי פעמיים ככה: + - - מי שמבין שיעזור לי בבקשה אני הבנתי שבודקים שם חלבונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאתר אינטרנט שמעדכן שמות של שירים שיצאו לאחרונה לשוק(פופ,טראנס,האוס)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניגש ישר לעניין, יש לי יום סיירות ביום רביעי, אבל אני לא מצליח למצוא את המכתב שקיבלתי עם הזימון ליום סיירות!!! אני בהלם! מה אני צריך לעשות ? לאן אני מתקשר?? תודה מראש !! (דחוףףף)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על מישקפי השמש של אוקלי האלה? http://oakley.com/o/o1123d תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. היום יום ראשון בסביבות הבוקר נכנסתי למכונית של חברי , ואופ כמה צילומים. רק חבל שהאתר לא עלה , כך הייתם רואים את האתר במחשב. וואללה:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה שתי דוגמאות להמחשה: סטודנט א' : סטודנט שכל שבוע רוכש כרטיסייה ב-75 ש"ח (6 כרטיסים הלוך 6 חזור) למשך שנה = 3600 ש"ח סטודנט ב' : רכש מנוי שנתי במחיר של 1500 ש"ח על מנת לקבל 50% הנחה במעמד החיוב, כלומר כל יום משלם 9 שקלים הלוך חזור (במקום 18 ש"ח) במשך שבוע למשך שנה = 3000+1500 = 4500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מאטרף שאותו אני מכיר. איזה עוד יש ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוסטר אובן, כיריים, עציץ ואפילו אסלה – החפצים הכי יומיומיים שלנו מתחברים לאינטרנט של הדברים. כל הדברים הכי משונים שכבר עכשיו אפשר להתחבר דרכם לרשת האינטרנט של הדברים (Internet of Things – IoT)בהגדרה, היא רשת של חפצים, או "דברים", בעלי יכולת לתקשר בינם לבין עצמם, וגם איתנו.יש לחפצים יכולות איסוף והחלפת מידע שתוביל, בסופו של דבר, לאוטומציה בתחומים רבים. נכון להיום, ה-IOT עדיין מוגדר כטכנולוגיה חדשה: השוק עדיין לא מוצף במוצרים ולמעשה חלק גדול מהאוכלוסיה כלל לא מודע לטכנולוגיה זו, אף על פי שחלק גדול מהמוצרים ממלא צרכים יומיומיים פשוטים. רוב החפציםמתחברים דרך האינטרנט הביתי לאפליקציה ומופעלים באמצעות סמארטפון או טאבלט, כך שהמכשירים האלה, שממילא מלווים אותנו כל היום, הופכי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייב ותבינו אני התחייבתי לפני שבוע ופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלום הם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהם תודה -
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-