כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם למשהו יש הערכה בנושא כי אני מחכה בגלל זה עד ינואר.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
סיכום הגעתי לתפקיד הניהול כאן בתקופה מעניינת. העברנו יחד כמה ארועים כגון הישרדות בחודשיים של החופש הגדול, הבסת הפלישה של יצורי FXP, מלחמה ברוח FXP שדבקה פה בכמה חבר'ה ש(חזרו מאז למוטב או שעדיין מתאמנים לשם כך במקומות אחרים לשם שלחנו אותם), צחוקים, שטויות והרבה הנאה. השקעתי שעות דיבור בפרטי עם גולשים רבים, נתתי תשובות למאות שאלות ותרמתי המון שעות מהזמן הפנוי ומשעות ההפסקה בעבודה רק בשביל להוכיח לגולשים שיש שינוי גישה כולל, נוכחות ניהולית וסמכות מקצועית לענות לרוב השאלות בנושאים טכניים וכלליים כאחד. הפרטי שלי נכון להיות מלא ב1,120 הודעות של התכתבויות אתכם, ביניהן הודעות תמיכה, זימה ( ) וצחוקים עם הרבה חבר'ה טובים. עקב חילוקי דעות מקצועיים אני מעביר את המקל לידידי Ben…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האתר המון פעמים ואפשר להגיד אפילו בקביעות לא עולה בשעות (בערך) 4:00-6:30 לפנות בוקר ! למי שזה קרה שירים יד !
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היום הייתי בבאג כי הייתי צריך להעביר את הזמן. ושאלתי את המוכר איזה כרטיסי מסך יש לכם? ובהתלהבות המוכר אמר לי שיש להם גיפורס 4 !!!! אז שאלתי אותו של איזה יצרן והוא אמר לי "Nvidia אורגינל" אז שאלתי אותו אם יש משהו אחר כמו ASUS MSI והוא אמר שהם עובדים רק עם Nvidia וזה סה"כ פלסטיק ומה שחשוב זה השבב. וזהו הלכתי גנבים שקרנים!!!!! אל תקנו מהם דיסקטים אפילו!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10. המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע! תודה שי
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עג'מי עלילה: עלילתו של "עג'מי" נעה קדימה ואחורה על ציר הזמן של השכונה היפואית בעלת אותו השם ומציגה פסיפס חיים של תושבי השכונה ואחרים שנקלעו אליה בצל המציאות האלימה והמסוכסכת בעיר. סרט מומלץ לכל אחד... ממש התחברתי לסיפור ואהבתי את כל הסרט - פשוט סוחף אותך לגמרי... המשחק גם נהדר בקיצור אני לא מבקר סרטים אבל הסרט פשוט פצצות. אין טוב ורע בסרט וזה בידיוק מה שקולע בו בול... כל מה שמסופר שם מרגיש מציאותי וכאילו אתם חלק מהעלילה... בקיצור יצירה מעולה שמציגה את המציאות היום יומית... הקרנות: http://www.edb.co.il/title/etc0000872902/showtimes/
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני במודיעין במסלול שנקרא "איסוף ועיבוד מידע חזותי" , במנילה שקיבלתי סימנתי בעדיפות ראשונה את האשכול של המחשבים (תכניתן). בעקרון העדיפות הראשונה שלי היתה מסלול התכניתן , אבל כדי לקבל זימונים לזה אני חייב לחתום וויתור במסלול המודיעין אחרי שעברתי מבחנים וראיון אישי ... מצד אחד אני מעדיף את מסלול התכניתן ומצד שני אם אני לא עובר את המבחנים של זה (אם בכלל ישלחו לי כי במודיעין אמרו לי שלא ממש מתחשבים במנילה) אז אני בבעיה כנראה... יש איזה אפשרות שאני יוכל לקבל מיונים לתכניתן בלי לחתום וויתור על מודיעין ? ואם לא אז איזה מסלול עדיף לדעתכם? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=18537 AMD התחילה לשלוח את המעבדים הזולים מהסידרה 939 !! ובקרוב יתחילו להופיע גם אצלנו ! אז למי שדחוף לו שיחכה קצת , ולא יצטער! (אני לא יודע עם זה שייכך לפורום או לא אבל זה טוב שאנשים יכנסו יוראה את ההודעה הזאת לפני שהם רצים לקנות מחשב )
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב... אז לא יודע.. מזה יותר משנה וחצי שהיפסקתי את הדברים האלה: לא מעשן לא שותה קפה לא שותה תה לא אוכל גרעינים לא שותה קולה... או כל דבר מוגז אחר.. וכל זה במטרה אחת שהשיניים שלי יהיו יותר לבנות... אני מצחצח פעמיים ביום ופשוט לא יודע הכל ניראה לי אותו הדבר המשחות שיניים.. ולאן שאני חותר להגיע.. אני פשוט לא מצליח יש איזה משחה שבאמת מומלץ להישתמש בה כדי להלבין את השיניים... כי היבנתי שיש חומר פעיל מסויים אחד שעושה את העבודה הזאת.. אבל שמים אותו במינונים מאוד נמוכים במשחות השיניים... למרות שלפני איזה חצי שנה קולגייט הוציאה משחה.. עם מינון טיפה יותר גדול... וכן היה מורגש את האמת ההבדל... בקטנה כזה... אבל המחיר שלו... זה הפריע לי
-
- 23 תגובות
- 33.3k צפיות
-
-
עיינים שלה ושאר הפנים מכוסות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם וגמר חתימה טובה,וצום קל (כמובן למי שצם). רציתי לבקש ממכם המלצות לשירים שקטים כאלה כמו: oasis -stop crying your heart out Poets of the Fall-last goodbye = בהמלצה של הפורום. radiohead-karma police וגם שירים עיבריים. לכל מי שיש המלצה לשיר מסוג כזה שיעלה אותו פה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/1034895 בבקשה על תכתבו שמות של חנויות בדיון כדי לא לחרוג מחוקי הפורום
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הוא הולך ככה: הירוס... הירוס... משהו משהו D= (ברח לי הטרק... =\ ) אם מישהו יודע למה אני מתכוון (סורי ששכחתי איך זה הולך)
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-