עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by chris_u16,

http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  2. פשוט סרט תת רמה, מייבש אותך בצורה בלתי נתינת להסבר =| משעמם, משחק גרוע, אין אקשן.. בקיצור חבל על כספכם ולא ממליץ בכלל.. איכזב אותי קשות.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  3. האם קיימים עוד אתרים מלבד חלק המוזיקה של וואלה (זה שקוקה קולה השתלטו עליו), או ערוצי רדיו אינטרנטיים שמשדרים רוק ישראלי?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. מחפש מידע בנוגע לחנויות מחשבים ומחירים ברוסיה, יכול להיות שאני אקנה משם כמה חלקים, תלוי במחיר כמובן. האם מישהו מכיר חנויות זולות ברוסיה שיש להן אתר אינטרנט בו אפשר להרכיב מחשב או סתם לראות מחירי חלקים? בקיצור, כל מידע בנוגע לקניית חלקים מרוסיה יכול לעזור - תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mudale222,

אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.

7. Started by ag43,

אני מעוניין להתנתק מבזק ומהמחיר השערורייתי שהם לוקחים. כרגע יש לי קו הוט אחד ואני מעוניין להוסיף קו נוסף לפקס. כרגע בכל חדר יש לי שקע של בזק, האם יש אפשרות להשתמש בתשתית הזו אחרי שאנתק מבזק לטלפונים של הוט?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Alex89,

מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by slim_shady,

Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by poiiopipoippzzttw,

http://y2hack4.org/wiki/index.php/HebOpenSource

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. Started by בויקה,

תגידו לא היה פעם בערוץ ההיסטוריה שיש שם סרטים שמכינים לבגרות? אני פשוט לא מסוגל עם המיקוד הזה, אי אפשר לקרוא את זה זה כל כך משעמם

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by almogas,

שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ykrupik,

היי לכולם, אני באמת לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול שאלות כאלה, אבל אני אנסה ומקסימום תפנו אותי למקום אחר. יש לי ידע מתקדם+ בטכנאות מחשבים, אבל מעולם לא הוסמכתי להיות טכנאי מחשבים, המקסימום היה עבודה של חודשיים בתמיכה הטכנית של HP. מישהי שמכירה מישהי מסרה לי את המחשב שלה אלי לתיקון בתשלום, דבר שמעולם לא עשיתי קודם. את רוב ה"התמחות" שלי עשיתי על מחשבים שלי, של בני משפחתי וחברים קרובים בחינם. הבעיה הצריכה פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, גיבוי החומר הקיים ובדיקה מקיפה לדיסק הקשיח. התקנתי לה גם אופיס ועדכונים של windows. והנה אני מגיע לשאלה: כמה מקובל לקחת/לבקש על עבודה כזאת? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by Sting,

אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by swampfrog,

אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותם תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by Diniska,

שלום לכולם. יש סיכוי שאני אגיע לתערוכת הרכב בפרנקפורט שנערכת בספטמבר, גלשתי באתר הרשמי של התערוכה ונתקלתי במשהו שאני לא מבין: התערוכה מתחלקת לשלושה סוגי ימים, ישנם יומיים סגורים לעיתונאים, יש יומיים שנקראים trade days והשאר ימים פתוחים. עכשיו ניתן לרכוש כרטיס לתארוכה או לימי המסחר או לימים הפתוחים, הכרטיס לימי המסחר הרבה יותר יקר 42 יורו לעומת 13-15 יורו בימים הרגילים, רציתי לדעת אם מישהו יודע מהם ימי מסחר אלה ולמה הכרטיס אליהם כל כך יקר? http://www.iaa.de/2005/www/Englisch/besucher/eintrittpreise.php בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. Started by r1plet,

יש שיגידו שזה טמטום מוחלט וילדותיות חסרת אחראיות, יש שיקראו לזה "אקסטרים" .. אך אין ויכוח עם העובדה שבמצב בו בת הזוג לא לוקחת גלולות כל העניין יהיה הרבה יותר מהנה בלי אותו הקונדום המתועב ;D. מה דעתכם? האם התנסתם בעניין? עושים זאת על בסיס קבוע?

• 65 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. Started by Lanzar,

http://stage.co.il/Stories/616037 תיראו עד הסוף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by niv251,

יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by נעמה וילדו,

רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

עם רזולוציות כמו 1680*1050 עשיתי חיפוש קטן ומצאתי אתרים די טובים אבל אני מחפש אתר עם רקעים של בחורות (אם להיות יותר ספציפי אז של ג'יסיקה אלבה) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים