עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by urich,

שלום אני כרגע חייל ויש לי יציאות שבוע שבוע ככה שיש לי אפשרות לעבוד בשבוע שבו אני בבית ולעשות עודקצת גרושים. (אני לא רוצה להיכנס לוויכוח על ת"ש אישור עבודה וכו'). בקיצור אני מחפש עבודה ולא ממש מוצא אחת שגם יתנו לי בגלל היציאות שלי (מחפשים קבועים). וכל הבקשה שלי היא לעבוד כמו עבד במקדונלדס או מקום כזה. חיפוש באינטרנט לא ממש עזר (אולי לא חיפשתי נכון). בקיצור יש לכם רעיונות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by פילון153,

הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tulicooli,

זה לא היה ממש ברור לי.. הנה סתכלו.. http://www.subaru.co.il/pricing.asp?modelID=7 רשום שם עולה חדש.. אז יענו אני נגיד עליתי לפני 15 שנה לארץ זה נקרא שאני עולה חדש? ואז יהיה לי נגיד הוזלה במחיר? חח עזבו

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://blag.xkcd.com/2007/08/20/testing-the-9v-battery-hack-or-assault-on-battery

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dimashk,

Intel Mac Mini הוצגו שני דגמים של מיני החדש. הדגם החלש: מעבד: Intel Core Solo 1.5GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 60GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: קומבו, צורב CD - קורא DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 599$ בארה"ב הדגם החזק: מעבד: Intel Core Duo 1.66GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 80GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by edeNF,

הוא בשימוש אצלי שנה והוא במצב ממש טוב (אין שריטות או משהו כזה) ויש לי את הקופסא יחד עם כל מה שהוא הגיע איתו. כמה ניתן לדרוש עליו? (אני מעונין לקנות את ה 3GS).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Hitman_47,

יש לי רכב סוזוקי סוויפט 87 ואני רוצה לדעת קצת פרטים מכנים רוצה לעשות שיפוץ קל למנוע איפה אני יכול לימצוא באינטרנט ספר של המנוע . עם מישהו מכיר תודה לכל מי שעוזר ..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי תנועה במעגל של גוף כלשהו: 1. אם נתון לי שהגוף נע במהירות קצובה, להיכן הכוח השקול? 2. אם נתון לי שהגוף אינו נע בתנועה קצובה, להיכן הכוח השקול? שאלה שלא קשורה לתנועה מעגלית: גוף נע בקו מפוטל (לא ישר), להיכן כיוון הכוח השקול? . תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ome,

אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benor,

באיזה לוחות דרושים אתם משתמשים? אתם פונים לחברות כוח אדם? אני אישית משתמש ב- Alljobs ו- Jobmaster ואני רחוק מלהיות מרוצה מהאתרים האלה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אולי כבר פתחו שאלות על הנושא אבל אני לא מצאתי אז מצוער. איך עורכים מודעה ואיך מוחקים מודעה? אני פשוט לא מוצא את האפשריות האלו שם.

13. Started by moshe55501,

חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moses_23,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.html עדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917354,00.html וואו פשוט מטורף מה שילך שם.. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by HellBoY,

באיזה אתר אתם משתמשים להעלאת תמונות? סתם מעניין אותי לדעת..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Karos,

קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Vissor,

אהלן חברה. שאלה לי לחברה שמבינים. אני מגיע מתחום המחשבים,אני טכנאי מחשבים ובעל תעודת הנדסאי אלקטרוניקה. אני מעוניין להיכנס יותר לתחום ה IT ומתכוון לקחת קורס MCITP. כמו שהבנתי ב אוקטובר יוצא Windows server 8 שזה כאמור windows server 2012. השאלה שלי האם כדי לי להתחיל עכשיו MCITP windows server 2008 או לחכות לקורס MCITP שיכלול כבר server 2012. אני לא יודע מתי הקורס הזה יצא. אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן ושלבת ולחכות לקורס הזה אבל מצד שני אני לא רוצה להתחיל משהו שהולך להיות מוחלף בקרוב. מה אתם מציעים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מישהו שמבין/מכיר מישהו שמבין בתחום המזגנים יכול להגיד לי עד כמה גדול הפרש המחירים של המזגנים בין הקיץ לחורף? לדוגמא מזגן 1 כ"ס בזמננו (קיץ) בסביבות 2500 ש"ח כולל התקנה, כמה זה יעלה בחורף?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lanzar,

http://stage.co.il/Stories/616037 תיראו עד הסוף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by navk2,

אני כנראה אקנה מנועה את ה- G5 אבל יש לי מגבלה קטנה, ההורים שלי לא סומכים על החנות מכיוון שזה רק חנות אחת והם לא מכירים אותה ובלה בלה בלה... אז אני צריך עדיות של אנשים שקנו מנועה דרך כרטיס אשראי ... פשוט תירשמו מה קניתם ואיך.(טלפון\אינטרנט) תודה רבה רבה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש הבדלל בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים