כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
טראק חדש שלי איך יצא לי? השתפרתי מאז פעם אחרונה? https://www.youtube.com/watch?v=la2rHSCwCGc&feature=youtu.be
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מישהו כאן יודע האם אני אצטרך לשלם מס, מע"מ או משהו בנוסף למחיר של המוצר הבא? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Axiom-49-Key-Keyboard-Midi-Controller-USB_W0QQitemZ390066219202QQcmdZViewItemQQptZKeyboards_MIDI?hash=item5ad1c228c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוסטר אובן, כיריים, עציץ ואפילו אסלה – החפצים הכי יומיומיים שלנו מתחברים לאינטרנט של הדברים. כל הדברים הכי משונים שכבר עכשיו אפשר להתחבר דרכם לרשת האינטרנט של הדברים (Internet of Things – IoT)בהגדרה, היא רשת של חפצים, או "דברים", בעלי יכולת לתקשר בינם לבין עצמם, וגם איתנו.יש לחפצים יכולות איסוף והחלפת מידע שתוביל, בסופו של דבר, לאוטומציה בתחומים רבים. נכון להיום, ה-IOT עדיין מוגדר כטכנולוגיה חדשה: השוק עדיין לא מוצף במוצרים ולמעשה חלק גדול מהאוכלוסיה כלל לא מודע לטכנולוגיה זו, אף על פי שחלק גדול מהמוצרים ממלא צרכים יומיומיים פשוטים. רוב החפציםמתחברים דרך האינטרנט הביתי לאפליקציה ומופעלים באמצעות סמארטפון או טאבלט, כך שהמכשירים האלה, שממילא מלווים אותנו כל היום, הופכי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שנאמרו לפני חנוכה הדברים הללו: בהינתן והמו"מ יתפוצץ ובמהלך חנוכה הצדדים לא יגיעו לפשרה, בית הדין לעבודה יוציא צווי מניעה לשביתה. אז מה קורה, חמישי חוזרים ללמוד? או שהשביתה בכל זאת יוצאת לפועל ללא כל צווי מניעה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481521,00.html אז חוזרים אני מניח?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסדרתי את החובות בתיכון באמצעות שיקים. עשיתי שלושה תשלומים, כל אחד 922 שקלים. שניים עברו בלי בעיה, השלישי חזר כי לא עבדתי חודשיים והיה מינוס בחשבון. עבר שבוע ובינתיים לא שמעתי כלום מהתיכון. מה הם יכולים לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ולחבר מחלוקת קטנה בקשר לתרגיל הבא: התמונה מצורפת, וההוראה זה למצוא את התאוצה של הגוף בהנחה שהוא עומד על משטח חלק. הוא טוען שסיגמא MA=F ואז- סכום הכוחות בציר הX הוא 5N מכאן שהתאוצה היא 1m/sec^2 אני טוען שהוא לא התחשב בכוח שפועל למעלה, שהוא בעצם גורם לכך שה5N של התאוצה לצד ימין(10N-5N) צריכים למשוך 3KG ולא 5KG, ולמה זה: כי המשקל של הגוף הוא 50N, אתה מושך למעלה 20N, מכאן ש30=50-20, נחלק ב10(אמורים ב9.8 אבל בקירוב), יוצא שהמסה היא 3KG ואז ע"פ הנוסחא של סיגמאMA=F, יוצא שהתאוצה היא- 1.666m/sec^2 אז כן, יכול ליהיות שאני טועה, כי גם בספר הלימוד כתוב 1m/sec^2, אבל אני לא מבין למה אני טועה(אם אני טועה) אשמח שתבהירו את הנושא, אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תראו בעצמכם - זה דיסק שהגיע עם מחשב נייד HP [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי נראה פשוט, אבל נרדמתי בשיעור P: ולשאלה: מכונית שמסתה 800 קילוגרם, נוסעת על כביש חלק ומגבירה את מהירותה מ10 מטרים לשנייה ל30 מטרים לשנייה ב 10 שניות. א) חשבו את הספק תוספת אנרגית התנועה של המכונית ב)האם הספק זה היה זהה אילו נסעה המכונית על הירח, שבו אין אוויר. הסבירו. ג) האם הספק זה היה זהה בכביש מחוספס על פני כדור הארץ? הסבירו. תודה, יש מבחן מחר P:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגע שחיכינו לו הגיע!!!!! איך האלבום החדש? איך הגיטריסט? רשימת הטראקים המלאה, http://redhotchilipeppers.com/2011/06/12/track-listing-for-im-with-you/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה). ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד? טנקס 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמית בכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בחנות KSP רשום: "בעת קנייה ב-KSP ניתן להפקיד פסולת אלקטרונית דומה למחזור בכל אחד מסניפי KSP ברחבי הארץ" האם פסולת אלקטרונית זה רק דברים חשמליים שנטענים / יש בהם סוללה או שזה גם דברים כמו עכבר, אוזניות, מקלדת וכו' דהיינו דברים שלא צורכים חשמל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-