כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה. חשבתי מה אני רוצה להיות כשאני אהייה גדול. מכיוון שאני גיימר בדם אני רוצה ליצור משחקים. האם נראה לכם שזה חלום טיפשי או שזה יכול להצליח? אני כרגע מחפש על 3D Game Maker ואולי זה יוכל לעזור לי. אני לא יודע איך לעשות משחק אבל אני רוצה ליצוק וללמוד. האם ישראלי יכול לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכזה שאפשר לקנות בחנות המוזיקה הקרובה לביתך, להקות שכוחות אל שאי אפשר להשיג בשום מקום זה לא להיט. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהיה גם מחיר סביר. בעליה בתל אביב הם ירדו לי מ300 ל180 אבל לא מצאתי דגם שאהבתי. לייד הבית שלי הם תקועים על 250-300 שבעייני זה מחיר דיי גבוה! אני מחפש תיק נוח עד 200 שקל, באזור המרכז.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לצורך משהו שאני מפיק אני זקוק לכסף לא אמיתי (חוקי, אל תמליצו לי לזייף) שהוא אביזר לסרטים כמו המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MOVIE-TV-PROP-Money-10-000-Bundle-novelty-100-bills-/300418571193?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2579bb9#ht_4235wt_967 איפה אני יכול להשיג דבר כזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך טיפים בקשר למבחן 70-291 כל טיפ יתקבל בשמחה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש מצפן למחזיק מפתחות עם חריטה של כמה מילים - תקציב נמוך ביותר. איפה יש כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תנועה במעגל של גוף כלשהו: 1. אם נתון לי שהגוף נע במהירות קצובה, להיכן הכוח השקול? 2. אם נתון לי שהגוף אינו נע בתנועה קצובה, להיכן הכוח השקול? שאלה שלא קשורה לתנועה מעגלית: גוף נע בקו מפוטל (לא ישר), להיכן כיוון הכוח השקול? . תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן לקצת אופ-טופיק אתמול (בשעה טובה), התקלקל לסבא וסבתא שלי ווידאו (נו הדבר הזה שמכניסים אליו קלטות שחורות בצורת מלבן) משולב עם DVD. בקיצור, הם רוצים אפשרות להקליט. חשבתי על 3 אפשרויות: 1. DVD מקליט 2. HOT MAGIC 3. מחשב עם כ. טלוויזיה 1. עדיין מייצרים כאלה? המחירים אטרקטיביים? 2. לא חושב שיש מה להרחיב בעניין - HOT חרא חברה, חרא שירות, חרא מחיר 3. הבאתי לסבא שלי לפני כמה חודשים מחשב, הוא החזיר לי אותו אחרי שבוע חחח, אבל אני כן רוצה לנסות את זה שוב ולהכין לו HTPC ואולי לשכנע אותו סוף סוף שLCD זה לא סתם מסך שרואים אנשים בצורה מעוותת (מה לעשות שאין ערוצי HD בארצינו הקטנטונת) אז..מה אתם אומרים? אולי יש רעיון שלא חשבתי עליו? עדיף ללכת על משהו פשוט כמו D…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דרוש היום על מנת ללמוד טכנאות מחשבים משמע טכנאות ותחזוקה של מחשבים בחנות מורשית כמו: גיל השכלה שנות לימוד מהלך הקורס אייפה לומדים אותו כמה הוא עולה תעודת Certifieced ובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS הספק: http://www.si…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשיטוט האינסופי באינטרנט בזמן ההפסקות הממושכות, נתקלתי באתר מוזר. 25 החיות המוזרות בעולם (שאני מניח שזה קצת יומרני, אבל זה מצחיק) כלב ראסטה ומשהו לא מזוהה... ועוד איזה ייצור, שמזכיר מישהו שישב יותר מידי על הטלוויזיה בקיצור http://divaboo.info/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.uxcell.com/ כבר כמה ימים אני לא מצליח להיכנס אליו. בהתחלה הוא נתן לי- 502 bad gateway ואז היום הוא נתן לי- 500 Internal Server Error. מה קורה כאן?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סינים עם האנגלית שלהם... : קיבלתי אימייל שאומר: Yes. You will get the phone by Friday as per mention. WTF?!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כיף זה להוריד מFILEFLYER על 1.10MB לשניה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-