כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שראיתי בכולבוטק ברפרוף, לצערנו אנשים נפלו קורבן בקניית מחשב מ"דולי מחשבים", מישהו עוד נפל קורבן? בגלל שראיתי ברפרוף בזמן שהייתי עסוק במחשב, מישהו מוכן לפרט קצת על מה הקומבינה הייתה...כדיי שאנשים נוספים יבינו וילמדו פה לקחים איפה כדאי לקנות מחשב... פשוט חוצפה מה שהם עשו... הוספתי קישור: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805860 מיקרוסופט תובעת ומקבלת פיצוי: http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-122334-00.html?tag=21-40-51
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לומד כרגע בכיתה י"ב, ואני בן 16 ומשהו [ עוד חודש 17 ] ואני היחיד בשכבה [ מתוך 200-300 תלמידים ] שעדיין לא קיבל צו ראשון. :s05: אני מכיר כמה ילדים מהכיתה שלי, וגם מהשכבה, שהם קטנים ממני והם כבר קיבלו. יש לי לי חבר שאני מכיר [ מב"ס אחר ] שהוא כבר עבר 17 ממזמן, אבל גם עדין לא קיבל. שהתקשר לברר למה, הם אמרו לו משהו על "תקן 120" וטענו שהם לא יודעים על מה מדובר ושהוא כבר יקבל. בכל אופן, אין לי כוח להתקשר ללשכת גיוס. |: מישהו יודע מה זה תקן 120 ? ואיזה סיבה יכולה להיות לאיחור האופנתי הזה של הצו . . .[ אם הוא בכלל יגיע ] ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמית בכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים. נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזה 10 מכשירים של רשת פלאפון עכשיו אני טס לאוקראינה עוד מס' ימים לכמה שנים לגור שם עכשיו מה אני יכול לעשות עם הפלאפונים שלי הם עובדים ברשת CDMA וממה שהבנתי באוקראינה זה GSM אז מה אפשר לעשות אפשר לשנות משהו במכשיר??
-
אהלן, אני מחפש שירים בסגנון של ה-INTRO בשיר הבא: http://il.youtube.com/watch?v=0lz46reDb2c&fmt=18 (0:00-1:41) אני יודע שהשיר עצמו הוא BM ולא חסר לי שירים בסגנון, פשוט דווקא ה-INTRO בשיר הזה הוא שהטריף אותי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני מתחיל להירשם לפגישה בשביל לקבל ויזה לארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i wanted to order 8000 nis computer from menahem the owner of the store i ask him if the q6600 1520 nis is stepping g0 he said that someone from intel he know told him that they arent in the market yet in israel and all the ones that says he bought an g0 is laying. i wanted to order from him 1066 ocz 2 gb reaper edition with the heatpipe heatsink he said that the importer of ocz send him the stock only once a cople of weeks so hw wanted to sell me overpriced corsair xms 2 and said that this is the best memory for oc and it isn't true at all most of the things waren't at stock i canceled the order and bought somthing better in other familiar store so be carful!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו, אני לא באתי לכאן כדי להיות נוב חדש כאן.. אלה שאחד המשתמשים הפעילים כאן.. חושש.. חושש ממה? שתתגלה זהותו ואז, כברור כולם ירדו עליו.. והמשתמש הזה אוהב אנימת קודומו אם אני יגלה מי זה.. תרדו עליו? ואני רוצה לשמוע את האמת..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב כבר הרבה זמן לשפץ את החדר שלי , ואחד הדברים שמפריעים לי זה בכך שהמיטה צמודה לקיר הקר. עכשיו זה יכול להיות ממש מגניב לצפות איזה 60 ס"מ מהקיר מסוף המיטה במין "כריות" כאלה של עור או מה שזה לא יהיה. הבעיה שממש אין לי מושג איפה אפשר למצוא דברים כאלה... אני מתכוון לדבר כמו זה: שיש מאחור המיטה , רק לצפות בזה איזה מטר מהקיר. יש לכם איזה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת הרשימה שלהם: [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td] BOLIVARBUNDLE SELECTIONCOHIBADAVIDOFF CIGARSH.UPMANNHOYO DE MONTERREYJOSE LA PIEDRAJUAN LOPEZMONTECRISTOPARTAGASPRIVATE STOCK MED.FILTERPUNCHQUINTEROROMEO Y JULIETATHE GRIFFIN'STRINIDADZINO PLATINUM[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תודה. http://www.dutyfree.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8?d=0&BrandID=
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך LCD אני מתכוון שיהיה צמוד למסך כמו מסך רגיל תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי כתבה מעניינת כאן http://www.tcon.co.il/extra/PR-160803-he.htm רעיון נשמה גדול, אבל שאלה היא איך היישום ו"כמה זה עולה לנו"... מה דעתכם, האם יש עתיד לדבר הזה? האם יש משהו דומה או שזו מערכת חדשנית???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אולי אתם זוכרים שלפני כמה חודשים ג'יגהבייט ערכו תחרות בה צריכים לשחק במשחק איסוף אייקונים [המייצגים את הטכנולוגיות החדשות בלוחות האם החדשים שלהם]. מי שהשיג את הזמן הקצר ביותר דורג גבוה יותר ברשימת המשתתפים ובסוף התחרות נבחרו 100 [או יותר, לא זוכר במדוייק] המדורגים הראשונים אשר השתתפו בהגרלה ובה פרסי חומרה יקרי ערך. הגיע הזמן להגרלה חדשה, והפעם עם משחק Pinball בו עליכם מן הסתם להשיג כמה שיותר נקודות כשברשותכם 3 כדורים. כמובן, שגם הפעם יש פרסים מעולים ויקרי ערך. אז קדימה, רוצו לשחק ואם יצאה לכם תוצאה גבוהה במיוחד אתם מוזמנים לדווח כאן ולהעביר חוויות על המשחק. למשחק לחץ כאן בהצלחה, ובתקווה שנצליח להכניס עוד יותר ישראלים שיזכו בפרסים מאשר בפעם שעברה. נ.ב. אתם …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון הטלפון שהיה מחובר לשקע של בזק שיש לי בחדר (שאולתר ע"י חשמלאי) הפסיק לעבוד. עד כמה שאני רואה החשמלאי שיפצר חוטים משלוחה בחדר אחר לחדר שלי. פתחתי את השלוחה שלי והשלוחה שממנה שורשרו החוטים והכל נראה מחובר. בנוסף - כאשר אני מחבר פקס הפקס מזהה שיחות נכנסות אבל לא מצליח לקבל או לשלוח פקסים. יש למישהו רעיונות מה גורם לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-