כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
האם אתם מתכוונים לדבר היום בטלפון סלולרי או להצטרף למחאה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש יצרן של חמגשיות כאלה, כמו בארוחות חמות, מכירים? מפלסטיק ומאלומיניום, האלומיניום גג 35 אגורות ליחידה הפלסטיק גג 1.10 ש"ח ליחידה תודה רבה רבה רבה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל מידע לגבי תוכנית תלפיות... מידע שמעבר למה שכתוב באתר (מומלץ מישהו שבפרוייקט או שכבר סיים). מידע לגבי: 1) מה בדיוק עושים. 2) יציאות בכל שלב של המסלול. 3) מיקום האימונים והלימודים. 4) כסף ומשכורות. 5) הסברים כללים לגבי המסלול. 6) היחס של הצבא למשתתפים בפרוייקט. 7) האם עדיף תלפיות או עתידים? וכו'... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר למחוק? פרסמתי את אלה בנושא אחד עם עוד מלא רקעים אחרים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב. הייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצה לגביי חנות שנותנת מחירים טובים וחשוב יותר שירות טוב. חנויות באזור ת"א חולון בת ים ראשל"צ.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי עושה עבודה על זה, חפשתי בגוגל שעה ולא מצאתי כלום, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, זאת חנות מחשבים בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. יש לה דברים מאוד, מאוד יפים וגם מאוד זולים. כדי לחסוך בעלויות המשלוח (10-15$) אני רוצה לעשות הזמנה משותפת עם מישהו מכאן, אני אזמין בסכום של 15$ ומי שמזמין איתי גם יקנה בסכום של 15$ ואת עלות המשלוח נחלק בינינו. (חשוב שלא נעבור את ה-50$ במחיר הסופי). http://www.jab-tech.com/customer/home.php תיכנסו לאתר ותסתכלו שם על הדברים היפים וזולים, שבארץ הם עולים פי שתיים ואפילו פי שלוש. אני כבר עשיתי בירורים ושוחחתי עם מנהל החנות, והם בטוח ב-100% עושים משלוחים לארץ, וגם כן אנשים מהפורום הזה כבר הזמינו מהם מוצרים ולא הייתה להם איתם בעייה. דוגמה לעד כמה שהם זולים: מאוורר לדים 120MM עולה רק 31 ש"ח!!!!! כאן בארץ הוא עולה 70 ש"ח. אז …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה הדרך הכי זולה וחוקית לראות את אליפות אירופה בכדורגל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו עובר על התגובות שממתינות לאישור או שזאת פשוט הדרך שלכם לומר שהמשתמש קיבל באן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מאוד מנוסה בתשלומים ברשת (עד היום גייסתי חברים לביצוע השלב הזה), ורציתי לשאול כמה שאלות: קודם כל, פייפאל חייב להיות צמוד לחשבון בנק כלשהו, או שהוא יכול ללכת גם עם כרטיס אשראי? שמעתי על זה:http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/163?OpenDocument האם זה מאפשר לי קנייה באיביי? שימוש בפייפאל? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר (יכול לעזור לעוד הרבה אנשים). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//986253 תגידו תאמת.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-