עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pnirperetzp,

מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by edeNF,

הוא בשימוש אצלי שנה והוא במצב ממש טוב (אין שריטות או משהו כזה) ויש לי את הקופסא יחד עם כל מה שהוא הגיע איתו. כמה ניתן לדרוש עליו? (אני מעונין לקנות את ה 3GS).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נגיד אתם רואים סדרה Lost וכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים? סתם שאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elvisalive,

הייתה לי תאונת עבודה יום שישי האחרון חתכתי עם מסור חשמלי את היד באיזור האגודל וכמעט איבדתי את האגודל היה לי ניתוח ושמו לי גבס ל3 שבועות וכנראה הגיוס שלי ידחה בעקבות זה זה היה היום השלישי שלי בעבודה הייתי מאושפז 48 שעות איך אני יודע למה אני זכאי ולמי לפנות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eranbm,

שלום שלום אני מחפש עבודה ומי שיכול להציע לי משהו בכיף.. יש לי ניסיון עמוק במחשבים וידע טכני גבוה מחפש עבודה בתחום החומרה או בתחום מערכות הקולנוע (פריק רציני בתחום) מי שמעוניין ליצור קשר המייל: eran26bm@gmail.com ואני אשלח ק"ח תודה חבר'ה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bebush,

אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.mosnews.com/news/2005/03/22/miraclesurgery.shtml עכשיו אני יודע למה אלוהים ברא אותנו עם שני ידיים. קרדיט: http://dontsmile.info/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקבל מידע לגבי תוכנית תלפיות... מידע שמעבר למה שכתוב באתר (מומלץ מישהו שבפרוייקט או שכבר סיים). מידע לגבי: 1) מה בדיוק עושים. 2) יציאות בכל שלב של המסלול. 3) מיקום האימונים והלימודים. 4) כסף ומשכורות. 5) הסברים כללים לגבי המסלול. 6) היחס של הצבא למשתתפים בפרוייקט. 7) האם עדיף תלפיות או עתידים? וכו'... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

למישהו יש תאריך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב, אני אולי הולך לקנות מהמשתמש ANATOLI שתי חתיכות פרספקס כל אחת בגודל של: גובה 15 ס"מ רוחב 21 ס"מ עכשיו, אני טוען שגודל שתי החתיכות ביחד (כשמצמידים אותם ביחד) הוא: 30CMX42CM הוא טוען משהו אחר. אני צודק פה או לא? ד"א: נודע לי שהוא נכשל במתמטיקה ;D ;D ;D

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני משיג גינסים של אמינים. רצוי שיהיה תמונות של האלבומים שלו! [הזה של אנקור של האקדח הוא יורה ויוצר כזה BANG,וגם אמינם SHOW,וקודמיו,אני מתכוון בגודל טוב של מטר על חצי או מטר על מטר וכדומה...] אא אני גר ליד אשדוד,אז כול מקום שהוא אשדוד,רחובות,וכדומה יהיה לי מאוד נוח! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Rammler1983,

היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Chevy,

תראו מה קלטתי אתמול בלילה,נכנסתי למתחם כדי לצלם מקרוב (חבל שהמצלמה לא הייתה איתי). :lol:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני עולה מ יא' ל יב' ואני בתכנונים של הרשמה לפסיכו', זה התחיל מעתודה והמשיך בזה שהבנתי שזה תופס 7 שנים, מה שאומר שאני לא אצטרך להתעכב עד התואר שאני כבר אהיה משוחרר. גם אחרי שהבנתי שהסיכויים שלי להיתקבל לזה קטנו מאוד כי אני 4 יח"ל מתמ' לא וויתרתי. עכשיו אני ממש בימי הירשמות האחרונים ככה שלא נשאר לי הרבה להתלבט, באמת שעד לפני כמה ימים הייתי סגור על עצמי שאני חורש לפסיכו' ומנסה אשכרה לעשות תואר לפני הצבא, מה שקרה זה שכל מי ששמע ישר שאל "ועל איזה תואר חשבת ?" אז פתאום כל הדבר ניהיה פתאום ענק והבנתי שזהו, בוחרים עכשיו תואר, תמיד היה ניראה שהכי הולך לי בפיזיקה אבל הבנתי שאני לא מספיק אוהב את זה כדי להמשיך עם זה הלאה, עובדה יש לי מחרתיים מבחן מסכם ואני פה במקום ללמוד... אז התחל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mostwanted,

בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by napoleon45,

היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM

23. האם הן משלמות פר לקוח? או תעריף חודשי קבוע? מה המחיר של סדרה ? ערוץ ?

24. Started by THE_COMMANDER,

למה אני לא רואה את הכתב ברור http://schools.snunit.k12.il/telhai/bermuda/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by R0ck,

http://halflife2.homelan.com/forums/showthread.php?s=&threadid=11071 מצד אחד, זה היה כ"כ צפוי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.