עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by NightWing,

תפעילו את בבילון על המילה הזו - haoy תראו כבר לבד על מה אני מדבר...

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by HeDesXs,

אם זכיתי במשהו והם לא עושים משלוחים לישראל אז אני לא יכול לקבל את זה? או שיש דרך לייבא את זה?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by אבא,

לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  6. שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by kurt80,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by Fistuk1,

תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  9. עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. לאחרונה שמתי לב שפתאום צצים משתמשים שפותחים ת'רד X הדיון הרשמי ואז פשוט נעלמים והדיון לפעמים יוצא מהנושא והסדר שלו. לפי דעתי מי שפותח ת'רד דיון רשמי צריך לעקוב אחריו ולהיות המנהל בפועל של הת'רד הזה ולא אחרי פתיחת הת'רד הוא נעלם כלא בא (העיקר הוא פתח ראשון). שני אנשים שכרגע עושים עבודה מצויינת ולוקחים את העבודה ברצינות ששמתי לב שפותחים ת'רד ומנהלים אותו ברצינות הם SIMONSIX ו-TERJEN. *אני חושב שלא כל אחד יוכל לפתוח כזה ת'רד, הבן אדם צריך להיות אחראי ורציני. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by arkady,

היי בשיטוטי ביד שנייה ניתקלתי באתר ההזוי משהו הזה http://free1.co.il/ האתר עצמו נראה כתרמית מטורפת ודבר שאי אפשר לסמוך עליו [למרבה הפלא!], אבל, הלינק אליו יצא מYad2, דבר שנראה לי קצת מוזר שאתה כזה יפרסם משהו שהוא רמאות גמורה.. אז.. wtf? ^^'''

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by kill_b7,

אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Logix,

קניתי דרך חבר מסך של אפל 23" על סמך המון דיבורים של אנשים שאין מכס על מסכים... החבר נחת בארץ עם המסך ובמכס אמרו לו שהוא צריך לשלם עליו איזה 1,100 שקל מכס ובנוסף קנס של 1,100 שקל על זה שהוא לא הצהיר עליו. יכול להיות שיש מכס על מוצרי מחשב ועל הפריט הספציפי הזה? אני לא מתכוון לשלם עכשיו יותר מ2,000 שקל מכס, מה אני יכול לעשות איתם?? תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473961,00.html ואני אומר WhatThaFuck

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by X-BLADE,

הסבר מדוע אין סדרה חשבונית כזאת:[מימין לשמאל]: 1,..........,3,.......,שורש מ20,

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by GbeTech,

אני עכשיו ב 5 ולא מתאים לי... מה ההבדל בין 4 ל 5? כמות החומר, קצב ההתקדמות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Master Boo,

http://www.thinkgeek.com רציתי להזמין משהו בעזרת MasterCard, אבל כשהגעתי לשלב האחרון של לאשר את ההזמנה קיבלתי שגיאה. שלחתי להם מייל, אבל לא נראה כאילו הם מתכוונים לטפל בזה. חשוב לציין שכל הפרטים שהזנתי שם נכונים, נבדקו שוב ושוב, ואותו כרטיס שימש להזמנות מחו"ל באתרים אחרים. השגיאה שאני מקבל: An error occurred trying to submit your information to our credit card processor. Please double check that your billing address and phone number are correct. NOTE: Every time you click Place Order, your bank places a hold on the funds in your account. Please call us at 888-433-5788 to place your order by phone if you continue to have problems placing your order. למישהו יצא להזמין מ…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by itay127,

אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by EVGA-yuvalll22,

חזק ביותר וביותר <<<< http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA&mode=related&search >>>>> . . . . . . .תצפו ותבינו על מה אני מדבר

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by RGod,

מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  22. אומרים לי ש-4 משפחות יצאו למנגל, והכינו 9 סטייקים זהים, ו-12 שיפודים זהים. המשפחות אינו נחשבות זהות. כמו כן, סטייק כמובן אינו זהה לשיפוד. א) בכמה דרכים ניתן לחלק את 12 השיפודים בין המשפחות ? יש לחלק את כולם וייתכן שמשפחה לא תרצה בכלל שיפודים. ב) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות ? חובה לחלק את כל האוכל וייתכן שמשפחה לא תרצה אוכל בכלל. ג) בכמה דרכים ניתן לחלק רק את 12 השיפודים בין המשפחות, אם משפחת כהן חייבת לקבל לפחות 3 שיפודים, וכל משפחה אחרת חייבת לקבל שיפוד אחד לפחות ? ד) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות, אם כל משפחה חייבת לקבל לפחות שיפוד אחד ולפחות סטייק אחד ? את סעיף ד' אני חושב שאני יודע כי זה אותו עיקרון כמו "הסבתא והסוכריות" אבל א…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי. רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא. את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין. את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם. אז כמו שציינתי בכותרת, יש שיר באתר של DJ Yahel, שמתנגן באמצעות נגן הפלאש(שנמצא בתחתית האתר) פשוט תלחצו על play ותפעילו את השיר. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא מקום באתר שמציין את השם של השיר. תודה רבה מראש על העזרה. נ.ב - טוב לחזור לראות את הפורומים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.