עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Grey Matter,

לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by CyberBot,

בעיקר קומדיות אבל כאלו שמפילות לרצפה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

הבנתי מכמה מקומות שהדואר מוסיפים עכשיו מכס נוסף + כל מיני עלויות מטומטמות על חבילות מחו"ל. זה תקף גם על חבילות קטנות מתחת ל50 דולר? על מה ולמה בדיוק מוסיפים? מה בנוגע למשלוח EMS? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by FatherBoard,

היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by OR007,

כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  7. השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?

8. אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. מישהו יודע איזה חוקים בדיוק הפרו האתרים. אני מדבר על חוקי הארץ ואיפה אני יכול ליראות את חוקי ישראל?

• 60 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. אני צריך מעבדה למחשבים באיזור חיפה מישהו מכיר יודע מעבדה אמינה?

11. 1.לפי הסקר 2.אם אפשר לפרט היה לי משעמם ויש לי ראש כחול ושתיתי ושתיתי אתמול יותר מדיי עד עכשיו יש את העשפעה של הוודקה אז הקמתי תסקר אצלי בגיל 8 מילדה בת 12 שהתאבה בי אז ירדה לי הרבה פעמים עד היום אפילו והיא נראת כמאט כמו האשה מNEED FOR SPEED מתחת לאדמה 2 ובגיל 14 זה הילדה השניה והיא הייתה בגיל שלי

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by ImaShcha,

שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים: -האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים? -שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון? -האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב? -ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by PelegK,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי, כבן 3 שנים בערך. ואני לא יודע בדיוק כמה לדרוש עבורו. חשבתי אולי תוכלו לתת לי כיוון. הוספתי את המפרט שלו בתור תמונה. אם יש שאלות וכאלה, אשמח לענות כדי לקבל דיוק במחיר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

;D "שנת הערנב דיפלומטים, שונאי אי הסכמות וכמעט לא תשמעו אותם מקללים; ילידי שנת הערנב, אוהבי החיים הטובים. ילידי שנת הערנב מאופיינים באדיבות והערצת הדברים הטובים בחיים. הם בעלי עין חדה לאסטטיקה, יופי ומעריצים אומנות אסטטית בכל מובניה. הם נראים "מעופפים" אך הם בעלי זכרון מצויין, גם לפרטים קטנים." http://astrology.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=51&id=173840&news=&page=2

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by Guyn,

תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by House M.D.,

היי. באתר רשות המסים כתוב כך: 9. שחרור חבילה לחייל בשירות-חובה חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎$30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. כדי לשחרר בפטור כאמור, על החייל (או נציג מטעמו) לפנות ליח' מכס-דואר חבילות, ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר. אך מה קורה אם החבילה שוחררה מהמכס על ידי הדואר ותגיע לסניף הדואר שלי (כמו שאמור לקרות לחבילה שנשלחת בדואר רגיל)? האם הם אמורים לתת לי את ההנחה הזו גם? ואם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני יודע שזה לא קשור לכלום אבל פשוט הייתי חייב... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056552,00.html מי שהצליח לראות את זה ולא להתפוצץ מצחוק, חזק ממני. אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון בתור אחד שלא צופה בסדרה הזו, או בטלנובלות באופן כללי, או כמעט בכלל בטלויזיה - לא הבנתי אם הקטע הזה היה רציני או סוג של קומדיה? בכל מקרה - אין כשרון.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  19. היה קקקקלללללל!!!!!

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by WHITE_ZOMBIE4,

http://www.anonymous.org.il/nut-vet.htm *אזהרה התמונות קשות לצפייה.. http://www.anonymous.org.il/tmoonot%20bak1.htm "תהנו"

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by עמיר,

מה עבר עליה ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קצת לא קשור אבל בטוח יש פה חלק שכבר עברו את זה , מסיימים י"ב ורוצים חוויה אחרונה עם כל החבר'ה לפני שכל אחד ממשיך עם החיים שלו בצבא וכו ... בגלל מועדי ב' ותאריכי הגיוס אין אפשרות לדילים כי אני מוגבל לתאריכים 13-20 ליולי ... אין לי יותר מדי מושג במלונות ,אבל מה שכן אני יודע שעל המלון\אכסנייה החבר'ה רוצים לשלם כמה שפחות , 500-650 לכל אחד ( אנחנו שישה אנשים ) . אז ככה , אם תוכלו לתת לי שמות של אכסניות\מלונות ( עדיף כאלו שהייתם בהם ) טובים ושיתאימו לבני נוער ( כלומר קרובים לחוף ..מקומות בילו וכו ), אני וחבריי מאוד נודה לכם .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by PeaceWarrior,

90% מהשירים הם שירים שמחים וטובים האחרים פחות שמחים אבל גם מאוד טובים. אשמח לתגובות 1. ('השרוף (חיים צ'ינוביץ - הבל החן שקר היופי (3:14) 2. OFER NISIM - 14-Summer night city (7:26) 3. מאיה רוטמן - גשם כבד עומד ליפול (3:38) 4. שלום חנוך - אזניים לטלפון (3:47) 5. AssaFrishman & The Pioneers - UNasrallah - Hasan Ya Metuntan (3:00) 6. אסף פרישמן והחלוצים - שיר השנה (3:24) 7. אתניקס - תותים (remix) (4:19) 8. משינה - אחכה לך בשדות (3:53) 9. משינה - המשפט (2:32) 10. יציאת חרום - אלימות (4:53) 11. Bon Jovi - Say It Isn't So (3:33) 12. כלא 6 - דרך המלך (3:40) 13. שבק ס - נופל וקם (3:56) 14. שלום חנוך - הולך נגד הרוח (4:41) 15. שמעון בוסקילה - מחפש חבר קרוב (4:35) 16. הדג נחש -…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים