עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fkl0ster,

i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside. the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap. at this point i flipped out and jumped out of my seat. i bru…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום. הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני) הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים.. לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, ראיתי שבסרט Contact מ- 1997 נעשה שימוש באפקט מיוחד ורציתי לדעת איך. הסצינה שעליה אני מדבר היא הסצינה שבה הילדה (לא ממש זוכר את שמה) רואה כוכבים נופלים וקוראת לאבא שלה,הוא לא עונה והיא שומעת רעש של משהו נשבר והולכת לבדוק. היא רצה אל אבא שלה ורואה שהוא על הרצפה ואומרת שהולכת להביא לו תרופה ורואים אותה רצה במדרגות אך דבר ששמתי לב אליו הוא שהמדרגות בצד השני (כלומר הפוך מהמדרגות שבהם ירדה כדי לראות מה קרה לאבא שלה). רואים שהיא עולה על המדרגות ורצה , וכאשר מגיעה לקומה רואים אותה רצה ב-Slow Motion (חשוב מאוד-מהרגע שהיא עולה במדרגות יש צילום רציף ללא קאט) ולפתע רואים בצילום מיוחד דרך המראה של ארון התרופות! כאילו שכל הצילום של הריצה שלה מהמדרגות לארון מצולם דרך המראה א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מצאתי חנות אם הרבה מוצרים טובים ששלוחים ל ישראל. http://www.xoxide.com/ ואני רוצה להזמין מהם פלטייר שעולה 41$ , אבל המשלוח יעלה לי 30$ שזה כבר ממש לא משתלם . מה אתם חושבים על העניין? כי בארף לא ניתן להשיג פלטייר. :

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gohan,

יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yortem,

על אילו תוספים או הרחבות הייתם ממליצים לכרום? או באילו אתם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IG,

יצא לי לראות בזמן האחרון כמה פרקים של הסידרה (שוב...), ובכול פרק מחדש ה"יועצת" הצליחה לעלות לי על העצבים עם ה"אתה רוצה לדבר על זה" כל משפט שני והגישה הפלצנית והמתנשאת שלה זה רק אני או שיש לה אתר רישמי שמחכה לגירסת העריכה הממוחשבת של הסידרה, שבה ימחקו אותה או יהרגו את הדמות אי שם בתחילת העונה הראשונה? (כמו האתר של ג'אג'א בנקס )

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תראו יש באתר היפ תחרות..זה הסרטון שהעלתי לתחורת כמובן אתם מוזמנים לצפות בו.. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=33690&tmpl=10&Page=1&cid=161 עכשיו..הייתי מקום ראשון אבל איפסו לי את הנקודות וכביכול איפסו גם לאחרים תנקודות אבל נראה לי שהייתה פה איזה פאשלה מצד האתר..אבל בכל אופן..אני מת להגיע חזרה למקום הראשון..ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם... אני ממש אודה מקרב ליבי לכל בנאדם שירשם לאתר(ההרשמה חינם ולוקחת משהו כמו 10 שניות) וידרג את הסרטון שלי עם 5 כוכבים,ואם אפשר אפילו להגיב ולהעביר לחברים שלכם.. ..זה ממש חשוב לי..! בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואני מוכן לתת נשיקה לכל מי שידרג אותי חח תודה רבה חברים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mc_elad,

נכון במשחקים מבקשים ממכם לתת כינוי לחייל הראשי(קפטן או משו)..או כינוי לדמות שאיתם אתם משחקים.... אז מה הם הכינוים האהובים אלכם ביותר???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Volter,

מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GuillotineX,

http://www.bbspot.com/News/2005/12/cooling_your_kids.html

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yogev_23,

לא עולה לי בכלל גם לא hotmail.co.il וכו'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HingedEmu2,

לא היה לי ברור לאן זה שייך, אז ננסה פה אני מתנסה קצת עם וורדפרס כדי להבין מי נגד מה... והקמתי אתר נסיוני - http://xlfuntube.com/ -לא ברור לי איך אני יכול לשלב פלאגינים משלי באתר כשהמערכת שלהם כל כך סגורה. -האם יש דרך להטמיע פלאגינים בלי להוריד את כל האתר ולהעלות מחדש לשרת אחר? -חוץ מזה, האם יש דרך לגשת ישירות לhtml ולcss המובנה כדי לשנות שם דברים ספציפיים? -בנוסף אשמח לדעת האם יש דרך לשלוט בהתאמה למובייל, כי כרגע זה נוראי. ואם זה לא שייך לפה, מתנצל מראש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם, אני מחפש המלצה על מקום להדפסת פוסטר + מסגור והדפסה על קנבס בחיפה עם מחירים סבירים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AVL,

טוב שאלה קצת דבילית אבל כל מי שאני מכיר יודע על מה אני מדבר אבל לא יודע איך קוראים לזה , אתם מכירים את הצעצוע המשרדי הזה עם הכדורים שזה כמו מטוטלת שכדור אחת מכה בכדור השני ואז נוצרת תגובת שרשרת שכולם זזים ביחד? משהו כזה: ____________ | | | | | | | o o o o | איך קוראים לזה? אני צריך תמונה של אחד כזה לפרוייקט ואין לי אחד בהישג יד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מישהו מכיר שיר שהפזמון שלו הולך בערך ככה wake up wake up wake up oh oh ohh שמעתי אותו באיזה חנות ונדלקתי עליו, הסגנון נשמע די ישן - וגם חבר שלי אמר לי שהוא די ישן. מספיק אם אתם זוכרים את שם הלהקה, או רק את שם השיר. בתודה מראש שמעון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by T-Flash,

מזל טוב!! היום יום ההולדת ה 20 של הווירוס הראישון בעולם! כתבה בוואלה : http://computers.walla.co.il/?w=/4/846632 :itschy: למה למה למה?? ?? ?? ?? שימותו!!! תקפו אותי פעם! וזה מזה מגעיל :'( (תגיבו, ספרו "חוויות" וכו'...)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alexbmw,

מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שמו לי פלטת הרחבה ללסת העליונה, ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה- אבל היא ממש מציקה לי, ולא בגלל הלחץ בשיניים אלא כי אני לא יכול לסגור את הפה כמו שצריך ולאכול פיתה למשל זה כמעט בלתי אפשרי ומלווה בכאבים. לפי דעתי ההרכבה שלו על הפנים (כי לפני כן היו אמורות להיות לי 4 גומיות להרחיב את השיניים, ולפי מה שהבנתי 2 מהם "נפלו" [לפי מה שאני זוכר היא בכלל לא שמה לי את ה2 האחרות]). אז ככה זה אמור להיות האי נוחות הזאת? היא אמורה לעבור? מחר אני הולך אליהם בכל מקרה בתקווה שאפשר לתקן את זה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן, יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?! אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by intel suck,

התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים