עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by L1ron,

איזה כיף זה להוריד מFILEFLYER על 1.10MB לשניה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yair_h,

אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bykeking,

לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jackass,

אני מזמין השבוע מחשב מ PCH ואני לא יודע אם לקחת הרכבה (163 שקלס) ... בעקרון אני יודע להרכיב אבל אני מפחד... מה אתם אומרים זה מסוכן? גם אני מפחד מחשמל סטטי ובגלל שאני לוקח EPOX 8RDA+ שמעתי שישי קצת בעות איתו בהרכבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by moses_23,

http://www.ggg-gmail.com/ :lol:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

החברה ב3DGAMEMAN.COM ערכו מפגש פורום לכבוד ביקורת הווידאו ה400 באתר, וכמובן שערכו על המפגש ביקורת ווידאו. בכל מקרה, ככה עושים מפגש פורום: http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/400th_video_review/video_review_03.html תודו שלא הייתם מתנגדים לאיזה HSF סתם ככה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

משהו יודע כמה עולה שעה שהמחשב דלוק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gaf,

שלום! שאלה קצת טיפשית.. מכירים את זה שמצרפים קובץ בשביל לשלוח למישהו (השאלה מופנית למי שיש GMAIL), ולפעמים הוא סתם מראה את הקובץ שרוצים לטעון, ולפעמים הוא ממש מראה את תהליך הטעינה. איך עושים שהוא יראה את תהליך הטעינה?..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by aldema,

מישהו יכול לתת לי הזמנה לG-MAIL... בבקשה... ד"א איך אני יכול לעשות לדוגמא הזמנה למישהו אחר ..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מצאתי את הת'רד של דריה, אבל הלינק שם לא בסדר. עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ariebel,

אהלן חברה, צריך עזרה דחוף עד יום שישי בערב. אני צריך לדעת איך אני מגיע לטבריה דרך כביש 4. אני יוצא לכביש 4 דרך אור עקיבא, פונה לעפולה ואז לאן אני נוסע?

16. Started by waizman,

אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ktbnus,

פרסומת מקורית של VW

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tal_be,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם החנות SKYPC נותנים הנחות בדילים... או שהם הולכים רק לפי האתר שלהם והמחיר שמופיע זה המחיר או שהם מורידים מחירים??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה פשוט מדהים כמה שאנשים נואשים!! http://img155.echo.cx/my.php?image=p51300197np.jpg ומאחורי הצד הזה של הדף יש עוד צד שמלא בתיאורים על האישיות של הבן-אדם ועוד חרא. O_0

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by slrr,

מתי ניראה מעבדים בפחות מ-20 ננומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SoHoN BuChO,

שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים. עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר. והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך. אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RTTW,

צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הקיץ הקרוב יהיה עמוס בסרטים אשר יתחרו על הכיס שלכם, עם קאמבק לג'ייסון בורן, המשך לסרט המצליח ביותר של שנת 1996 ורימייק ללהיט משנות השישים אחרי Warcraft ו-Doctor Strange בשבוע שעבר, ההילוך הגבוה שאליו נכנסה הוליווד לרגל בואו של האביב והקיץ שבפתח ממשיך לתת את אותותיו עם שלושה טריילרים חדשים לסרטי פעולה שאפתניים אשר חולמים להפוך לסיפור ההצלחה הגדול של שנת 2016. אתם מוזמנים לצפות ולתת את דעתכם עליהם כן. ראשון בתור הוא ההמשך לטרילוגיה הנהדרת אשר הפכה את מאט דיימון לכוכב אקשן בולט. דיימון חוזר לנעליו של סוכן העל ג'ייסון בורן, יחד עם הבמאי פול גרינגראס שביים את שני סרטי ההמשחק המוצלחים ב-2004 וב-2007 למקור של 2002. הפרק החדש נקרא פשוט Jason Bourne, ומתעלם ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.