עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אני צריך שתקראו את העצומה ותחתמו עלייה ! אחי הגדול נמצא במעון זה ! אני מאוד מודה לכם ! http://www.atzuma.co.il/petition/hilaohayon/1/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Los,

לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TGA,

שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by raiman1,

כשאני מנסה להעלות לפורום תמונה זה אומר לי שהקובץ גדול מידי. איך אפשר להקטין אותו??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by american,

1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.

9. Started by shloosh,

עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by WarNet,

שלום, איזה מהמקררים המוצעים במבצע,שווה בדיקה: http://energy.gov.il/NewRefrigerators/Pages/default.html http://energy.gov.il/ReplaceRefrigerators/Pages/default.html תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

משהו יודע כמה עולה שעה שהמחשב דלוק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BetZeFer,

אהלן וסהלן מ ניסיון שלי כל מכשירי מוטורולה הזולים שאורנג' מוכרת כמו V3איכס E1000 E770 C330כולם מכשירים גרועים ביותר ואין ספק שמטרתם למכור כמה שיותר מכשירים גרועים לאנשים תמימים! אל תקנו אלא אם בא לכם להיות כל הזמן במחלקת תיקונים של אורנג'. :pissed: לקוח עצבני

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

http://www.techpowerup.com/reviews/CeBIT_2007/Girls

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 22.000 קילומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AloN(-)KiLLeR,

איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, לחבר שלי קרה מצב שהוטמייל עם סיומת CO.IL כבר לא ניתן להכנס אליו, כיוון שעברו כולם ל HOTMAIL.COM. הקטע הוא שחבר שלי לא שינה את האימייל שלו או חידש אותו לסיומת COM החדשה של הוטמייל, כרגע הסיסמא ל CS:S נעולה בתוך ההוטמייל הישן ולא ניתן לפתוח אותו....או שאני טועה ויש אפשרות לשחזר את האימייל בשביל להוציא משם את הססמא? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by aviad91,

ניסיתי לחשוב על עבודה מהנה לחיים שלא דורשת כישרון.לא הצלחתי למצוא אז אני שואל אתכם: לאלו שכבר עובדים,יש פה מישהו שנהנה לעבוד במה שהוא עוסק למחייתו? ולמי שעדיין לא עובד, במה הייתם רוצים לעסוק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי תנועה במעגל של גוף כלשהו: 1. אם נתון לי שהגוף נע במהירות קצובה, להיכן הכוח השקול? 2. אם נתון לי שהגוף אינו נע בתנועה קצובה, להיכן הכוח השקול? שאלה שלא קשורה לתנועה מעגלית: גוף נע בקו מפוטל (לא ישר), להיכן כיוון הכוח השקול? . תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מחפש המלצה לאתר אינטרנט שמעדכן שמות של שירים שיצאו לאחרונה לשוק(פופ,טראנס,האוס)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איפו אני יכול למצוא בארץ חנות שמוכרת פסלוני דרקון ( + חרבות)? הינה לינקים לדוגמא: http://cgi.ebay.com/TWO-DRAGONS-FIGHTING-ON-TREE-FIGURINE-STATUE-DETAIL_W0QQitemZ170369467889QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27aacfc5f1&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/ARMORED-DRAGON-ON-SWORD-FIGURINE-STATUE-MYTH-FANTASY_W0QQitemZ320408255580QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a99d1fc5c&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/DRAGON-KEEPER-HOLDER-STATUE-FIGURINE-NEW-BEAUTIFUL_W0QQitemZ330350498708QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cea6c9394&_trksid=p3286.c0.m14

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברים קניתי מאמזון את המיקרופון blue snowball ice בשביל סרטונים ליוטיוב ועשיתי היום סרטון אנבוקסינג / הסבר / איכות סאונד אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים איך לשפר את הסרטונים במידה וצריך ואם אהבת פרגנו בלייק

23. ידיעה מאומתת בכל הרשתות. יהיה זיכרו ברוך !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Oranl,

אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.