כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
איפה אתם גולשים בשביל לשרוף את הזמן? כל כך נמאס לי לגלוש ב-Ynet...
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן! אני אסביר את המקרה, ותגידו לי בבקשה אם זה אפשרי. דבר ראשון נחלק שמות לחדרים ולקווים קו א' בלי האינטרנט. קו ב' עם האינטרנט. חדר א' חדר עם נקודה לקו א' חדר ב' חדר עם נקודה לשני הקווים. היום בחדר א' יש לי נקודה עם קו א', ואני רוצה לחבר לו שם נקודה שתיהיה גם עם קו א' וגם עם קו ב'. ובו זמנים ששני הקווים יהיו מחוברים. האם זה אפשרי? האם אני יכול לעשות את זה? אם לא כמה עולה טכנאי בזק שיעשה לי את זה?
-
- 7 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק. ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, אז מי שלא רוצה לקרוא ולא מעניין אותו Alt + F4 יכול לעזור כאן אז ככה, אם עד היום היתי צריך להפעיל את המחשב הנייד שלי המחשב הרגיל שלי והמחשב השרת שלי כדי ללמוד קצת קצת לינוקס יוניקס ורשתות היום מצאתי תוכנה שמאפשרת לי לעשות את כל זה במחשב אחד ראיתי הרבה תוכנות שוות בחיים שלי אבל תוכנה כזאת עוד לא ראיתי בחיים לא משנה כמה שיגעתי אותה אין שום שגיאת סקריפט אחת! התוכנה הנ"ל היא מחשב (בתוח המחשב שלי) הכולל ביוס ומאפשרת לי להתקין ולעבוד עם כמה ואיזה מערכות הפעלה שאני רוצה לינוקס יוניקס דוס מלא 7 של פעם חלונות 98 יוסטה ובקיצור כל מערכות ההפעלה שקימות היום איך זה עובד? אתה מקצה זיכרון פנימי למערכת ההפעלה שאותה אתה מתקין וזיכרון חיצוני ואז אתה יכול לשחק עם הרשת התקשורת ולהתחיל ל…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) אם באתי במגע עם מישהי שנגועה באיידס/נגיף כל שהוא (נדבקה לפני יום וזמן התפרצות המחלה הוא עד 8 שבועות). האם גם אני חולה באיידס? דוגמא: מישהי שוכבת עם חולה איידס בלי הגנה והנגיף מועבר אליה. כעבור יום בה מישהו שלישי ושוכב עם אותה אחת ששכבה עם החולה איידס. הנגיף ממה שהבנתי עוד לא התפרץ אצלה (לוקח כמה שבועות עד שאפשר לגלות את זה בבדיקה). השאלה אם המישהו השלישי ששכב איתה בלי הגנה גם כן נדבק באיידס. 2) אם יש לי חשש שנדבקתי מנגיף כל שהוא איך אני יכול לבדוק את זה? (נגיפים כללים לא דווקא משהו ספציפי). 3) אם נחשפתי לנגיף לדוגמא כלבת בכמות מאוד קטנה, זה מחסן אותי או מדביק אותי בכלבת?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
קמתי בבוקר שתתי כוס קפה וקראתי עיתון ארץ. פיתאום רואה למעטה כתבה קטנה כזאות שביתה במישרד הרישוי אין טסטים!!!!!. היתקשרתי למורה שלי והוא אמר לי זה בסדר ויש בסוף טסטים. נהגתי בטסט הכול טוב וחלק. הגיע השעה 5 לא היה לי אומץ להיתקשר למורה שלי. פשוט לא יכולתי לישאול אותו עם עברתי או לא אחרי שבטסט הראשון נהגתי מושלם והכשילו אותי על זה שהטסטר חשב שנהגתי לאט מדי. אז אמרתי ניתקשר לאמא שלי שהיא תתקשר אליו ותגיד לי את התשובה. בדיוק אחרי שאני מסיים את השיחה הטלפון מצלצל ונחשו מי? המורה שלי אומר לי תישמע דניאל יש לנו רשימה של כול הנכשלים ביגלל השביתה. ואתה לא מופיע שם אז אמרתי לו עברתי? והוא אמר לי כן!... דרך הגב המורה שלי אמר לי שהרשיונות לא יגיעו עד סוף השביתה. זה אומר שלי ולחבר שלי …
-
- 7 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאת ואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת) מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ? הוא סוכן FBI ? לא הצלחתי להבין את הרקע עם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמד תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפתוח רמקולים, וללחוץ על PLAY. פשוט קורע! http://planet.nana.co.il/totah
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עד לפני חודש הלך למחשב שלי הלוח אם ECS 478 VIA והצלחתי למצוא במחיר קצת יקר לוח אם משומש אחר ב 100 שקל MSI 478 VIA PT800 העניין שיש שם מעבד ישן 2660/533/512KB וחשבתי לשדרג לפרסקוט 3000/800/1024KB השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שכדאי לוותר על זה ? אני עובד עם הרבה דפדפנים ברקע , אימיול וכו' יש לי אפשרות לקנות ממעבדה ב 60 - 100 שקל כולל מאוורר .
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את הפד הזה לעכבר עם ג'ל, אבל לא זה שעשוי מפלסטיק שקוף כזה, יש לי את זה מהמין בד אפור-כסוף כזה ... אבל הבעיה היא כזאת :! עברה שנה מאז קניתי את הפד הזה ונשפכו עליו כל מיני נוזלים , והוא מלא כתמים עכשיו, ואני כמו מטומטם באתי לנקות אותו עם מים והמים עשו כתמים בעצמם! .. מישהוא יודע איך אני מנקה את הפד הזה??? (הוא לא מחזה מלבב במיוחד כרגע..)
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
[22:26] <MiniMizer> where's SanbrWolf? [22:26] <MiniMizer> I have to notify him he might be banned for ever from HWzone [22:26] <MiniMizer> SharP`: you too [22:27] <MiniMizer> I just don't see how, a person that doesn't know what IPC or pipeline is, talking about CPU u can ban everybody that supporting p4 ... typicly israeli thing .. get rid of everybody that thinks different
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממה שהבנתי מהחדשושת היום מי שהשם משפחה שלו מופיע ברשימה והוא יכול להוכיח שהוא צאצא של מגורשי ספרד מקבל אזרחות ספרדית, עכשיו אם אני לא הוזה אזרחות ספרדית היא של האיחוד האירופי ומאפשרת מגורים \ עבודה \ לימודים \ תנועה חופשית ברחבי ההאיחוד? בכל מקרה בדקתי ברשימה המלאה: http://isc.wcdn.co.il/w9/v/news/files/1391927813_6747.pdf ומצד אבי וגם מצד אימי מופיע שמות המשפחה, יש לי תעודת לידה של אבא שלי וסביר להניח שיש גם די הרבה מסמכים שקשורים בנושא כדי להוכיח. השאלה היא ממה שהבנתי התקנה החדשה מבטלת שתי הגבלות: 1. לא צריך לוותר על אזרחות ישראלית. 2. לא צריך לגור שנתיים בספרד פיזית כדי לקבל את האזרחות. אז מי הבין מה הסיפור ואיפה אני בודק לעומק לגבי הנושא הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-