עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  3. http://www.musicplasma.com/ מנוע חיפוש שמתאים לך מוזיקה שמתקשרת אליכם, לפי מה שאתם שומעים. מה לומר, תענוג אני לא יודע עד כמה המיפוי מדוייק בכל הקטגוריות, אבל בהחלט קלע יותר מהרבה פעמים לטעם שלי אגב מוזיקה ומציאת מוזיקה לפי מוזיקה אחרת http://www.pandora.com/ פשוט ענקי - i kid you not , אתר נהדר זה רדיו און ליין, שמתאים את עצמו אליכם ואל הסגנון שלכם אתם מזינים לו בהתחלה שיר, או אמן מסויים והוא ממשיך משם עם עוד שירים ואמנים בסגנונות דומים, ואתם יכולים לעזור לו להתאים את עצמו אליכם יותר ויותר זה באמת משהו פנטסטי אני כתבתי לו TOOL וזרמתי הלאה, לא יאומן כמה דברים חדשים שאני אוהב מצאתי. מקור : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=15212&a…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by yonyl1,

טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אלי בחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליך או שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפונים רק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלו בחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאת אז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנט והיא אמינה ומחירים טובים ויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSP תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך דחוף חשבון ישן ב-'תפוז אנשים', אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Holy,

קצת לא קשור למחשבים אבל בכל זאת יש לי שקע טלפון ישראלי עם 6 חיבורים ממוספרים (2 שורות של 3 חיבורים) מהקיר יוצא לי כבל עם 4 גידים - כחול ולבן וכתום ולבן איך אני אמור לחבר את זה? איזה גיד לאיזה חיבור

• 7 תגובות
    • 57k צפיות
  7. Started by R0ck,

DreamScapes זו סידרת סטים של מוזיקה אלקטרונית מהממת ומרגיעה, הסטים השונים מהסידרה מושמעים מדי פעם בתחנת הסטרימינג המארחת - ETN.FM (זה גם שם האתר, אתם מוזמנים לקפוץ). היום, אתן לכם מס' לינקים להורדת שלושה סטים מ Dreamscapes 002 (אפריל, השנה). תחילה, הטראקליסט של כל אחד מהסטים שיוצעו בהמשך להורדה : David Emonin Mix 1. Jean Michel Jarre - Chronologie part 1 2. Energy 52 - Cafe Del Mar (ambient mix) 3. Andy Moor - Celestial Waves 4. The Thrillseekers - Escape 5. Envio - Time to Say Goodbye (Arksun Filmscape mix) 6. Delerium - Silence (Michael Woods remix) 7. Ethereal - Saffron 8. Echano - Imagine (2003 remake) 9. Emphased Reality - Midnight Express (Candle L…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BeNzZy-BoY,

הכוונה היא ברכב ידני.. ובבקשה רק מי שיודע שיגיב שלא יהיו פה תגובות כמו "נראה לי ש.." ו"אני חושב שזה.."

• 7 תגובות
    • 9.8k צפיות
  9. Started by sherlock1212,

שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  11. משהו מהמבצעים של החיילים, אני מתלבט בין אורנג' לסלקום... עדיפות גבוהה לסלקום כי אני רוצה לשמור את המספר הקיים. אני רוצה שיהיה לו רמקולים סטריופונים, MP3, מצלמה, והכי חשוב זמן בטריה ארוווווווווווווווווווווווווך אני הולך לקנות כשיצא שבת

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by sgsg,

האתר THE REGISTER ערך תחרות לגולשים למציאת מקומות מעניינים באמצעות תוכנת המפות של גוגל - GOOGLE EARTH. את התמונות מהתחרות תמצאו כאן: http://www.theregister.co.uk/2005/10/14/google_earth_competition_results/ התמונה שמשכה את תשומת הלב שלי היא דווקא לא תמונה של כלי צבאי כמו רוב התמונות שפורסמו, אלא התמונה הזו: http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/fort_hood.jpg או מיותר קרוב: http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/fort_hood_two.jpg וזה הכיתוב: Found this bombing range at Ft. Hood Texas. Just looked like a normal range with the guiding lines, and even a normal bullseye made with circles down the range, but when zooming in... לא הייתי בטוח שהתמונה מקורית אז החלטתי לחפש. כתב…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by Merrymoon,

אז ככה. אצל הרוסים אומרים שאיך שאתה פוגש את השנה החדשה - כך גם תבלה אותה (בגלל זה אנחנו כל הזמן שיכורים...). עכשיו לי היה ראש-שנה אזרחית מאד משונה אם כי מאד משעשע. אז הנה, סיפור קצר, מצחיק עם מוסר הסכל וקוראים לו "אם אני לא יכולה לזיין לך את הצורה אני כבר אמצא איך לדפוק אותך" וכך הוא מתחיל: אז אתמול לא היה לי כוח לאף אחד. אפילו סרבתי ללכת להופעה של SKAZI כשהחבר הכי טוב שלי הציע לי כרתיס חינם... פשוט ככה. ותכלעס, מה רע בלבלות לבד לפעמים? פוגשים אנשים חדשים וזה, ורוב החברים שלי מפחידים אנשים... הגעתי למייקס פלייס באיחור עצבני, לקראת 11 בלילה והמקום היה עמוס מתמיד ואיכשהו בנס נתפנה לי מקום ליד הבר - "הערב כבר התחיל טוב" חשבתי לעצמי. קיוויתי לראות פרצופים מוכרים של אנשים שה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by darkie,

http://corky.net/~dorimani/animations/egg.htm חחחחח קורע ! הממ אם זה לא חוקי או עובר על חוקי הפורום אתם יכולים לנעול\למחוק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by Kidney_stonE,

מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by dids22,

??? תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  18. אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by AVL,

בחורה שלקחה את המושג לדפוק את הראש קצת רחוק מידי http://home.no/decos/drunkgirl.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by com,

משהו מבין בפירוק והרכבה של גלילון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idanmal,

שלום לכולם .... יש פרסומת חדשה ומדליקה למוטורולה עם שיר חמוד שאני מעוניין לדעת מה השם של השיר ושל מי הוא אני רק יודע שהזמר אומר שם Abra Kadbra בבקשה עזרה........... :s05:

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by Shadowman,

נקלתי בזה באיזה פורום... Junior asks his dad, "Daddy, how was I born?" His dad sighs and replies, "Ah, my son, I knew that you would ask this some day." "Well, you see your Mom and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, but it was too late to hit the delete button." "Six weeks later your mom sent me an instant message saying that her operating system was showing signs of unauthorized program activity from …

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. http://moomoo.co.il/films/supermario.html :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  24. חברה תרגישו חופשי לזרוק, אני יתחיל: זוכרים את המכשף מרחוב סומסום ??? "אכלת פלפל שתה מיץ"

• 7 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.