כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
http://www.lemonzoo.com/movie.php?i=317&mov=Pimp_My_Bride.....!#recommend :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר. אבל מה עם החתולים? http://news.walla.co.il/?w=//750112 מדינת ישראל מפקירה אותם! אני מתבייש.
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ביקשתי מקרוב שלי להביא לי טלפון מחו"ל. הטלפון, שנמכר ברשתות בקרוב ל3000 ש"ח, ונמכר באופן פרטי בכ2300 ש"ח, נמכר בסין באזור ה200$. מראש אמרו לי שהמחירים שם הם משהו כמו חצי משם, אבל זה ממש הפתיע אותי. השאלה שלי היא, איך אני יכול לזהות זיוף בטלפון? הרי יש חנויות במזרח בהן טלפונים נמכרים מתוך סלסלות, ממש ערמות של טלפונים. אני יכול להבין את הקלות בליפול במשהו כזה. אבל בהנחה שאני מבקש ממנו לקנות לי מוצר ארוז, שנראה מקורי (מבחינה חיצונית) - האם זה ההימור הטוב ביותר שלי? האם יש דרך לאמת את אמינות הטלפון, רק מהאריזה\הטלפון, כלומר ללא תלות בחנות? תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לפי דעתי זה הדבר הבא!! מה שקורה זה שפשוט החברה האלה תוקפים את הספאמרים חזרה (והכל בצורה חוקית) ומאלצים אותם עקב הצפת השרת בתלונות להפסיק לשלוח את הספאם לאנשים שנרשמו. דמיינו מה זה קיבלתם אי-מייל, התלוננתם, אם אחרי שהזהירו אותו קיבלתם עוד פעם אי-מייל יציפו לו את השרת כדי שהו יהיה חייב להפסיק (ושוב אני אומר הכל חוקי). שווה לפחות להיף מבט.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לא הבנתי תסוף ממה בדיוק המגן של ה 3 רגלים נעלם ולמה החיזר התיבש שיצא לאויר העולם איך כל החיזרים והרובוטים עם ה 3 רגלים נעלמו פיתאום? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יכול לסביר לי איך עושים את זה בדיוק? והאם יש דרך יותר מהירה להגיע למט?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY ואני לא יודע איך אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס או ... אני כבר לא יודע מה בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד אז בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש משקפיים כמו של ניאו , או סמיט ממטריקס.. מישהוא יכול לתת לי דגם של איזה חברה שאני יראה, כי אני קונה אותם מחו"ל. תודה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא מסכים עם הכל, אבל עדיין מעניין: http://pcworld.about.com/magazine/2208p107id116572.htm
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
marilyn manson - this is the new shit אני חיב חיב חיב חיב את המנגינה של השיר הזה (מנגינה ברקע בלי המילים), היא מושלמת יש למישהו מושג איפה מוצאים דברים כאלה? גיגלתי את זה כבר, לא יצא לי כלום. HELP
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש מסלולי נחיתה והמראה שלא בשימוש.... מיקום מדויק אם אפשר... תודה עומר...
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אני בן 18 מעשן בערך מגיל 15-16 (כבר לא זוכר) אני יכול להגיד שרק מסוף 16 אני נכנסתי לקטע של לקנות קופסאות ואפעם לא היה קבוע אופן הקניה. בחצי שנה האחרונה אני צרכתי כמויות עשן שאני לא רגיל להם לפעמים יותר לפעמים פחות אבל בממוצע של חצי קופסא ליום. אני הפסקתי לפני שבוע לעשן (חברה נכנסה לתמונה ואני מרגיש שאני חייב את זה לעצמי) אני לא נגעתי בסיגריה אחת אבל בשבועיים האחרונים אני עשנתי הרבה יותר מקופסא ליום. בינתיים אני מתפתה לעשן אך לבסוף נמנע. למעשה אני שולח פה הודעה כי אמרו לי שאסור להפסיק לעשן לגמרי אלא צריך לעשות את זה בהדרגה ולהוריד במינון.. עכשיו אין לי מושג מה המינון הזה ואני לא מעונין להוריד במינון כי לצערי אני חושש שאין לי כוח רצון מספיק חזק (למרות בזכות הילדה הזאת אנ…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-