כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון הטלפון שהיה מחובר לשקע של בזק שיש לי בחדר (שאולתר ע"י חשמלאי) הפסיק לעבוד. עד כמה שאני רואה החשמלאי שיפצר חוטים משלוחה בחדר אחר לחדר שלי. פתחתי את השלוחה שלי והשלוחה שממנה שורשרו החוטים והכל נראה מחובר. בנוסף - כאשר אני מחבר פקס הפקס מזהה שיחות נכנסות אבל לא מצליח לקבל או לשלוח פקסים. יש למישהו רעיונות מה גורם לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....
-
שלום רציתי לשאול שאלה: מה מעשיר יותר את אוצר המילים פתירת תשחצים או קריאת ספרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html בטוח נתקלתם בזה מתישהו...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך טיפים בקשר למבחן 70-291 כל טיפ יתקבל בשמחה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שירים בסגנון של ה-INTRO בשיר הבא: http://il.youtube.com/watch?v=0lz46reDb2c&fmt=18 (0:00-1:41) אני יודע שהשיר עצמו הוא BM ולא חסר לי שירים בסגנון, פשוט דווקא ה-INTRO בשיר הזה הוא שהטריף אותי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני כבר יומיים מנסה להיזכר בשם של הסרט ואני ישמח אם תעזרו לי בלהיזכר הסרט המדובר הוא על בן אדם שאיבד את המשפחה שלו הסרט מתחיל בזה שפורצים אליו לבית בשעות הערב ודוקרים אותו, וכל עוד הוא בהכרה אונסים את אישתו אל מול עיניו והורגים את הבת. הפרצים הם שני גברים, וכאשר הם מגיעים למשפט הבחור שאנס מדבר אם השוטרים ומקבל עונש די נמוך והשותף שכמאט לא עשה כלום מקבל מאסר עונש מוות. עכשיו כל הסרט בתחלס מתחיל בעונש מוות עצמו כאשר השותף מקבל זריקת מוות הוא מת במוות כואב בגלל שאותו ה"אבא" שיבש את רצף ההזרקה של אותו הסם שאיתו מוציאים להורג. לא כל כך זוכר את המשך הסרט כל כך ומנסה להיזכר בשם הסרט כבר יומיים. האם יש מישהוא שזוכר את שם הסרט? לא זוכר את שם השחקן ששיחק בסרט גם כן שזה מ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני די חדש בנושא הזה של נגינה בגיטרה , אני מניח שזה לא המקום הכי מתאים לשאלות הללו אבל אני מאמין שכל נגן ידע לענות לי על התשובה - ואני בטוח שיש פה כאלה. אני מנסה לקרוא את הטאבים, ואפילו די מצליח לי - אבל יש משהו שאני לא מבין. למשל ניקח את הדוגמא הזאת: מה פירוש האותיות שמעל הטאבלטורות? אני יודע שזה אקורד אבל מה הקשר שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://tech.walla.co.il/item/3128047 מה יהיה ? או מתי זה יהיה ? מה השאלה הנכונה בעצם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ביום ראשון הקרוב אשנה סטטוס ל"חייל משוחרר", ואני מחפש לעצמי תחום ותעסוקה שיעניינו אותי וחשבתי ללכת על קורס טכנאי-מחשבים. מכאן צצות להן כמה שאלות: 1. אין לי 12 שנות-לימוד, והרקע שלי במחשבים חובבני (זה משהו שבא לי בצורה אינטואיטיבית, הייתי אומר). האם יש לנושא זה משקל על תנאי קבלה למוסדות שמעבירים קורסים מסוג זה? 2. האם ניתן להשתמש בפקדון לצורך תשלום על הקורס, וכמה זמן הוא אורך? 3. האם שווה בכלל להיכנס לעסק הזה? האם יש ביקוש גדול, או שמא יש עודף טכנאים בשוק? חוץ מלהיות עצמאי, האם יש חברות שמחפשות טכנאים? מהו השכר הצפוי לסוג זה של עיסוק? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי מספר פעמים על רשימת הפורומים ואני פשוט לא רואה פורום מתאים לנושא... אני מעוניין להתחיל לעלות לyoutube השוואות גרפיקה וביצועים כמו הערוץ הזה: https://www.youtube.com/user/CandylandGS העניין הוא שביני לעריכת ווידאו הקשר קטן מאוד... יש לי מספר שאלות בנושא כאשר אני לא סגור אפילו על התוכנה שבה כדאי לי להשתמש (סוני ווגאס ?...) איך לעשות אי אילו אפקטים, ישבתי על כמה מדריכים, מתחיל לקבל כיון אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה מקום לשאול שאלות ספיציפיות, יש כזה באתר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מכיר חייל משוחרר שיש לו הצעה לקחת שני קורסים והוא לא יודע איזה מהם יותר טוב קורס אחד: 14 חודשים "ניהול שרתי לינוקס (Linux)" במכללת HackerU קורס שני: 6 חודשים "מהנדס מערכות לינוקס מוסמך בסביבת אנטרפרייז" במכללת John Bryce איזה קורס יותר טוב? תודה פרטים על הקורס של HackerU פרטים על הקורס של John Bryce
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.img4u.com דוגמא לרקעים: אתר בעל פוטנציאל להיות נחמד מאוד ואולי אפילו להפוך לאחד אחר יותר טוב תקליקו וכל זה יקרה. זה יעלה לכם רק כמה שניות לא יותר מזה ואתר זה ממש יעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://blag.xkcd.com/2007/08/20/testing-the-9v-battery-hack-or-assault-on-battery
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בטח כבר הכרתם את האתר שלי http://abdlala.freeserverhost.com/ עכשיו אני מחפש אנשים עם מצלמות שרוצים אולי להכין מערכונים קצרים ואידיוטיים לאתר משהו שקרוב לערבים , תתפשו לערבי תעשו קולות מה שבא לכם ותפנו לאייסיקיו שלי שלחו את זה אפשר גם סירטוני פלאש או תמונות 61041243 :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-