כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.virtzberg.com/music/movies/tm-4.mp3 האתר של האמן: http://www.virtzberg.com
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.arup.com/video.cfm :o :o
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אתם גם מוזמנים להראות את שלכם מישו מכיר איפה יש איקונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גופיות, גטקעסים וגרביים תרמיות מחו"ל, מכיוון שהמחירים פה פשוט מצחיקים. השאלה איפה אני עושה זאת, מאיזה אתר - לא מכיר אחד ששולח לארץ את הדברים האלה. תודה מראש חבר'ס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הבאן כבר נתנו לו, אבל עדיין הספקתי לתפוס תמונה קטנה שמתעדת את החוסר חיים ומחלת הנפש העמוקה אשר שררה באחד ממשתמשי הפורום המרוגזים בשעות הלילה הקטנות: (וכן, גם אני משחק בMAFIA WARS )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע. תגדירו עכבר חומרה????????? (ולא gkpl) נ.ב. הבהרה בנושא שיר: 1) היא ממש ממש לא פוטוגנית 2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה. 3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניגש ישר לעניין, יש לי יום סיירות ביום רביעי, אבל אני לא מצליח למצוא את המכתב שקיבלתי עם הזימון ליום סיירות!!! אני בהלם! מה אני צריך לעשות ? לאן אני מתקשר?? תודה מראש !! (דחוףףף)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמה משהו שהרגיז אותי היום..הייתי היום בהופע של סטיבן וילסון, בכניסה השומר אמר לי שאסור להיכנס עם שתייה ולקח לי את הבקבוק. למה אותו שומר לא לוקח גם סיגריות כי אסור לעשן בתוך האולם? מחר אולי הוא ירצה למכור בגדים אז הם גם יקחו לי בגדים בכניסה ואז אני יצתרך לקנות שם\: אגב, החוק עדיין קיים שאסור לעשן בפאבים, ומסעדות וכו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פשוט מדהים כמה שאנשים נואשים!! http://img155.echo.cx/my.php?image=p51300197np.jpg ומאחורי הצד הזה של הדף יש עוד צד שמלא בתיאורים על האישיות של הבן-אדם ועוד חרא. O_0
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר. זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'. ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה. באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שמות של שירים של מדונה סגנון שנות ה-80 דוגמת השיר la isla bonita ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לי מחירון של טכנאי לפי האינטרנט תגידו לי אם אני יקר או בסדר ... מחירון שירות בדיקה כללית של מחשב הכול כלול – 150 ₪ התקנה מערכת הפעלה – 150 ₪ התקנה אופיס – 120 ₪ התקנה נרו תוכנת צריבה – 70 שקל התקנה אנטי וירוס – 50 שקל התקנה זיכרון , כרטיס מסך , צורב , CD 50 – 70 ₪ . התקנה לוח אם – 100 ₪ * התרד לא למטרת רווח ** אם צריך להוריד מחירים אני מבקש ממכם להעיר לי תודה !!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מישהו מכיר אולי איזה אתר של עורכי דין , או משהו או טלפון שאני יכול לפנות לאיזה עורך דין שנותן יעוץ בחינם ? מישהו מכיר משהו כזה? כי אני לא רוצה להתחיל לשלם לעורכי דין איזה 100 דולר לשעת יעוץ.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
So , סיימתי קורס דרג ד' בטכני , ומיום ראשון אני צריך להתייצב בבמצ"א 108 שבצריפין . אני מאשדוד והבנתי שזה משהו כמו שעה וחצי עד שעתיים זמן נסיעה . יש לי בערך מידע על איך להגיע , אני פשוט רוצה לשמוע עוד כמה פרטים ... אולי יש פה חבר'ה מבמצ"א , שיספרו איך שם ...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע הוט שמספקים את התשתית של האינטרנט ו012 הם הספקים, יש לי חיבור של 2.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל10 אבל בחברה אחרת. ויש לי התחייבות אצל 012 לשנה, כרגע אני משלם להם משהו כמו 30-35 ש"ח. אני כמעט בטוח שאין דרך נקייה לצאת מהתחייבות אבל האם אפשר להוריד את החבילה נניח מ2.5 מגה ל1.5 מגה ולשלם פחות, נגיד 15 ש"ח לחודש ולא להגיד ל012 שעברתי ספקית אבל עדין לשלם להם כל חודש 15 ש"ח על החבילה של ה1.5 מגה? אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם המחשב שיש ברשותי נחשב למחשב לגימינג כבד או רגיל כזה מפרט מחשב מעבד i5 6600k זיכרון gskiil 16 g קירור CORSAIR h60i כרטיס מסך gtx 960 4g g1 Ssd 120 g דיסק קשיח 3 t 6 מאוחרים של CORSAIR 14 mm
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי יצא לי לשכוח או לכתוב בצורה לא קריאה ולא אמרו לי כלום. האם מסתכלים על זה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-