עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.html ynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחח ושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by InFecT[0]r,

הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by waizman,

אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טעה ובגדול !!! הנה זה חוזר ובגדול !!! Bigger Longer and uncut ! http://osama5.5u.com

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמובן שחסמתי. זה קורה גם לכם? הניקים שלהם באנגלית אבל אז כשעושים 'פרטי פרופיל' רואים מילים בערבית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by the king2006,

שלום מה קורה??? תגידו מי היצרן של מוצרי קינדר ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by א אוהל,

זרוע היבשה0מערך תקשוב חימוש חיל האוויר לאן כדאי ללכת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by huber,

שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by drorhazan,

למי פה יש Skype? זה יהיה נורא נחמד אם כל אחד יפרסם פה את הסקייפ שלו ונוכל לשמור על קשר עם כמה שיותר חבר'ה מ- hwzone.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Royz,

האם יש תוכנה שהופכת שירים למנגינות? נגיד הייתי רוצה TUNE של wake me up when september ends. האם יש דרך להפוך את השיר למנגינה כזאת? (זה טוב לצלצול פלאפון וכאלה) כלומר במקום מילים שומעים מנגינה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by QQQ,

כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The_magament,

למה??? היא הייתה עם הקול הטי טוב ומיוחד שם!! היא וחובי סטאר.. קהל דפוק

16. Started by benor,

לאחרונה אני מאוד מתעניין, בכל התחום הזה של המדיטציה. אף פעם לא יצא לי לעשות מדיטציה רק כל מיני סוגים שונים של הרפיות. מישהו כאן עושה יוגה, או סוג כלשהו של מדיטציה או הרפיה? ואם כן, איך ההרגשה אח"כ? לדעתכם, באמת אפשר להגיע לידי הרגשה וידיעה שהראש מתנקה ממחשבות, ולהגיע למעין רגיעה טבעית? (מעין ריסט/ פרמוט לגוף) http://www.desertashram.co.il/Default.aspx?tabid=223

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי כמה שאלות בקשר לפייסבוק 1- ראיתי בכמה אתרים שיש כפתור כזה Be Come a fan כשלוחצים עליו ישר מוסיפיף אל הלוחץ לחשבון בפיס בוק איך אני עושה זאת באתר שלי ?? 2- יש גם אתרים ששמים עקוב אחרינו בפיס בוק וכלוחצים ישר נכנסים לחשבון הפייסבוק איך עושים את זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alex.turovsky,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

עוד כמה ימים אני צריך להציג משהו באנגלית וזה דיי מלחיץ יש למישהו טיפים איך לעבור את זה בשלום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם! מזמן כבר רציתי לצייר לי ציור לסלון של הבית ופניתי לכמה אנשים שדרשו סכומים מפוצצים! לאחר ברורים רבים!הגעתי דרך חבר טוב לעוד חבר טוב וזה מה שיצא הבטחתי לו כמובן שאתם תשפטו! יציון שהוא צייר את זה בצבעי שמן וגודל התמונה היא 120 על 100 ס"מ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kinggil,

עשיתם כושר בטח אתם אוכלים משהו מזין אחרכך אני אוכל טונה ,ושותה מיץ תפוזים ו קוטז' שתפו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

איזה לא קשורים האנשים האלה .... http://www.skak.co.il/GOOD_ONE/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=CPU&ProductID=919595 נראה לי שהם היחידים בעולם שיש להם כזה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by modgod,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DXT,

http://www.saunalahti.fi/seanjohn/opticalboat.jpg ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.