כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני די חובב גיימינג וגם אוהב את הסרטוני - ביקורות של יאצי, ולפני כמה ימים חבר סיפר לי שיש בחור (נראה לי שקוראים לו אבישי - ככה קוראים לאתר) שעושה בלוג גיימינג שהוא כמו שילוב של יאצי ובלוג רגיל (לא אנימציה), התוצאה של השילוב הזה מדברת בעד עצמה ויש שמה טענות ממש טובות שמלוות בהרבה הומור משובח (רוב הזמן) על גיימנינגותרבות הגיימינג בכלל. אני אישית די התלהבתי מהאתר ומחכה לבלוגים נוספים בקרוב! נראה מבטיח, וחוץ מזה צריץ לתמוך ביוצרים ישראליים! הכתובת היא - www.avishee.com תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא..האם הקנאביס צריך להיות חוקי? סתם שתדעו-הקנאביס לא פוגע בבריאות..רק בזיכרון בטווח הקצר אםאתם משתמשים ממש כבדים מעוניין לשמוע דעות בנושא שדי מסקרן אותי בקרב בני הנוער..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://axe.ateenk.co.il/ מזה מצחיק מינית ומשעשעת שווה לראות1!!! שרשרו תגובות ושילחו לחבריכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי משהו באיביי , לא משנה למה החזרתי לו את המוצר ...... אז הוא זיכה אותי בפאי פאל , קיבלתי אימייל כזה אני מחכה כבר שלוש שעות ועדיין לא נכנס התשלום לפאי פאל , למה זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו שמע עלייה?איך היא טובה? ראיתי פשוט מחשב מיני נייד ה S10E של לנובו ב1299 שקל עם 2 ג'יגה זיכרון?היגוני המחיר הזה?כי בכל מקום הוא עולה בסביבות ה 1850 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר. ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו. \אז מה אני יכול לעשות??? :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טראק חדש שלי איך יצא? אהבתם? והשתפרתי מאז הטראק הקודם? תהנו https://www.youtube.com/watch?v=HTlWyiJyhLU
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.html ynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחח ושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-