עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמו לי פלטת הרחבה ללסת העליונה, ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה- אבל היא ממש מציקה לי, ולא בגלל הלחץ בשיניים אלא כי אני לא יכול לסגור את הפה כמו שצריך ולאכול פיתה למשל זה כמעט בלתי אפשרי ומלווה בכאבים. לפי דעתי ההרכבה שלו על הפנים (כי לפני כן היו אמורות להיות לי 4 גומיות להרחיב את השיניים, ולפי מה שהבנתי 2 מהם "נפלו" [לפי מה שאני זוכר היא בכלל לא שמה לי את ה2 האחרות]). אז ככה זה אמור להיות האי נוחות הזאת? היא אמורה לעבור? מחר אני הולך אליהם בכל מקרה בתקווה שאפשר לתקן את זה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Gohan,

יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. משהו חדש הבנתי.. מישהו שמע על המקום? אין לי מושג עליו ואין משהו באינטרנט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bykeking,

מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ForresT,

סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא..האם הקנאביס צריך להיות חוקי? סתם שתדעו-הקנאביס לא פוגע בבריאות..רק בזיכרון בטווח הקצר אםאתם משתמשים ממש כבדים מעוניין לשמוע דעות בנושא שדי מסקרן אותי בקרב בני הנוער..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gohan,

אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לאחד מסרטי הבאט מן פס קול מדהים, אני זוכר כי היה לי אותו לפני כמה שנים טובות . אחד השירים אני זוכר הוא של זמר שחור משהו כזה הפזמון: and did you know?...........that when it snows........me eye become brighter, my XXX become XXX XXX=לא יודע, לא ...XXX אני חושב שאולי היה שם בסרט את הג'וקר, אם זה עוזר. מישהו יודע את השם של השיר והשם של הסרט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לדעת האם המחשב שיש ברשותי נחשב למחשב לגימינג כבד או רגיל כזה מפרט מחשב מעבד i5 6600k זיכרון gskiil 16 g קירור CORSAIR h60i כרטיס מסך gtx 960 4g g1 Ssd 120 g דיסק קשיח 3 t 6 מאוחרים של CORSAIR 14 mm

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yuraxp,

יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, וכפי שאתם יועים - ביה''ס מתחיל בעוד כ-9 ימים,ויש לי בעיה חמורה בערבית, אני לא יודע לקרוא אפילו מילה אחת! - ואני בדיוק הסתכלתי בספר - הכל כתוב בערבית,ממש כלום בעברית. זרקתי כבר את המחברת,ושנה שעברה הממוצע שלי בלימודים ירד בזכות המקצוע הנ''ל. מישהוא יכול לתת לי הצעה איך להשתפר (ולו במקצת). בתודה, MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מצאתי חנות אם הרבה מוצרים טובים ששלוחים ל ישראל. http://www.xoxide.com/ ואני רוצה להזמין מהם פלטייר שעולה 41$ , אבל המשלוח יעלה לי 30$ שזה כבר ממש לא משתלם . מה אתם חושבים על העניין? כי בארף לא ניתן להשיג פלטייר. :

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R3gM4n,

את הבאן כבר נתנו לו, אבל עדיין הספקתי לתפוס תמונה קטנה שמתעדת את החוסר חיים ומחלת הנפש העמוקה אשר שררה באחד ממשתמשי הפורום המרוגזים בשעות הלילה הקטנות: (וכן, גם אני משחק בMAFIA WARS )

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא כל גוזל חותך את השמיים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by YAIR,

תודה על היתיחסותכם לעניין

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kukishin,

בזמן האחרון התווספו לי הרבה חברים בפייסבוק וזה ממלא לי את דף הבית בהמון שטויות. עכשיו לעבור אחד אחד ולסמן איני רוצה לעקוב אחרי...זה סיוט. האם יש אפשרות להגדיר אחרי מי כן אני רוצה לעקוב? תודה רבה!

20. Started by Yossarian22,

סופסוף מסיימים עם זה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by danield51,

מישהו יודע כמה זמן אורך הגיבוש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. לצורך השאלה נניח שאני מכין סרטון לפי הזמנה המורכב מתמונות וסרטונים מחתונה שהתקבלו מהזוג שהתחתן. בהכנת הקליפ אני אוסיף מוסיקת רקע של זמר ידוע או מספר זמרים שונים. אני אקבל שכר בתמורה להכנת הקליפ ואתן קבלה לפי החוק. השאלה היא למי אני צריך לשלם תמלוגים ואיך על השימוש בשיר/שירים בתוך הקליפ ? ניתן להניח שלא הרבה אנשים יראו את הסרטון, רק משפחה וחברים. השאלה השניה היא מה הדין אם אני אעלה את הסרטון לרשת, נניח לאתר שאני אבנה כחלק מתיק עבודות ? (כמובן בהסכמת הזוג) האם יהיה שינוי בתמלוגים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eviatar28,

לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)

25. Started by imac,

חבר שלי ביקש ממני שאני יחפש לו את הסרט "אל עצמי" (אני חושב שקוראים לזה ככה) אבל לא מצאתי מידע על הסרט הזה בשום מקום.. מה שאני יודע שהוא ישן מאוד, ואת השם שלו (שאמרתי כבר).. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים