כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם בעוד שבוע אני מגיע ליום חופשי בפאריז והייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה יום מסודר מהבוקר עד הערב של כל מיני מקומות סבבה לטייל בהם או אם אתם מכירים איזה אתר טוב שיוכל להדריך אותי בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הציעו לי לעבוד בבחירות לרשויות המקומיות ואני ככל הנראה אתחיל כבר את לימודיי באוניברסיטה. אני יודע שבתיכון/חטיבה/יסודי יש חופש והשאלה שלי האם גם באוניברסיטה יש חופש מלימודים ביום זה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אהלן .. אממ .. טוב אז היום ה-12/3/08. והיום בדיוק לפני 13 שנה נולדתי ..ואני עולה לתורה ב-17 (יום שני) ובשבת 22..(סתם מספר .. ) אממ ואיזה מנחוס היה לי..היום היה לנו מבחן בהיסטוריה ובתאריך של המסיבה(18/3) יש לנו מבחן בערבית ..
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כע אמממ... עכשיו חזרתי מה"חגיגות"... התאריך עצמו הוא ה-21 בספטמבר אממ מזל טוב לי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
18 שנים.... ההיום הולדת התחיל ברע - יום לפני ההיום הולדת שלי רבתי עם אמא שלי אבל בסוף הכל הסתדר. זה ההיום הולדת הראשונה שלי בארה"ב ואבא שלי שנשאר בארץ שלח לי שרשרת של מגן דוד ואמא שלי קנתה לי כל מיני בגדים ועוד הרבה דברים וזהו אני מקווה לקבל עבודה בקרוב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בבעיה קשה מאיוד יש לי יום הולדת 18 ביום שישי הקרוב,סביבות ה30 אנשים להזמין,בית קטן ועיר מעפנה. בעיר שלנו יש אופציה של מעין באר שאפשר להכניס אליו קטינים אבל לא בטוח שכל ה30 יכנסו לשם. אצלי בבית בלתי אפשרי גם ממחסור במקום בחוץ גם לא בדיוק אפשר בגלל שקר,גשם,רוח וכו(זוכרים ביוסיד שכל אלה שנולדו בקיץ קנאו באלה שנולדו בחורף? עכשיו זה הפוך). וכמובן שאני לא רוצה לצאת בהפסד של אלף שקל מיום הולדת. אשמח לשמוע אולי למישהו יש רעיונות למה אפשר לעשות עם 25-30 אנשים בלא יותר מידי כסף.
-
- 17 תגובות
- 23.9k צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מעט יש לחבר הטוב ביותר שלי יום הולדת... אני לפעמים לא מפסיק לחשוב מה אפשר לעשות? איזה מתנה ייחודית אפשר להכין/לקנות ? איזה הפתעה אפשר לעשות? איך נחגוג? יש המלצות ? יום הולדת 19. חשבתי על יום חמישי הוא רוצה לארגן מסיבה בבית שלו... אני חשבתי להכין (לא אני יכין אותה, כן..) לו עוגה ביתית.. השאלה מה אני כותב עליה עדיין לא חשבתי... ואיך אני מביא לו אותה...בתחילת הערב או באמצע "שכחנו להביא דבר שקר כלשהו"... ובשישי לקפוץ לאיזה פאב...
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום הולדת של חברה שלי מתקרב ואין לי מושג מה לעשות :-\ יש לי 1000 שקל תציעו הצעות אנשים , ד"א אנחנו בני 16
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-