כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
מצטער על ה- Double posting אבל לא היתה אפשרות בעריכה להוסיף קובץ. אשמח אם מישהו יוכל לפתור שאלה זו תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם נגיד מישהו שם לי בחשבון פאיפל סכום מסויים, ואין לי ויזה או בכלל שום כרטיס אשראי אחר, פשוט חשבון פאיפל, אני יכול להוציא את הסכום הזה מהחשבון הזה בארץ? חבר שלי אמר שעד לא מזמן לא היה ניתן לעשות את זה, אבל עכשיו כבר מותר וזה מלווה בעמלה של 20 ש"ח . רציתי לאמת ...
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קדום אציין שאין לי ידע בכל העניין המשפטי ואני לא יודע מי צודק פה. העניין הוא כזה: לפני מספר ימים הייתה תקלה עם מערכת המים השכונתית שאחראית על בניין שבו אני גר , מיד לאחר שתיקנו את התקלה והמים החלו לזרום בכל הבניין - התפוצץ צינור המים בכיור אצל השכנים (דירה מעלי), וכתוצאה מכך המים נזלו על קירות הדירה שלי ונגרם נזק לקיר\צבע. בכללי מה שקרה שהתפוצץ הצינור בכיור של השכנים ובגלל שהכיור היה סתום + לחץ המים ----> המים החלו לזרום לריצפה ומשם לקיר של הדירה שלי. פניתי לבעל הבית וקיבלתי את התשובה הבא: "מה שקרה זהוא נזק בלתי צפוי לכן אני לא חייב לכם כלום". בנוסף לכך הוא אמר שהוא מוכן "להתפשר על 100 ש"ח". מה אתם חושבים על זה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא הבנתי תסוף ממה בדיוק המגן של ה 3 רגלים נעלם ולמה החיזר התיבש שיצא לאויר העולם איך כל החיזרים והרובוטים עם ה 3 רגלים נעלמו פיתאום? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
סוף סוף, אני לא האמנתי שהיא תצא בסוף. http://www.rsportscars.com/eng/cars/bugatti_veyron.asp או בקיצור HOLY SHIT! למרות שהעיצוב קצת אנמי, מזכיר את אודי (לא מהבחינה הטובה) וחלק מהנתונים לא ממש מרשימים, כמו למשל משקל של כמעט 2 טון....שכנראה בגללו אפילו 1K כוחות סוס לא מצליחים לעבור איתו את ה100 בפחות מ 3 שניות. בכל זאת....נחמדה .
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בלי שום מפרט בטקסט של הפירוט, עם תמונה קטנה שאי אפשר לראות את חלקי המחשב. (ניסיתי ממספר דפדפנים, העתקתי את הכתובת ידנית, והתמונה קטנה). http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23096/cat/32 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23097/cat/32 זה בזבוז זמן גם למפרסם (אף אחד לא יתקשר בלי מידע על המחשב) וגם בזבוז זמן הגולשים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שרשמו שברגע שאתה מוזמן לגאמא.. כל הדברים האחרים מוקפאים לך.. חוץ מטייס עתודה או משהו כזה.. אז לא הבנתי מה זה בעצם מקפיא.. גם דברים כמו תלפיות, שחקים חבצלות וכאלה? מה זה בעצם לא מקפיא ומה כן? בנוסף יש לי בערך 15 יום עד למבחנים הראשונים שמה.. (כאילו קיבלתי תזימון למבחן הראשון.. אחרי השאלון שממלאים באינטרנט) ושמעתי שהמבחן שם יהיה בנושאים * חומרה * Windows * Linux / Unix * רשתות * Java * C/C++/Pascal * Assembly עכשיו מה אני כדאי לי ללמוד.. חוץ מלחזור על פסקל? מה אני אמור לדעת בחומרה? ובווינדוס.. אני בעיקרון נחשב די טוב במחשבים בכללי.. נגיד אנשים אם יש להםפ בעיה תמדי שואלים אותי.. ואני די מבין בווינדוס עצמו.. גם בחומרה פחות או יותר אני סבבה.. בעיצבו אתרים אני גם יודע נ…
-
- 7 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
תזכרו שברקע זה השיר האמיתי של T.A.T.O (טאטו) http://stage.co.il/Stories/344913
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה קטנה שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מספר כלשהו שאני מגריל עי rand עכשיו אני צריך שערכו יהיה בין 10 ל 100.. מה שרציתי זה להגביל את הספרות אחרי הנק העשרונית וככה אוכל לכפול ב 100 ולקבל מספר מוגדל בטווח. רק שאני לא מוצא דרך לעשות זאת.. עכשיו אני לא יכול להגביל את כל הפונקציה לטווח מסויים ( כלומר שימוש ב format ) אלא רק את המספר הספציפי.. איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני כרגע חייל משוחרר ואני מחפש עבודה, רוב העבודות שאני מקבל זה נציג תמיכה טכנית לחברות סלוללר, אינטרנט וטלפון. הקטע הוא שהם שולחים אותי לקורס של בערך שבועיים וצריך להתחייב לפחות לחצי שנה עד שנה. אני לא מחפש להתחייב אליהם אלא רק עבודה זמנית ל3 חודשים בערך. לעשות את המינימום אולי טיפה יותר וזהו. עכשיו כמה חבר'ה אמרו לי להגיד להם שאני מוכן להתחייב אבל בסוף שאני משיג את הסכום שאני רוצה "לשבור" את ההתחייבות ע"י כך שלא מגיעים לעבודה, לא מבצעים את העבודה כמו שצריך.. וכו'.. הקטע שאני די מפחד שיתבעו אותי על הפרת חוזה ואין לי זין להתעסק בזה. אם מישהו מכיר או יודע משהו בעיניין אז תנו עצות איך זה עובד פחות או יותר. מה לגבי עבודות במלצרות האם צריך רקע קודם? הבנתי שמלצרים עושים משכורת …
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר בנרות איזה רעיון לדומיין עם שם יפה שיכלול בתוכו את האות O . זה אתר שהולך להיות מצחיק אז איזה שם קולע כזה לאתר כמו למשל LOL זה היה צריך להתלבש לי על האתר בול!!! אבל הוא תפוס והכי חשוב תבדקו אם מה שעלה בראשכם לא יהיה תפוס תוכלו לבדוק אם הוא תפוס בקישור הבא... http://www.namebargain.com/ מי שימצא לי שם טוב ופנוי אני מבטיח לו שבאתר שאני יקים שמו יוזכר בכבוד...אז כדאי ... ;D
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האלן..חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו למצוא מזוודה (קשיחה) משוכללת כזאת עם קודים ופיצרים.. נו כמו בסרטים (: חיפשתי בכמה אתרים ואני לא ממש מוצא קייס כזה.. מכל האנשים הרבי אשכולות פה יש בטוח מי שמתצא בתחום הזה! תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 4 3GHZ זיכרון 512 כ.מסך FX5200 תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WGET בשביל WINDOWS http://users.ugent.be/~bpuype/wget/ לשמור בתקיית WINDOWS או SYSTEM32 תחת WINDOWS
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-