כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! לפני מספר ימים מת לי הפלאפון הישן שלי. נוקיה 3310 החזיק אצלי 5 שנים עבר צבא עשה בנג'י מ 5 מטר, צלל בתוך אוקיינוסים ומה לא. אבל זהו כנראה שנמאס לו והא החליט להפרד ממני בבעיית תוכנה מעצבנת. אחרי שאני מדליק אותו הוא מחילט לו פשוט להתקע. אלו היו ארבעה משפטים על הפלאפון הישן שלי. אבל כמו שאומרים כל שינוי קורה לטובה. אכשיו אני יכול לקנות לי אחד חדש. מה שהכי משמח אותי שאני קונה אותו בחו"ל. הייתי רוצה לשמוע מכם עצות איזה פלאפון נייד של נוקיה כדאי לי לקנות. התקציב עומד על 300+- $. נ.ב לא רוצה לשמוע על פלאפונים אחרים!!! תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני חדש פו שמי אמיר שכטר פורום נחמד מקווה שאני יתרום פו
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
"...אך ברגע שרשת חנויות רגילה כמו specialreserve מורידה אף היא מחירים, אולי רשתות נוספות ילמדו שניתן להוריד מחירים ועדיין להרוויח. רק כך נבער את נגע גניבת המשחקים כפי שדווח עליה" האמת, אין לי מה להוסיף במחיוד לאור הסקר שפורסם בפורום שלנו: האם אתם מורידים משחקים, קונים או צורבים מחבר? לינק לכתבה המקורית בYnet : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047348,00.html מה אתם אומרים, זה יקרה גם בארץ ? האמת - לא נראה לי.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
זה למה!!! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=174211&sid=10 הם מרמים אנשים! ועוד לחשוב את כמות ראשי דיו שקניתי עד עכשיו נבלות!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק אני מכור!!! יש קומבינציות עם הקפיצות ויריות.....
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אם יש לי קבצי BIN ו CUE של דיסק משחק.... ואני צורב אותם לדיסק, הדיסק יוכל לשמש כמו דיסק מישחק רגיל? זאת אומרת שלא יהיה לי את הבקשה לשים דיסק שאני מפעיל את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
-
W W תראו בעצמכם: ZAP דיי נחמד, אבל ייקח לי קצת זמן להתרגל
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים אך לצערי בתחום החומרה אני לא מבין כל כך..... עכשיו הבקשה שלי היא שתמליצו על אתרHO עם תמונות של חלקים הסברים סרטונים של פרוק מחשבים..(אני יודע אבל אני רוצה לראות את שלל החיבורים החדשים)/ הסברים על לוחות אם מעבדים זכרונות אפיקים כבלים וכל מה שקשור... אשמח לקבל את התגובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם אפשר זה יהיה אחלה כי יש לי למחר להגיש באנגלית.. ;D תודה
-
- 7 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך בשביל שיקחו אותי אפילו לחנות שכונתית לעסוק במחשבים?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני לומד כרגע (שנה ראשונה) הנדסת חשמל. ראיתי בהרבה מדורי דרושים שלפעמים רוצים מהנדס חשמל ולפעמים אלקטרוניקה. בשנה ג ו-ד יש לנו 4 מסלולי התמחות של מיקרואלקטרוניקה,עיבוד אותות,תקשורת ואלקטרואופטיקה. האם יש הבדל בין זה לבין הנדסת אלקטרוניקה ?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3058707,00.html
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה, איך, אבל איך לכל הרוחות הוציאו - קיבלו אישור לפרסם את המוצר הזה עם הפרסומת המפגרת הזאת. קליה הכח הכפול. דיבוב מפגר, עלילה מפגרת, שחקניות שלא נמצאות בעלילה. פשוט גועל נפש של פרסומת !!! מי שלא מבין, מדובר על הפרסומת של "אבקת הכביסה" - נוזל כביסה של קליה Kalia.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להביא זכרון מארה"ב אני אצטרך לשלם עליו מכס או מע"מ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה ממש לא טובים. מישהו מכיר אולי כמה פורומים של יוצרי מוזיקה אלקטרונית? תודה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-