כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי, נשלחה אליי חבילה מארצות הברית בשווי של 47 דולר(כולל משלוח) בדואר usps priority, החבילה מכילה טלפון סלולארי. *החבילה עצמה נשלחה ב22/11/09 *הגיע למכס ב3/12/09 *נבדקה ונשלח מכתב ובקשה לשיחרור החבילה ב 7/12/09 *ב9/12 שלחתי אליהם פקס עם חשבונית הקנייה. *ב11/12 נשלח שוב הפקס. מאז אין עונה ואין מענה, ניסיתי המון פעמים להתקשר אל מכס חיפה בשעות 13:00-15:00 שבעצם בזמנים הללו יש מענה אנושי, אך כמובן הטלפון תמיד תפוס. אז איך אפשר לשחרר את החבילה מבלי להגיע לחיפה(מה שמבחינתי בלתי אפשרי להגיע לחיפה)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סדרות: אוטובוס האט את מהירותו במרחק מסויים מהתחנה הבאה, בכל דקה הוא נוסע 40 מטר פחות מאשר בדקה הקודמת לה. ב-n הדקות הראשונות, מאז שהחל להאט, עבר האוטובוס 1800 מטר, הוא נעצר לאחר 11 דקות מרגע שהחל להאט. א) איזה מרחק עבר האוטובוס מרגע שהחל להאט. ב) מהו n?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהמורה הזאת לאנגלית... כל הזמן בוחרת אותי והיא אומרת לי שזה מאהבה חחח שרמוטה... היא הטילה עליי משימה לכתוב ולהרצות בעל פה על כל נושא ביום שישי הזה. עכשיו, אני לא יודע אפילו על מה לעשותת!!!! חשבתי על גלישה אבל זה סתם לא יודע... יש רעיונות? חייב היום לבחור ולהתחיל [זה בסדר, מחר אני מתחיל ב 12] ובקשר לרמה של הנושא - אני 5 יח' תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.html עדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב עכשיו נגמר לו החלק השלישי בטריגו' שאני יושב רואה כבר 3 ימים (בפעם השניה או השלישית אנלא זוכר) ועכשיו אני בטוח שהבנתי את כול מה שאפשר להבין, את כול מה שהולך לאיבוד בתרגום ו.....הקיצר הכול ועדיין יש לי כמה דברים שלא הבנתי אז נפתח בשאלה ראשונה היא לא קשורה להבנה אלא לידע - למישו יש מושג איך קוראים לשיר/מוסיקה בסוף של החלק השלישי (מן סוג של אופרה) שאלה שניה היא מה לעזאזל נסגר עם ניו? כאילו חלק ממה שהארכיטקט אמר לו זה שהמטריקס נבנת מחדש ואז יש "אחד" חדש אבל לא קרו הדברים שהוא אמר אז..... וחוץ מזה לא הבנתי איך ניו הרג את סמית' אההה ו..........שאלה אחרונה אם מישו יודע איפה אפשר להשיג עוגה כמו ש"מרב" כתב (כן כן הזאת מהסרט השני) אבל אחת שעושה אותו דבר הוא מוזמן ליצור איתי…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i wanted to order 8000 nis computer from menahem the owner of the store i ask him if the q6600 1520 nis is stepping g0 he said that someone from intel he know told him that they arent in the market yet in israel and all the ones that says he bought an g0 is laying. i wanted to order from him 1066 ocz 2 gb reaper edition with the heatpipe heatsink he said that the importer of ocz send him the stock only once a cople of weeks so hw wanted to sell me overpriced corsair xms 2 and said that this is the best memory for oc and it isn't true at all most of the things waren't at stock i canceled the order and bought somthing better in other familiar store so be carful!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב זיכרון מיוחד בהחלט - ל-XPG D80 יש מאפיינים אסתטיים שונים משל כל השאר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מתברר שישנה התקפה על מחשבים מתוצרת Asus דרך שירות העדכונים האוטומטיים של החברה. יש כמובן כלים מאסוס עצמה ועוד להתמודדות עם הבעיה. לידיעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים. עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר. והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך. אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תחשבו על זה, השמש בפנים, הרוח בשער, אתם על מגלשי סקי במים במהירות גבוה... כמעט טוב כמו לאכול סנוויץ' שוקלד איכותי? אם כן תמשיכו לקרוא! מי שיודע ומי שלא, יש פה להמצלה למקום היחיד בתל אביב שבאמת שווה לשלם 64 שקל בשביל להכינס! זה נמצא בפארק דרום (בדרום העיר) בתחנה זה קו 16 גם ממונית שירות וגם מאוטובוס, כזה OWNZ!!! מישהו פה עשה סקי? נכון יש את הt-bar? בקיצור זה עובד אותו הדבר, יש אגם מלכותי שמקיף אותו מין t-bar, אתה תופס וזה מושך אותך, היינו שם כבר פעמיים זה ROX פעם ראשונה עשיתי סקי רגיל והייתי rullz פעם שניה (היום) עשיתי wakeboarding (המקביל של snowboard) והייתי lame בצורה בלתי רגילה, צריך לקבוע מקום ראשון, אני יכתוב פה את הטלפון מחר! מומלץ בחום, תבואו אם חברים, משפחה או לא …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפלאפון הנ"ל - זכיתי בו בEbay, במחיר מצויין של 67 דולר!!! כלומר 295 שקלים. הנה לינק לביקורת עליו, תגידו לי מה אתם חושבים. http://www.slcentral.com/c/h/r/sonyericsson/t300/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי כתבה מעניינת כאן http://www.tcon.co.il/extra/PR-160803-he.htm רעיון נשמה גדול, אבל שאלה היא איך היישום ו"כמה זה עולה לנו"... מה דעתכם, האם יש עתיד לדבר הזה? האם יש משהו דומה או שזו מערכת חדשנית???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כאן בפורום יש את כפתור ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שבו אפשר לראות את כל הנושאים שהשתתפתי בהם והיגיבו בו אחרי... השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל סוג של התראה כזאת גם בטוקבקים בחדשות של האתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז יש משחק קלפים שנקרא דוראק(טיפש בעברית)משחק רוסי אני מניח שהמון פה מכירים אותו.. רציתי לדעת אם יש אתר שמריץ משחקים שלו ברשת?אם מישו מכיר תודה אה ואני גם צריךתאתר עם התחרויות ששבש הבן לאומיות.. תודה=)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוחב פסי הרכבת בארה"ב הינו 143.5 ס"מ. (4 פיט ו 8.5 אינץ'). זהו מספר די מוזר.. למה דווקא כזה רוחב? התשובה הפשוטה והמיידית היא שככה בנו אותם בבריטניה ולכן כך נבנו בארה"ב ע"י הבריטים המוגלים. ולמה בבריטניה השתמשו ברוחב כזה? המסילות הראשונות נבנו ע"י אותם אנשים שבנו את הרכבות העתיקות שהשתמשו ברוחב פסים זה. ולמה דווקא השתמשו ברוחב כזה? כיוון שהשתמשו אז באותם כלים ותבניות ששימשו לבניית כרכרות, שזה היה המרחק בין הגלגלים שלה. ובכן, ולמה בכרכרות השתמשו ברוחב מוזר כזה בין הגלגלים? כיוון שאילו זה היה אחרת היו נגרמים נזקים לכרכרות בעת נסיעה בכבישים עתיקים באנגליה בהן קיימות עקבות (סימנים "חרוטים" על פני הכביש שנוצרו משחיקה ע"י כרכרות שנסעו במהלך השנים). ומי בנה את הכבישים העתיקים…