עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mjhfvi,

במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Holography,

היי, לא נרמדתי היום והאינטרנט שלי קצת ישתגע עקב התקנת Service Pack 2. ברוב שעמומי החלטתי לעשות לוגו לאתר בASCII תגידו מה אתה חשובים: אגב,זאת סקיצה ראשונית אם יהיה ביקוש אני ישפר. http://planet.nana.co.il/ZERO-HOUR/sasdafcvxz.TXT אני מקווה שהלינק יעבוד

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש את הIRIVER IMP350

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 3d7,

אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התעניינתי במדבקות לדיסקים, ככה כדי לארגן את כל הדיסקים שלי יפה וזה.. אני מתקשר ואנשים רוצים 150 שקל בשביל איזה 50 מדבקות!! נו מה? כולה מדבקות מה זה הדבר הזה? מישהו מכיר מקום זול שאני יכול לקנות מדבקות בלבד נטו ולא של הממלכה האנגלית ? אפשר לינקים? מקומות? אם מישהו מוכר אני אשמח לדבר איתו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shloosh,

מהו הפלאפון הכי טוב שיש לנוקיה!????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בסוף מהדורת החדשות של הערב בערןץ 10 הראו את הסרטון הזה :http://www.bigad.com.au/ והייתי חייב למצוא אותו הוא בנוי על השיר : Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna אין זה פשוט אדיר וזה פעל אני באמת הולך לקנות את הבירה שלהם לפחות פעם אחת רק בגלל הפרסומת הזו למרות שאני חושב שקורונה זה הכי טוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מןמלץ 1. שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy Jimmy JV71 2.שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy JV51 מה מומלץ לשימוש בתי תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by uppercut,

אהלן חברים, לא ממש הצלחתי לכוון לאיזה פורום אני צריך להדביק את הנושא הזה אז שמתי בכללי אני בטוח שמפה זה יגיע למקום הנכון. בכל מקרה אני בעל עסק ובין השרותים שלי נכלל צילום ופקס בקטנה... בקטנה ולאט לאט גודל. עד היום הייתי על hp officjet 8500a ואחרי המון בעיות החלטתי לשדרג... אני מחפש משהו אמין וחסכוני משולב כמובן ושיהיה לייזר. לא משנה לי אם זה שחור לבן או צבעוני העיקר שהטיונר לא יעלה לי 1000 שח. אני די נואש מהחוות דעת הלא אמינות בזאפ... מה גם שכמעט ואין. תראו למשל פה המדפסת נראת מפלצת ראיתי גם ביוטיוב קצת עליה... והחוות דעת נשמעות בזאפ מפחידות מאוד. סומך עליכם! אם יש מישהו שיכול להמליץ מנסיון זה הכי טוב! תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by intel suck,

אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by stone cold,

לפני כמה חודשים היתה לי נסיעה קטנה לעשות אז חיפשתי דיסקים ברכב (הזקנה ואחד מהאחים שלי נוהגים ברכב הזה רוב הזמן) וניתקלתי בדיסק של בוב מארלי הכשיו אני לא יגיד שאהבתי את כל השירים אבל - no woman no cry (אני יודע שכולם מכירים) ועוד כמה שירים אהבתי אז אני מחפש המלצות לשירי רגאי טובים בסגנון כי אני נוב גמור בתחום ולא מכיר הרבה שירים מישהו יכול לזרוק המלצות ?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בביה"ס אני לומד בדר"כ בין 10 ל-12 שעות כל יום, וחשבתי שאפשר לנצל את הזמן הזה לדברים מועילים. יש תרגילי רגליים שמחזקים את הבטן ואת הברכיים (להרים ולהוריד) אך זה מחזה קצת מוזר - בכל זאת, אפשר לאמץ שרירים (בטן, גב, ברכיים, זרועות וכו') בזמן הישיבה הכה-ממושכת הזו, השאלה היא האם זה באמת אפקטיבי ומחזק את השרירים? (פעולה פשוטה של כיווץ ושחרור, אלפי פעמים ביום)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by matrix66,

מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ztahie,

רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כבר מצאתי... למנהלים: אפשר למחוק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iakovl,

חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EagleX2,

היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה נכון שמעתי שמועות שיהיה אפשר לשנות חברות ולהשאיר את המספר הגיוני??? זה יהיה סוף הדרך !!!! אף פעם לא שיניתי רק בגלל המספר!

19. שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש? כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Kukishin,

בזמן האחרון התווספו לי הרבה חברים בפייסבוק וזה ממלא לי את דף הבית בהמון שטויות. עכשיו לעבור אחד אחד ולסמן איני רוצה לעקוב אחרי...זה סיוט. האם יש אפשרות להגדיר אחרי מי כן אני רוצה לעקוב? תודה רבה!

22. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shmoe,

אתם מוזמנים להתחיל מכאן... ;D Prog.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yossi21,

היה פה באתר ת'רד משחקי מחשב עם שמות ותאריכי יציאה, אני לא מוצא אותו, אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים