כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=EgWBuu6q84I&search=gay%20dancer
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. קיבלתי הודעה שכתוב בה: This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment. You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! איך אני מעלה את ה RATIO ?? וכמה ג'יגה אני צריך להעלות כדי לשלוח הזמנה?
-
-
מתברר שישנה התקפה על מחשבים מתוצרת Asus דרך שירות העדכונים האוטומטיים של החברה. יש כמובן כלים מאסוס עצמה ועוד להתמודדות עם הבעיה. לידיעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה על מקום להדפסת פוסטר + מסגור והדפסה על קנבס בחיפה עם מחירים סבירים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו ! חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא ! :jump: :hi: עריכה - אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות של חברת סנהייזר (בארץ עולות בסיב ה-200 ש"ח). יש לי אפשרות לקנות אותם בלונדון, ורציתי לדעת אם זה כדאי... איך המחירים שם... ולמי שלא מבין למה הנושא הזה ב"כללי"- אז זה כי הדיון הוא על כדאיות קנייה בלונדון- לא האוזניות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני צריך לעשות ביטוח חובה + צד ג' לאוטו. איפה הכי זול ואמין? (לצורך העניין יש לי אימפרזה 2005.)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תקראו ושךחלףכגעי נאדי (9:44 PM) : תגיד מתי יגיעו וניס לארץ? 69~YotaM (9:44 PM) : שלשום נאדי (9:44 PM) : הגיעו?!! נאדי (9:44 PM) : =-O 69~YotaM (9:44 PM) : כן אבל קניתי את כולם נאדי (9:44 PM) : מה'זתארמת?1 כמה קנית? 69~YotaM (9:45 PM) : 35 69~YotaM (9:45 PM) : לעסק שאני בונה נאדי (9:45 PM) : למה?!?!! איהז עסק? 69~YotaM (9:45 PM) : עסק ייצור גבינות מיובשות נאדי (9:45 PM) : אתה צוחק עליי? למה צריך דותן בשביל זה? 69~YotaM (9:46 PM) : כל העניין הזה עם המכונות לאדע בדיוק... 69~YotaM (9:46 PM) : יש להם שמה עסק דיי ענק נאדי (9:46 PM) : מי זה להם? כמה יצא לך מחיר למעבד ? 69~YotaM (9:46 PM) : בערך 800 שקל פר יחידה 69~YotaM (9:47 PM) : אמרו לי שזה קשור לגודל החור בגב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא היה לי ברור לאן זה שייך, אז ננסה פה אני מתנסה קצת עם וורדפרס כדי להבין מי נגד מה... והקמתי אתר נסיוני - http://xlfuntube.com/ -לא ברור לי איך אני יכול לשלב פלאגינים משלי באתר כשהמערכת שלהם כל כך סגורה. -האם יש דרך להטמיע פלאגינים בלי להוריד את כל האתר ולהעלות מחדש לשרת אחר? -חוץ מזה, האם יש דרך לגשת ישירות לhtml ולcss המובנה כדי לשנות שם דברים ספציפיים? -בנוסף אשמח לדעת האם יש דרך לשלוט בהתאמה למובייל, כי כרגע זה נוראי. ואם זה לא שייך לפה, מתנצל מראש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי פה יש Skype? זה יהיה נורא נחמד אם כל אחד יפרסם פה את הסקייפ שלו ונוכל לשמור על קשר עם כמה שיותר חבר'ה מ- hwzone.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, זאת חנות מחשבים בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. יש לה דברים מאוד, מאוד יפים וגם מאוד זולים. כדי לחסוך בעלויות המשלוח (10-15$) אני רוצה לעשות הזמנה משותפת עם מישהו מכאן, אני אזמין בסכום של 15$ ומי שמזמין איתי גם יקנה בסכום של 15$ ואת עלות המשלוח נחלק בינינו. (חשוב שלא נעבור את ה-50$ במחיר הסופי). http://www.jab-tech.com/customer/home.php תיכנסו לאתר ותסתכלו שם על הדברים היפים וזולים, שבארץ הם עולים פי שתיים ואפילו פי שלוש. אני כבר עשיתי בירורים ושוחחתי עם מנהל החנות, והם בטוח ב-100% עושים משלוחים לארץ, וגם כן אנשים מהפורום הזה כבר הזמינו מהם מוצרים ולא הייתה להם איתם בעייה. דוגמה לעד כמה שהם זולים: מאוורר לדים 120MM עולה רק 31 ש"ח!!!!! כאן בארץ הוא עולה 70 ש"ח. אז …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה מבין הטלוויזיות הבאות יותר טובה ומה יתרון וחסרון של כל טלוויזיה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=819202 אשמח אם תתייחסו בעיקר 1.למחירים 2.לסוג מסך- כלומר הסמסונג הוא FULL LED וה-LG לא. 3.תדר תצוגה של הסמסונג הוא 400 ושל ה-LG הוא 200. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. השתחררתי לפני כשלושה חודשים ויש לי בערך חודש חצי לטייל. אין לי רעיונות למשהו מסויים אז אשמח לקבל את עצתכם. דבר ראשון, לא מתחבר למועדונים, מסיבות ודברים המוניים מדי. עכשיו, הייתי רוצה במשך איזה עשרה ימים עד שבועיים להיות Yoga retreat כלשהו, או אולי טנטרה שאני לא בטוח בגלל אילו מהמוחות מעניינת אותי... רק שאני לא כל כך סומך על התוצאות הראשונות בגוגל וזה נראה עניין די אפרפר, ואני רוצה משהו אותנטי. בנוגע לעולם שלישי, לא מאוד מתחבר אבל גם לא סולד מזה במיוחד. כלומר, מנסה לשמור על ראש פתוח כל עוד לא אצטרך להתמודד עם תנאים ממש מזעזעים (לישון ולחרבן בטבע אין לי בעיה, אבל לא להיתקל בהיגיינה ממש ירודה כמו חדר מלון עם ריח של קיא ומקקים או להיאלץ לאכול דברים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-