כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
משהו שקשור לכדורסל וכו' (לא חייב מהארץ..אבל אם מהארץ אז מכבי תל אביב) שיהיה משהו בשחור לבן (לא חייב) תמונה לדוגמא: http://www.tattoosales.com/TattooFullView.aspx?productID=4440
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
איזה אדיוט, עכשיו הם אמרו שהם יפסיקו גם עם המטרות הלבנוניות ויפגעו רק במבני חיזבאללה ( הסכם עם האמריקאים ) בקיצור עוד בניינים מסכנים, מזה אף אחד לא ישבר, דיייייייייייייייייייייייי נמאסססססססססססססססססס מעניין מה יקרה עם איזה רקטה תפגע במפעל כימכלים בחיפה, יהרגו מעל 20 אלף איש
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! הייתי שמח לקבל כל מידע שיש לכם אודות כל ספק / יבואן של חומרת מחשב, כל רכיב מחשב. בעיקר הייתי שמח לקבל מידע אודות היבואנים של: ASUS GIGA-BYTE LG INTEL AMD
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון... תכינו את ה BITTORRENT שלכם www.fox.com/24/ בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
משחק פלאש מהנה, בעל מספר שלבים. http://adverts.freeloader.com/zurich/ תהנו אתה ממש תאהבו את זה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי את הפונק' X^3+2X-3 ואני יודע ש-1 מאפס את המשוואה איך אני עושה חילוק ארוך ומוצא את 2 הערכים הבאים שמאפסים לי את המשוואה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק... עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח שאתם מכירים את החברה הזאת לא?טוב רציתי לקנות שם אבל הבעיה היא המשלוח האם זה יעלה לי הרבה כי זה מחו"ל?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני גר בממ"ד ואין לי ממש קליטה של רדיו בחדר. רציתי לחבר אנטנה למערכת וקניתי אנטנה שמתפצלת לשני כיוונים. בעצם זה מעיין כבל כזה... איך אני אמור לתלות את זה על מנת שאני אקבל קליטה טובה? האם אפשר לחבר משהו מהמערכת לשקע בקיר שכתוב עליו רדיו (איפה שמחברים את הטלוויזיה..) או שאין קשר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני כותב דף נוסחאות וצריך את הפונט הכי חסכוני (הווה אומר כמה שיותר מידע בכמה שפחות מקום) וכמובן שעדיין ישאר הכי קריא שאפשר. באופן כללי אני צריך פונט באנגלית, אבל גם בעברית יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת לא קשור לפה (ובכלל לכל הפורום) אבל זה המקום החיד שחשבתי שיש אנשים שהמוח שהם עובד טוב מאוד אז ככה יש לי תרגיל דיי מסובך בהנדסת המרחב שאני לא מצליח לפתור והוא למחר (פאק) אז אנשים בבקשה תפתרו לי את התרגיל והכי חשוב הדרך..אז הנה התרגיל: בפירמידה משולשת ומשוכללת כל המקצועות שווים זה לזה (פירמידה כאזת נקאת טטראדר). א.חשב את זווית שבין מקצוע צדדי לבסיס. ב. חשב את זווית שבין פאה צדדית לבסיס. תודה מראש. 8)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
*לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע במקרה מה המשכורת שמשלמים במקדונלדס? אני שוקל להתחיל לעבוד בקרוב, ואני רוצה לדעת כמה אני יקבל במידה ואתקבל. כמו כן, מישהו מכיר אתר שבו אפשר למצוא את משכורות המינימום לפי גילאים, או לפחות יכול להגיד לי מה המשכורת מינימום לנער בגילי (16 וחצי)? תודה רבה, Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-