עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DOGMA,

פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by בקהאם,

זוכרים היה כאן את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173504.0 יש מצב שיש למישהו את התמונות כי בקישורים שיש התמונות לא עולות אז אם יש למישהו שיעלה אותם בבקשה

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by GanJaval,

יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  4. לא העלו את זה או שאני לא מעודכן?!?! מיהם הזוכים המאושרים??

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  5. מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by oba3k,

מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה באתר http://www.camera.co.il/ והייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית מכם על החנות. ראיתי שאנשים משבחים את החנות בזאפ אך אני חושש שהתגובות מושתלות ע"י החנות (לכן אני שואל אתכם). מישהו קנה שם? איך השירות? האחריות? זמן הגעת המוצר? כמו כן, הייתי רוצה לדעת איך היבואן H4 שהחנות עובדת איתו. תודה מראש, מודי

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  8. ציקי מחליט לשים סוף לקיפוח של הצפונבונים מול הפריפריה, ויוצא לכבוש בסערה את התוכנית כוכב נולד ארבע שנים! כבר ארבע שנים שצביקה הדר מחליט מי הזמר שהכי יטחנו לנו במוח השנה. ארבע שנים שאיזה זמר ספרדי מהפריפריות בא ולוקח את כל הקופה. ארבע שנים שאנחנו האשכנזים הצפונבונים מקופחים. אני החלטתי שלא עוד! http://www.mymusic.co.il/MyMusic/magazine/20060525113804.htm?ToolID=BVZ2VT החלק של האודישן פשוט הפיל אותי

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  10. קצת לא קשור אבל בטוח יש פה חלק שכבר עברו את זה , מסיימים י"ב ורוצים חוויה אחרונה עם כל החבר'ה לפני שכל אחד ממשיך עם החיים שלו בצבא וכו ... בגלל מועדי ב' ותאריכי הגיוס אין אפשרות לדילים כי אני מוגבל לתאריכים 13-20 ליולי ... אין לי יותר מדי מושג במלונות ,אבל מה שכן אני יודע שעל המלון\אכסנייה החבר'ה רוצים לשלם כמה שפחות , 500-650 לכל אחד ( אנחנו שישה אנשים ) . אז ככה , אם תוכלו לתת לי שמות של אכסניות\מלונות ( עדיף כאלו שהייתם בהם ) טובים ושיתאימו לבני נוער ( כלומר קרובים לחוף ..מקומות בילו וכו ), אני וחבריי מאוד נודה לכם .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-786,00.html :

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  14. ?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by kinggil,

המלצות לשירים רגועים ;D תודה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by מוחמד היהודי,

כמה שעות לא יכלתי להכנס לאתר מדוע למה וכיצד?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. והוא רוצה לקנות את המחשב מוואלה, אמרתי לא לקנות את המחשב משם אבל כיוון שהידע שלו אפסי אז התיעשתי : השיחה הזאת אמיתית, ואני בטוח שכמעט כל אחד היה אומר לי משהו דומה, עזרו לי להציל את הילד מכרטיס 128MB :'(

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by evman007,

שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by WarMachine,

אולי זה פורסם בפורום בעבר(לא שאני זוכר) אבל היום פעם ראשונה שנתקלתי בסרטון המשעשע הזה. ככה נראה סופר מריו בגרסת הבמה. http://www.break.com/index/livemario29.html

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by ForresT,

שאלה קצת מוזרה אני יכול להפעיל את הביטורנט ולבטל את אפשרות הdownload ולהישאר רק עם upload? תודה *כמובן שאני מתייחס לקובץ שלא סיימתי להוריד עדיין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני יאבל , יש לי איזה כמה דקות ככה לכאלה , הייתי ... הממ ... איפה לא הייתי , עכשיו אני בעבודה , ולא נראה לי שיש מוסד קיים שיוכל להכיל אותי .

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KKK,

הנה התרגיל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151402692.JPG התרגיל נמצא בספר של בני גורן-מתמטיקה חלק ה' שאלון 035005 בעמוד 209 תרגיל 47 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.