עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OmerS,

שלום, אני עובד בעיקר בתור טכנאי אבל לפני זמן מה אחד מהלקוחות שלי שאל אם אני יוכל ללמד את הבן שלנו מחשבים כי הוא מאוד רוצה להכניס אותו לתחום הזה ולגרום לו להתעניין ולדעת איך להשתמש במחשב (בעיקר WORD ושטויות כאלה). הילד הוא בכיתה ה' והוא לא ממש אוהב את התחום הזה.. אבל יכול מאוד להיות שאם אני יביא לו משחקים וביחד עם זה ילמד אותו קצת אז הוא כן יתעניין.. הבעיה שהמחשב שלו הוא MMX.. בקיצור... יש לכם רעיונות איזה משחקים כן אפשר להביא לו ואולי גם מה כדאי ללמד אותו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by Shadowman,

ואיך השם הזה קשור לשם אולג! לכל העוזרים תודה!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by FresH-MeaT,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Spawn123,

מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?

6. אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by DXT,

ARE YOU READY FOR DXT'S 100th MESSAGE? ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by (G),

אני מחפש משחק שהיינו משחקים במכונות וידאו של פעם, בוא נאמר לפני 20 שנה בערך. זה משחק מכות בסטייל STREET OF RAGE. ממה שאני זוכר היה מן קטע במשחק שאתה על משאית נוסעת ויש לך אוייב שיש לו מסור חשמלי עגול שהוא מנסה לחתוך אותך ופוגע ברצפה. מעבר לזה אני לא זוכר כלום. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Parabellum,

שלום. בכמה מקומות בהם שאלתי על קניית כרטיס מסך אמרו לי שקיימים 2 ספקים ראשיים וכמה קטנים. בגלל שעבר הרבה זמן ולא קיבלתי מה שהזמנתי, אני שואל כאן - האם מישהו יודע מי הספקים האלה? אפנה אליהם בעצמי. אני מחפש כ.מסך של GIGABYTE, ממשק AGP, דגם 9600. מי הספק? תודה

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. הייתי בספרייה וראיתי שם ארונות ספרים מלאים ספרים (משקל של כל ארון בערך טון) הארונות נמצאים בתוך מסילות ואפשר להזיז אותם עם ידית שנעה במעגל שנמצאת בחזית של הארון. ילד בן 10 יכול להוזיז 10 ארונות צמודים (10 טון!!!) ע"י הוזזת ארון אחד בעזרת הידית והארון הזה דוחף את שאר הארונות. המנגנון מכני אין שם חשמל, איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  13. היי HWZone הגיוס הראשוני שלי היה 30 לינואר,אבל קיבלתי מכתב עכשיו ושינו אותו ל-1 פברואר,וגם הודיעו לי שאני מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר אז כמו כל הנושאים פה כשכל אחד מתגייס,הגיע תורי רציתי לדעת פרטים על המערך הטכני של חיל האוויר,בסיסים וכו',אני סה"כ לא יודע כלום...אז תתחילו לשפוך,לטוב ולרע

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  14. אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by y191181,

זהו הקישור http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=y191181 לשאלות יש לפנות לICQ259-029-320 ותפסיקו למחוק הודעות שלא פגעות באף אחד!!!!!

16. Started by Vidati,

בשעה טובה הסתיימה תקופת ה"נהג חדש" והרשיון שלי כבר לא בתוקף, אבל קיבלתי בדואר לשלם על רשיון חדש (195ש''ח) השאלה שלי היא האם הרשיון שקבלתי בדואר תקף לפני התשלום או רק אחרי התשלום? רשום לי תאריך 28 ליוני 2010 אבל האם זה אומר שאני יכול לנסוע עד התאריך הזה מבלי לשלם על הרשיון שקבלתי בדואר או שרק אחרי ששלמתי ואני בעצם מחכה שהכרטיס יגיע בדואר. תודה אני ממש מבולבל, אני חייל כך שזה ממש מעצבן שאני חוזר הביתה ואין לי רכב.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  17. שלום רב לכולם! הייתי שמח לקבל כל מידע שיש לכם אודות כל ספק / יבואן של חומרת מחשב, כל רכיב מחשב. בעיקר הייתי שמח לקבל מידע אודות היבואנים של: ASUS GIGA-BYTE LG INTEL AMD

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by galz,

לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  21. מבצע לגיוס שירים. אני צריך דיסקים עם שירים שאפשר לרקוד בנושאים הבאים..: אלטרנטיבי טראנסים האוס MTV דאנס רוק והכל בקיצר... כל דבר שאפשר לרקוד.. בתמורה "יחולקו" מאווררים 80 ממ'.. עוד כל מיני צעצועים.. כל נושא יטופל לגופו..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מעוניין בבדיקת ראיה בלבד + קבלת מרשם ע"י אופטמיטריסט מורשה בעלות עד 70 ש"ח בירושלים, אם יש בחינם עדיף כמובן ;D . במכללת הדסה ובקופת חולים אפשר לעשות רק בעוד שבועיים ואני מעדיף לעשות עכשיו מאשר לחכות. בשאר האופטיקנות קיבלתי מחירים בין 120 ,ולאלה שהרבו להגדיל, 200 ש"ח. תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  24. בהנחה שהתקבלתי לממרם/גאמא אני יודע שיש לכל אחד מהם קורס קדצ. עכשיו אם הגיוס הוא ב1/5 אז מתי הקורס?! (לא נראה לי שהלימודים של יג יסתיימו לפני ה1/5, לא?)

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

http://www.putfile.com/media.php?n=Paris73 :lol:

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.