עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מנסה להכינס לויקפדיה ישאל, במשך הרבה זמן לוקח המון זמן לאתר להטען, ולפעמים הוא בכלל לא נטען. גם לכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by huber,

http://www.tagtele.com/swf/embed3.0.10.swf?autoStart=0&f=20071026052202446&s=2&vs=2&t=0dfc3f04d2ff1b6b614b3ae5f32fb99a&video_id=11924&videoImage=http%3A%2F%2Fwww.tagtele.com%2Fimg%2Fvideos%2Fthumbs%2F20071026052202446-1.jpg&ts=496096b0&k=50

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by יניב51,

סוף סוף קניתי מחשב חדש ( המפרט בצד ) ההזמנה בוצעה יום ראשון שעבר מ SKYPC, היום בצהריים היה מוכן וחטפתי את המחשב עוד לא בדקתי משחקים ( אין זמן, היה יום עמוס ), מחר כבר נבחן את זה הדבר הכי חשוב במחשב - הוא שקטטטטטטט בטירוף וכמובן שכל הטמפ' במנוחה סבבה לחלוטין. כרטיס מסך: 42 HD: הסאמסונג 29 והסייגט שהיה לי 32 מעבד: או 25 או 36 ( התוכנה הזו לא הכי ברורה, בהזמנות נוריד EVEREST ) לאחר 6 שנים עם XP ששירת אותי נאמנות, השתדרגתי לווינדוס 7 וכמובן שגם בעניין הזה לא ממש הספקתי למצוא את עצמי. כמה בעיות... 1. ניראה לי שטעיתי עם הלוח אם, הייתי צריך לקחת ATX ולא MATX. הקירור של המעבד פשוט "יושב" על הזכרונות \: 2. צריך להיות עם תואר בהנדסה בשביל לחבר HD חדש לכלוב של ההארד דיס…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. PCBAY מחשבים פשטה את הרגל - וממשיכה למכור באתר http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617012 ארגון אמון הציבור: החברה חדלה מלפעול, אינה מספקת מוצרים שהוזמנו ושולמו ואינה עונה לפניות צרכנים אפרת אהרוני 20/1/11 בארגון אמון הציבור מזהירים את הציבור מפני התנהלות מדאיגה של חברת PCBAY מחשבים, המפעילה אתר אינטרנט בכתובת www.pcbay.co.il לצד חנות בקריית מוצקין, אשר פשטה ככל הנראה את הרגל ואינה מספקת סחורה ללקוחותיה, מבלי שהפסיקה את הסחר באתר. המידע הראשוני בנושא הגיע לארגון הודות לערנותם של מנהלי אתר השוואת המחירים באינטרנט ZAP, אשר דיווח על מצבור תלונות צרכנים כנגד החברה. מבדיקה ותחקיר שערך ארגון אמון הציבור עולה כי לאחר שצרכנים רכשו מחשבים ומוצרים נלווים, החברה לא סיפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי משהו באיביי , לא משנה למה החזרתי לו את המוצר ...... אז הוא זיכה אותי בפאי פאל , קיבלתי אימייל כזה אני מחכה כבר שלוש שעות ועדיין לא נכנס התשלום לפאי פאל , למה זה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

אני מחפש טראנסים יפנים מהירים עם מלודיות ארוכות מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kletsman,

שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ztahie,

רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DXT,

מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן, יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?! אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mjhfvi,

במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shmoe,

אתם מוזמנים להתחיל מכאן... ;D Prog.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by waizman,

דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mrraz,

נסעתי בכביש 6 בלילה מהירות 120 מסלול ימני כאילו שאני עומד במקום מכוניות עוברות אותך מצד שמאל ונעלמות בשריקה כמו אוטובאן בגרמניה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה

20. האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoav9,

אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע. תגדירו עכבר חומרה????????? (ולא gkpl) נ.ב. הבהרה בנושא שיר: 1) היא ממש ממש לא פוטוגנית 2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה. 3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by דובי770,

פעם היה פורום בשם הזה. בכל מקרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייד שלי: alienware 15 r1 i5-4210H GTX965M 8GB ram 1TB HDD ללא אחריות, מעט שריטות קלות כמה אני יכול לקבל עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dr. Evil,

אחרי חצות! מותר לי ;D מומלץ

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aldema,

יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע... אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים