כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית. חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון? אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'. הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי עפ"י מה שרשום באתר של ארגון המורים אין אבל ראית כתבה שיש...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
www.img4u.com דוגמא לרקעים: אתר בעל פוטנציאל להיות נחמד מאוד ואולי אפילו להפוך לאחד אחר יותר טוב תקליקו וכל זה יקרה. זה יעלה לכם רק כמה שניות לא יותר מזה ואתר זה ממש יעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם דגם הגיימינג העתידי של AMD יהיה עוצמתי יותר מה-GeForce GTX 1080, למרות הכל? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהה למישהו יש מושג איפה ללכת לעשות תאוריה באזור הקריות... אין לי שמץ וכאילו לוחצים עליי לעשות כבר... תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249654,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related קצת מזכיר לי את Pizza the hut מSpace balls
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחלת מין מזונה רוסיה בתחנה מרכזית ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
נשפח לי בקבוק מים כמה ימים ולא שמתי לב על שטיח מקיר לקיר והכל מסריחחח שפחתי על זה אקונומיקה עם קצת מים וזה עדיין מסריח (איך האקונומיקה תתיבש? יווצר על זה עוד עובש/חיידקים?) תעשו טובה תגידו איזה פיתרון מדעי מגניב כזה, זה נושא מסובח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יתכן ש-Chrome ופרטיות הם לא ממש חברים ? אני לא פרנואיד של פרטיות או משהו כזה, אבל חשוב להיות מודע מי יודע איפה אתם גולשים ומה אתם כותבים תוך כדי גלישה. הינה סרטון שמציג את עוצמתה של גוגל החביבה על רבים. תסיקו מסקנות בעצמכם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני ועוד 3 חבר'ה שלי רוצים להיפגש לשבת איפשהו ועל הדרך אמרנו למה שלא ניפגש לאיזה הופעה או סטאנדאפ טוב.. אבל הבעיה שאין לי ממש מושג איפה... בעיקרון אנחנו מחפשים מקום שאפשר לשתות, אולי גם לאכול (לא חייב) ושיהיה כזה איזה אירוע מרכזי, הופעה או משהו.. ליום שבת הכי טוב.. בנתיים בדקתי באתר של עכבר העיר מצאתי כמה נחמדים, אולי יש לכם עוד...?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אני פשוט חייב ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשור ל"איסלאם" ו\או ל"עיראק" סימתי להכין עבודה בערבית של 33 עמודים אבל הבביוגרפיה לא מושלמת ואני חייב עוד לפחות ארבעה ביבליוגרפיות ונגמרו לי האנציקלופדיות והעבודה למחר... אוף תמיד אני חייב להשאיר הכול ליום האחרון :-\ אני מבקש יותר נכון מתחנן אם מישהו יכול בבקשה לתת לי ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשר לאיסלאם או לעיראק ואני מבקש לא לעבוד עלי כי המורה ה** **** הזו בודקת כול ביבליוגרפיה... ומה שיש לי זה ממש לא מספיק! אז אם מישהו יכול בבקשה שירשום לי כתגובה את הביבליוגרפיה. לאלה שלא ממש יודעים הינה דוגמא : ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לבצע הסמכה של מיקרוספט של טכנאי PC האם אפשר לעשות רק את ההסמכה ללא הקורס? ולשלם רק על הבחינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הגשתי הצעה למשהו, עמדתי לזכות במחיר טוב ואז בשניה האחרונה מישהו הציע יותר מה שמוזר זה שזה בן אדם שקיים שנה באיביי אבל בלי שום עיסקאות, כאילו הוא לא עשה שום קניה כל הסיפור הזה מוזר, זה אותו בן אדם או משתף פעולה שלו, מה EBAY עושה במקרה כזה ואיך מוכחים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה ניו-יורקרים שונאים את ניו-ג'רזי ? (איך פגשתי את אמא עונה 4 פרק 3, וגם הבנתי שזה באמת נכון)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולצערי הייתי צריך אותה. נמחק לי גם הזיהוי של חוקיות מ"ה אבל זה כנראה לא ממש מתאים לדיבור פה. אמנם תיקנתי את זה אבל זה מוזר כי מדובר בשינויים ברג'יסטרי שמוזר מאוד שהם נמחקו/נעלמו. אהה, ודווקא הקוקיז לא נמחקו. אז מה קורה כשהמחשב מפסיק לקבל חשמל בפתאומיות? האם זה לא משפיע או משפיע לרעה? ועל מה בדיוק (יש רכיב ספציפי)?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-