כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://blag.xkcd.com/2007/08/20/testing-the-9v-battery-hack-or-assault-on-battery
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם החנות SKYPC נותנים הנחות בדילים... או שהם הולכים רק לפי האתר שלהם והמחיר שמופיע זה המחיר או שהם מורידים מחירים??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קטע קורע במיוחד מהמופע של ג'ף דונהם, ג'ף דונהם מדבר עם הבובה שלו אחמד, טרוריסט מת: http://www.vch.co.il/video-388.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יותר זול לקנות מחשב חדש לפני סוף השנה או שעדיף לחכות לתחילת שנה הבאה? מתי המחירים יותר זולים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אדיייייייייררררררררררררררררר!!!!! :lol: http://fs5.deviantart.com/f/2004/359/4/c/halflife2.swf
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים מחפש איזה אתר שמסוגל לשלוח לך מייל כאשר פרק חדש של סדרות מסויימות (לפי בחירתי, כמובן) משודר בחו"ל (ארה"ב / אנגליה בעיקר) מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהיה גם מחיר סביר. בעליה בתל אביב הם ירדו לי מ300 ל180 אבל לא מצאתי דגם שאהבתי. לייד הבית שלי הם תקועים על 250-300 שבעייני זה מחיר דיי גבוה! אני מחפש תיק נוח עד 200 שקל, באזור המרכז.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני די חובב גיימינג וגם אוהב את הסרטוני - ביקורות של יאצי, ולפני כמה ימים חבר סיפר לי שיש בחור (נראה לי שקוראים לו אבישי - ככה קוראים לאתר) שעושה בלוג גיימינג שהוא כמו שילוב של יאצי ובלוג רגיל (לא אנימציה), התוצאה של השילוב הזה מדברת בעד עצמה ויש שמה טענות ממש טובות שמלוות בהרבה הומור משובח (רוב הזמן) על גיימנינגותרבות הגיימינג בכלל. אני אישית די התלהבתי מהאתר ומחכה לבלוגים נוספים בקרוב! נראה מבטיח, וחוץ מזה צריץ לתמוך ביוצרים ישראליים! הכתובת היא - www.avishee.com תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשם יצירת הסרטון הם צילמו 60,000 תמונות ופיתחו 9,600 הרבה השקעה בלי אפקטים ונראה מצוין.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו, אני כיתה י"א...אני לומד במגמת הנדסת תוכנה 10 יחידות, עשיתי 3' שנה שעברה השנה עוד 2 בעיצוב תוכנה ושנה הבאה פרוייקט בVB 5 יחידות. בנוסף אני לומד גם 5 יחידות פיזיקה. התחלנו ללמוד תנועה מעגלית וזריקות ואני לא מתחבר לזה..האמת היא שאף פעם לא התחברתי כ"כ לפיזיקה. אני לא אוהב את המקצוע הזה. אם אני אפרוש מפיזיקה אני אוכל להשקיע במקצועות האחרים, בפרוייקט שנה הבאה ב-VB, במת' 5 יחידות שאני לומד עכשיו וגם אנגלית 5 יחידות, והשנה יותר בעיצוב תוכנה. יהיה לי חיים יותר קלים, בלי פיזיקה על הראש. אבל מצד שאני פיזיקה זה חשוב, אבל אם אני אשאר אני יודע שיהיה לי קשה מאוד גם השנה וגם שנה הבאה [5 מת 5 אנגלית 5 פיזיקה פרוייקט VB] מה אתם אומרים? דרך אגב, כמה עולה להשלים פיזיקה באוניב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה על המחשב שלכם : המחשב בתוכו הכל כולל מסך כולל צורבים כוננים דיסקים קשיחים מעבדים וכל העולה על דעתכם .... מצפה למצביעים *כל אחד יכול להצביע 2 פעמיים ! *ללא הגבלת זמן המחשב שלי נקנה ב- 7500 ש"ח.....אני טס להצביעה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-