עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אתה יודע טוב מאוד לפרסם את החנות הזולה שלך וכמה מחשבים יפים מכרת מנסה להגניב ואני מאמין ששולח לאנשים בהודעות פרטיות (AIRZONE*) איפה החנות שלך וכמה הנחה תעשה לו במיוחד כשאתה יודע שהוא מתכוון לקנות מחשב יקר כשפונים אליך להסיר את הכתובת מההודעות שלך - אתה לא מתיחס ("אדוני מתבקש לעזוב את המקום") אומר שאתה בעצם עושה לנו טובה שאתה מפנה לפה לקוחות שלך (מנצל את הידע שלנו בשביל לעשות בוחטות) אם אתה רוצה לפרסם בפורום או להיות affiliate של הפורום דבר עם אלכס הקברן הגדול שישלח לעמרי צ'ק שמנמן אם לא תפסיק עם זה עכשיו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הבנתי משהו שברק הולך לאיפה שהכי נוח לו ואמרו לי בתור דוגמא שאם אני לבד במדבר ויש גשם ואני רואה עץ לא ללכת לשם לתחבא מהגשם כי אז יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהברק יפגע בי כי אם יהיה ברק באזור הוא יעבור דרך העץ..

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by parlov,

יאלה מי מתרגם את זה 01001000010101110101101001001111010011100100010100100000010100100101010101001100010001010101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by R0ck,

Winamp Ctrl + L http://il1.1st.basicbeats.net:8000

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  7. אני יודע שזה לא ממש קשור... אבל חפיף... כנסו לכאן שנייה: ותבקשו שישמיעו את הספירה לאחור... תודה...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by ref4fcd,

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by iakovl,

מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. http://brand.co.il/unik/westbank/

11. Started by Born2Kill,

שלום שלום, מחר אני יהיה בכנס עם עוד חברה במתחם יורוקום נוקייה, המטרה כבייכול לפתות את האנשים להתעניין ב-N97. ייצא לי להיות קצת עם ה-N97 בהדרכה שעשו לנו, מדובר למעשה במתחרה הישיר של ה-iPhone ויש לו הרבה מה להציע. ה-N97 הוא יותר יפה, שימושי (יש לו מקלדת קטנטונת בניגוד ל-iPhone שאין לו בכלל), יש אפשרות לגלוש בפייסבוק משם וגם בכל אתרי האינטרנט עם מסך קצת יותר גדול ממה שאנו משתמשים בפלאפונים שלנו בחיי היום יום. ה-iPhone לפי דעתי הוא פחות שימושי אבל העיצוב שלו יותר יפה, הוא יותר דק ויכול להתלבש טוב בכיס. המשותף לשניהם זה האפליקציות. באייפון מורידים את האפליקציות דרך האפל סטור, ובנוקיה אצל האתר ה-Ovi החדש של נוקייה. http://www.ovi.com/services/ ל-N97 יש עוד דברים שמייחדים אותו …

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by amilo,

חברה עברנו את הפיינל פור , עכשיו רק את הגמר !

• 133 תגובות
    • 10.4k צפיות
  13. אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?

• 84 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by galzo,

נרגילה זה בריא נרגילה זה טוב.

• 70 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מכירים תגלידות המוזרות של היפנים? http://mdn.mainichi-msn.co.jp/photospecials/graph/040701ice/18.html יש פה מלא סוגים...אני יודע שזה ידוע וישן אבל משום מה אני מת לטעום תגלידה הזאת בטעם ליקר תפוחי אדמה חחחח...יש דרך להשיג בארץ? (ואני מקווה שאין בה ג'לטין של חיות או משהו כזה כי אני שומר)

• 104 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. Started by Ewingum,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כהרגלי בקודש ביום רביעי צפיתי בביקורת החדשה של יאצי, שהייתה, לאכזבתי הרבה, על סוניק החדש(כלומר, משחק שלא מעניין אותי גם ככה) לwii(קונסולה שלא מעניינת אותי, PC עד המוות!). מה שכן היה מגניב בביקורת היה הפנייה ל"תוכנית חדשה" על גיימינג(בדומה לxplay) בכיכובם של יאצי ושני חברים שלו. להלן הפיילוט: http://il.youtube.com/watch?v=bXvdoTYlVtk&eurl=http://gamedamage.net/ הרושם שלי הוא מאוד חיובי אבל עם דברים שטעונים שיפור, כיאה לפיילוט. הקטע עם ההנחיה(שבה שלושת החבר'ה יושבים על ספה) לוקה בחסר מאוד, מצד אחד זה נראה כמו סתם שלושה חברים מדברים ומצד שני זה נראה רובוטי מדי ומשוחק רע מדי, עם העיניים כל הזמן רצות בין הטלפורמטר(או המלצמה) ובין החברים לRe-Assurance שהכל בסדר. כמה פ…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by RGod,

אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D

21. Started by Overshot,

שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by zerocool15,

אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי. דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד. עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop. אני גם מעוניין להב…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.