כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות מודינג למארז. ראיתי פרוייקט של מישהוא שעשה חיתוך מדהים!!! על המארז,של שני דרקונים. לינק לתמונה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 אני רוצה לעשות את אותו החיתוך בדיוק,במארז שלי, אבל אני לא מוצא את התמונה, חיפשתי שעות על גבי שעות בגוגל,ולא מצאתי, בבקשה שמישהוא יביא לי לינק של התמונה הזאת!. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…
-
- 19 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
בערוץ 2 כמובן .. תודהה וכן אני יודע עוד נושא מוזר ;D אבל זה 'כללי' לא ..
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נתקלתי בזה היום, משעשע, אולי נכון, לכו תדעו. http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני חייב לשמוע הודאה שהשאירו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש שירים ברוסית יפים כאלה שמתנגנים במועדונים וסתם שירים יפים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htm הייתם מתים לאחד כזה 8) יש מצב שזה היה פעם בחדשות האתר ופיספסתי ? אם לא - אז נראה לי שצריך לשים את זה שם..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
SAMSUNG PAY ועם עדכוני אבטחה של אנדרואיד ה S7 EDGE עדין על אוגוסט 2017
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, מישהו עובד/עבד בקוקה קולה ויכול לספר על התנאים, שכר וכו'? אם להיות יותר ספציפי, המשרה מיועדת כמאבטח בקוקה קולה. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש איפה רשום שאני יכול ללמוד שם גם ללא אישור לימודים. אני יודע שאני יכול אבל אני מחפש את הציטוט בפקודות מטכל או מה שזה לא יהיה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להתחיל ללמוד MCITP בעצמי ולעבוד עם זה בבית יש לי 2 מחשבים חזקים שיעשו את העבודה אני רוצה שאחד יהיה ראשי שבו אקרא\אצפה בסרטונים ובמחשב השני אני אעשה את כל הניסויים , אתקין WINDOWS SERVER 2008 ואתחיל להתעסק ולהבין מול מה אני עומד רציתי לשאול\לבקש : 1.קישור לחומר המדויק שאני צריך ללמוד ב NUGGETS משהו שמתחיל מהבסיס 2.מה אני צריך להכין כדאי להתחיל את הלימודים ? מחשב שרת , ראוטר , סוויץ ? 3.מה עוד לדעתכם כדאי לי לעשות ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חשבתי לי למה שלא נתחלק בקאברים יפים של שירים? למה? כי זה פאדיחות לשמוע את BARBIE GIRL המקורי... אז הנה נתחיל- WHEREVER WHENEVER גירסאת המטאל, יצא נחמד תקשיבו למילים וכמובן BARBIE GIRL והנה יצירה של גאון בן המאות הקודמות מנוגנת ע"י גאונים בני ימינו
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-