עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין לקנות רכב יונדאי אקסנט יד 3 117 אלף קילומטר צבע כסף שנת 97 רציתי לדגעת עם משהו יודע עם זה רכב אמין טוב ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by 114508534,

??????

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Axel Foley,

יש בעיה להעביר כונן קשיח במכונת שיקוף?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Moor,

כמה חברים מחפשים וילה לסופ"ש למסיבה, משהו נחמד כזה, לא מפואר ויקר~ באזור ת"א, ראשון, פ"ת, נתניה... בסביבה הזו; שתהיה בריכה, שאפשר לשים מוזיקה בלי ששכנים יתלוננו. אני אין לי מושג בכל העניין ולא יודע מה טווחי המחירים, חבר אמר שהוא יכול לארגן וילה ב-3.5 אז אם אפשר הצעות באזור הזה 4K~

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nice-1,

תגיבו גם, שאני אהיה מבסוט

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by laviko1,

1080p.BDRiP.XViD או 720p.BluRay.x264 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by nadaw,

חבר'ה, זה מאמר שקראתי מזמן, וזה ממצה את כל מה שאני מרגיש, שבגללו אני שואף להגיע לשרות קרבי. כתב אותו גולנצ'יק, אבל זה מתייחס לכל יחידה קרבית, לפחות לדעתי. כבר קראתי גירסאות שבהן הפכו את זה מגולנצ'יק ל"לוחם", אבל זאת הגירסה המקורית. לאנשים הקטנים עם הצל הגדול- להיות גולנצ'יק זה לקלל את הגשם והבוץ שעכשיו, אבל להתעקש לצאת למארב בלילה. להתקשר לאמא להרגיע, ולהגיד לאבא ש"לא נכון", ואתה בבית-שמש ולא בבית-לחם. זה להבין את פחד האזרחים בלי לדעת אם הם מבינים את הפחד שלך. זה להציץ בשמש השוקעת, ולדעת שרק עכשיו מתחיל היום. להיות גולנצ'יק זה לשאול המון שאלות על המוות, בלי לקבל תשובה אחת על החיים. זה לאבד אחים לנשק, אך לא את התקווה, הטרוף שבעיניים והצלילות שבמחשבה. לשמוע על העבר בלבנון,…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tzolerguy,

ההורים שלי בתאילנד והם מתכוונים לקנות לי שם PS2 יש משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני הקניה ?? זו אותה קונסולה שיש פה בארץ שיש הבדל בגלל האזורים וכל מיני כאלו??

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. א. מי נותן להם כסף? ב. מי צריך אותם בכלל?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by waizman,

מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

שלום לכל גולשי הפורום. הייתי שמח לקבל עזרה במציאת כל תמונה שהיא של רובה הסער הישראלי החדש ה"תבור" תודה.

• 62 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. Started by kinggil,

http://img449.imageshack.us/img449/1753/f2vs.jpg *כבוד*

14. היי צריך המלצה מניסיון אישי למי שיש . אז ככה , העברתי את המחשב הנייח שלי לחדר אחר מסיבות כאלו ואחרות . עכשיו הממיר dune hd שלי בחדר לא קולט כל כך טוב את הרשת הביתית שלי במחשב ומהסיבה הזאת אני לא יכול לראות תכנים מהמחשב בטלויזיה . כמו כן אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ליד היד עם גישה לאינטרנט וכאלה . אז אני רוצה לחבר משהו לטלויזיה שישמש אותי לצרכים הבאים : א. גלישה נוחה באינטרנט . ב.סקייפ . ג. הורדת סרטים טורנט . ד. אופציה לשתף רשת ביתית עם האקסטרימר שלי . טוב משחקים וכאלה זה יכול להיות כבונוס (פחות חשוב) לא חושב שיהיה לי זמן לזה . זה צריך להיות משהו קטן יחסית

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Rob Halford,

כנסו למנוע החיפוש www.google.com וכתבו בשורת החיפוש "go to hell" עם המרכאות ואז תלחצו על I'm feeling lucky מחכה לכם הפתעה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MeUser,

אז אני לפני הזמנה של GTX780 של MSI ואני ניכנס לאתר שלהם לראות את הכרטיס (וואלה הכרטיסים שלהם מעוצבים יפה ) אז אני מגיעה לדף הזה: http://www.msi.com/product/vga/N780_Lightning.html#hero-overview ושם תחת Bundle MSI developed driver and utilities

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ETB,

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

תודה. יאיר

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום הזמנתי מארה"ב משלוח (דואר אויר), תוך כמה זמן לוקח לו להגיע בערך (כולל מכס וכו')

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Googleness,

אז אני מחפש מקום בארץ להיבחן בשביל הסמכה של A+ (רק מבחן בלי קורס) ומקום אחד שמצאתי ביקש 1257 ש"ח כולל מע"מ על כל טופס! (יש שני טפסים אז יוצא מעל 2500 ש"ח). עכשיו אם נתחשב בעובדה שהבחינה אמורה לעלות לפי המחירון באתר של COMPTIA בערך 180 דולר לטופס יש לנו הפרש מחירים עצבני. מישהו מכיר ? ממליץ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=3f66ac1d992db317c088fb46b1b7f369 ועוד אחד http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=feac554a23150c291ea9c1981a017e13

22. אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת. עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה. חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך. עכשיו השאלה …

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים