עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל כך צחקתי.

2. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by X-It,

דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...

4. היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Epik_yozhik,

סתם מעניין אותי לדעתם האם הייתם נשרמים לשירות השכרת סרטים כמו נטפליקס למי שלא מכיר www.netflix.com השירות קיים פה בארצות הברית, מה שהוא נותן בגדול אתם נרשמים לשירות להשכרת סרטים דרך הדואר בוחרים בסרט , הסרט נשלח אלייכם בדואר , הזמן להחזיק בסרט הוא בלתי מוגבל, כאשר נמאס לכם מהסרט, אתם מכניסים אותו למעטפה שקיבלתם במשלוח הראשוני. שולחים חזרה לחברה וברגע הסרט התקבל אצלהם הם שולחים לכם את הסרט הבא ברשימה שלכם. השירות פה עולה באיזור ה 5 דולר תלוי בכמות הסרטים ובסוג השירות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://e.walla.co.il/?w=/6/1843415

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by djhenrya,

[attachment deleted by admin]

8. Started by xtract1,

אני נכנס לדף הראשי http://www.fibi.co.il/fibi/site/he/homepage.asp ומנסה להוריד את התוכנה שלהם, BizWiz או איך שלא קוראים לה, והוא רושם לי משהו לגבי החבילות HTTP שפגומות או שקר כלשהו. יש פיתרון לסיפור הזה או מה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  10. אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפתע צדע את עיני הגדרה "בירתה של אשור".... LOL :silly: :jump: :jump: :jump: לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! מי שלא ראה Monty Python and the Holy Grail לא יבין כלום

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dvirf1,

היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by cheapwine,

אני צריך תרגילים במכניקה לתרגל לפני המתכונת

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by elixvx,

היי, אז אני צריך לערוך הצאה קטנה מול כ-15 איש הרצאה באורך של 15-20 דקות. בכל נושא שאבחר. העניין הוא שלא עולים לי שום רעייונות לנושאים מעניינים שאפשר לדבר עליהם בקלות. חשבתי אולי על סוגיית הפליטים בישראל או על מערכת החינוך הבעיה היא שאין לי מספיק ידע בנוא להרצות על זה 15 דקות. אשמח להצעות או הפנייה לחומרים. (הצעו לנושאים מעניינים אחרים יתקבלו בברכה) תודה רבה וחג שמח! שחכתי לציין שיש לי אפשרות גם להעזר במצגת סרטון אז אם יש למישהו משהו מעניין זה יהיה מעולה!

• 7 תגובות
    • 33.9k צפיות
  16. היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by SD Project,

אמרו לי סופרה, לי זה נראה יותר כמו NSX.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by yuraxp,

שלום ראיתי שיש מספר גדלים 3/4 2/3 4/4 מהוא הגדול למשהו בגובה 1.72?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by dannygnh,

מי אחראי על נתונים שהיו במחשב ונימחקו לאחר תיקון המחשב? האם הטכנאי אשם או הלקוח שלא גיבה את הנתונים שלו?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by אביהרץ,

יש דרך לרמות? כמה קל זה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by joni,

בציור מתוארים הישרים : Y=2X-3 ו Y=-X-2 הקטע ab מאונך לציר ה X ואורכו חמש מצא את שיעורי הנקודות A ו B .

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש אתר כמו NFORCE אבל במקום להראות איזה סרטים משחקים וכו' שוחררו שיראה איזה דיסקים של מוזיקה שוחררו! נ.ב אני מאוד מקווה שזה לא ווארז אם כן אז לנעול... תדוה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.