עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

מאוד פשוט, כרגע, בצורה סימפליסטית, אושר או עושר?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shaypoi1,

אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dovik,

כיוון שהעולם מתייחס למצב כאל סכסוך בין שתי מדינות.. אם פלסטינאים רוצים עצמאות-לתת להם. שיהיו מדינה עצמאית. אבל. צריך לפעול פה בכמה מישורים: הבטחוני והכלכלי. להכריזה כמדינה עוינת (על תנאי, נגיד 25 שנה) עם כל המשתמע מכך. ז"א בין היתר לא לאפשר לאזרחי ישראל לעבור על מה שכתוב להלן. לנתק כל קשר עמה, כולל הספקה (חינמית) של חשמל, מים וגז, חומרי גלם למיניהם ולנתק עמם כל קשר כלכלי. אם רוצים-שישלמו במלוא המחיר. לא לתת להם לעבוד בישראל. מי שרוצה לעבוד-חייב להשבע לנאמנות. כל אחד החפץ לעבוד בישראל חייב לעבור תחקיר בטחוני. כל מעסיק המפר תנאי זה, נחשב כמסייע לאוייב בשעת המלחמה. להשביע כל התושבים של ישראל, לנאמנות. כל מי שאינו רוצה להשבע- לגרשו למקום שיבחר עם הכרזתו persona non grata לצ…

4. Started by Noririco,

היי ... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אוסף של תרגילים מכל מיני סוגים מהרמה הנמוכה לרמה הגבוהה... זתומרת שאני אוכל לעבוד בסדר מסויים. התרגילים ברוב המקומות מבולבלים ומתחכמים ומקשים על הבנת הפרוצדורה ברוב המקרים . אני לומד מדעי המחשב. אם מישהו למד או מבין על מה אני מדבר ויכול לכוון אותי אני אשמח מאוד. תודה רבה ושנת מתמטיקה שמחה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ykrupik,

היי לכולם, אני באמת לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול שאלות כאלה, אבל אני אנסה ומקסימום תפנו אותי למקום אחר. יש לי ידע מתקדם+ בטכנאות מחשבים, אבל מעולם לא הוסמכתי להיות טכנאי מחשבים, המקסימום היה עבודה של חודשיים בתמיכה הטכנית של HP. מישהי שמכירה מישהי מסרה לי את המחשב שלה אלי לתיקון בתשלום, דבר שמעולם לא עשיתי קודם. את רוב ה"התמחות" שלי עשיתי על מחשבים שלי, של בני משפחתי וחברים קרובים בחינם. הבעיה הצריכה פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, גיבוי החומר הקיים ובדיקה מקיפה לדיסק הקשיח. התקנתי לה גם אופיס ועדכונים של windows. והנה אני מגיע לשאלה: כמה מקובל לקחת/לבקש על עבודה כזאת? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

http://www.tms.co.il גם אצלכם לא עולה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jokoono,

מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by benor,

יש פתרון נוח, יעיל וזול לבית?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Knopix,

האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. 2 דלתות יצאו מכיוון. לא משנה איך אני מנסה לכוון אותם זה פשוט לא יוצא. או שדלת חוסמת דלת, או שהדלת משתפשפת למטה או למעלה... :character0009:

• 7 תגובות
    • 14.6k צפיות
  13. Started by ציפור שיר,

שלום, יש לי בעיה ואני מעוניינת לדון בה- אני גולשת בצאטים ומישהי אחת פתאום התחילה לפרסם פרטים שלי ולא מסרתי פרטים כמו מספר פלאפון או תמונות והיא ידעה אותם, אפילו זיהתה אותי שנכנסתי בכינוי אחר הבנתי שהיא עוסקת במחשבים ושהיא יודעת את המיקום שלי לדברייה.... רציתי לדעת מה זה? האם אפשר לעקוב ולפרוץ לפלא או לווי פיי שלי ככה מצאט? זו האקריות? אם אחליף מספר זה ישנה? מה עלי לעשות???? (((

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. http://www.techspot.com/news/58747-website-streams-private-ip-cameras.html יש גם ישראל כרגע באזור של 800 מצלמות האתר בקושי פועל האמת דברים לא נטענים אבל הנה אפשר לראות גם סלון של אנשים חח יכול להיות מישהו שם אצלו בבית כדי לדאוג לסבתא שלו המבוגרת והשאיר ססמא ברירת מחדל 800 מצלמות מהארץ בטח אפשר לתפוס דברים מעניינים מישהו ממש אוהב את הרכב שלו המצוקמק נפלתי גם על איזה אולם אירועים ואיזה עסק של קלנועיות

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Kukishin,

שואלים בעבודה לאיפה להפקיד לי את הפנסיה.לא מבין בזה כלום. מישהו יכול להמליץ?

16. Started by Alexkmr,

איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. למרות המאמץ המתמשך של גורמי האכיפה בנושא, שנת 2014 הייתה השנה הפורייה ביותר מבחינת צריכת מדיה בצורה פיראטית - בואו לגלות מה הסדרות שאנשי הטורנט הכי אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%94%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2014-%d7%aa%d7%9b%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%90%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אפל ומיקרוסופט הציגו את התוצאות הפיננסיות שלהן לרבעון האחרון של 2014, עם מספר נתונים מעניינים במיוחד המרמזים על כיוון החברות בהמשך הדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-vs-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%91/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן , אני מחפש אדם אשר דובר גרמנית , שיכול לעזור לי לתרגם איזה כמה משפטים . אני מעוניין להזמין אופניים מגרמניה והמוכר הטיפש לא יודע אנגלית . האם מישהו יכול לעזור לי ? ממש בקטנה , מאוד מאוד חשוב לי כי רק לו יש את הסוג הזה .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. עם שווי שוק של מעל 720 מליארד דולרים, אפל היא לא רק החברה האמריקאית עם השווי הגדול ביותר אי פעם, אלא גם שווי זה גדול יותר מהחיבור של שווי השוק של מיקרוסופט וגוגל יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/700-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%92/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הי, קדום אציין שאין לי ידע בכל העניין המשפטי ואני לא יודע מי צודק פה. העניין הוא כזה: לפני מספר ימים הייתה תקלה עם מערכת המים השכונתית שאחראית על בניין שבו אני גר , מיד לאחר שתיקנו את התקלה והמים החלו לזרום בכל הבניין - התפוצץ צינור המים בכיור אצל השכנים (דירה מעלי), וכתוצאה מכך המים נזלו על קירות הדירה שלי ונגרם נזק לקיר\צבע. בכללי מה שקרה שהתפוצץ הצינור בכיור של השכנים ובגלל שהכיור היה סתום + לחץ המים ----> המים החלו לזרום לריצפה ומשם לקיר של הדירה שלי. פניתי לבעל הבית וקיבלתי את התשובה הבא: "מה שקרה זהוא נזק בלתי צפוי לכן אני לא חייב לכם כלום". בנוסף לכך הוא אמר שהוא מוכן "להתפשר על 100 ש"ח". מה אתם חושבים על זה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by רועיירדן,

אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  23. יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. שמתי לב יש אתר מפורסם ישראלי הידועה לרוב בשם "יד 2" ועוד כמוהוא ויש גם מודעות פרסום כמו -WINWIN וHOMELESS אני רוצה למכור מוצר אודיו ורוצה לדעת איפה יותר עדיך לפרסם על מנת להשיג קהל ממוקד עם אינטרסט או תחביב במוזיקה. כי ב-"יד 2" בלוחות פירסום אחרים יש סיכוי שאמצע אנשים שלא מבינים בתחום ולא מעריכים ציוד ובכל דבר קטן מתלוננים או מתחרטים על קנייה. אני רוצה למצוא מקום הכי מתאים על מנת להגדיל סיכוי למצוא קונה המתאים שמבין בתחום ולוקח אחריות על קנייה. שאלה: האם לדעתכם פרסום בפורומים ממוקדים בציוד אודיו יגדיל הצלחה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.